Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין אף מזכירה בקבע שמרוויחה פי כמה יותר ממזכירה באזרחות.

אני לא תומך גדול של הבזבוזים בצהל, אבל הבעיה זה לא המשכורות של אנשי הקבע, אלא הכמות שלהם.

יש סיבה לזה שרוב הטכנולוגים בצבא (תכניתנים, מנהלי רשתות וכו') בורחים משם כמו טיל ברגע שמסתיים החוזה הראשוני לו הם מחוייבים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

רוב הבעיות בצבא אפילו לא שייכות לקציני הקבע ולמשכורות שלהם.

הבעיה היא הבזבוז שמסביב, שיכול להגיע לכמויות מטורפות.

רק נסיעות מיותרות, רכבים מיותרים, ניירת וחשמל הם כבר מספיקים בשביל לגרום לנזק כלכלי אדיר.

פורסם
אין אף מזכירה בקבע שמרוויחה פי כמה יותר ממזכירה באזרחות.

אם היו מאזרחים \ מפריטים, היה מתברר שמזכירה יכולה להחליף גם רב סרן אקדמאי בקבע (ואולי אפילו סגן אלוף) .

בנוסף, צריך להשוות לאורך כל הקרירה, כלומר כמה עולה מזכירה אזרחית לאורך כ 40 השנה שהיא עובדת, לעומת איש הקבע שבאותם השנים עובד כ 25 שנה ו 15 שנה מקבל פנסיה.

יהודה

פורסם
ובכל זאת מה עם אדמות המושבים הסמוכים?

נכון שגם במקרה הטוב התהליך אורך מספר שנים, אבל עדיין בסופו יש קרקע לבניה.

אדמות המושבים חולקו למשפחות לפי משקים (ככה אגב הקימו את רמת בית שמש ב' ואת נחלה ומנוחה - החרדים (בעזרת תרומות כמובן) קנו את הקרקעות מהמושבים הסמוכים (בעיקר מזנוח), אבל את הפיתוח והתשתיות עיריית בית שמש עשתה.

כפי שכתבתי, העסקנים החרדים הם משהו איום ונורא. הבעיה היא שלנו, שאנו נותנים להם את הכוח המוגזם. אילו היינו עוברים לשיטת בחירות אישית, הכוח היה חוזר לנו, לרוב העם ולא לקבוצות מיעוט.

יש בעיה נוספת - גם כשלוקחים מהם את הכוח הם פונים לזיופים

----------------------------

לגבי בית שמש - Stay tuned יש לי דברים מעניינים בשבילכם השבוע, צילום כתבות מ"תמורה" החילוני וצילום כתבות מ"השבוע" החרדי.

עד ל-12 לחודש היה על הפרקליטות להעביר את כל החומרים לשאר המשיבים (ניתן גם לפרקליטו של אלי כהן להוסיף חומרים עד לתאריך זה), עד ל-18 לחודש על המשיבים להשיב לכל החומרים שקיבלו, ב-24 לחודש יפסקו השופטים, לא יתקיים דיון נוסף בבית המשפט.

איך זה נראה מהצד החילוני:

כותרת "תמורה"

20131214_203643.jpg

מאמר מערכת

20131214_203725.jpg

דבר העורכת

20131214_203731.jpg

הכתבה המרכזית

20131214_203846.jpg

20131214_203902.jpg

איך זה נראה מהצד החרדי:

כותרת "השבוע"

20131214_203924.jpg

הכתבה המרכזית (לא באמת מרכזית בעיתון אלא בנושא, הכתבה המרכזית של העיתון השבוע היה ההפגנות מול כלא 6 על מעצר ה"בחורים").

20131214_204010.jpg

20131214_204022.jpg

------------------

שימו לב טוב לדברי עו"ד כוכבית חפץ מהפרקליטות, יש לי הרגשה שבדבריה נמצא לב העניין.

"אני רואה שהמשיבים רוצים לשלוח אותנו להמשיך לחקור. הם יודעים שמרשיהם שורפים ומחבלים בחקירה, גם לאחר הבחירות. אנחנו כאן בשביל הזכות לבחור ולהיבחר, על מנת להגן על זכות זו. אין בשום מקרה ולו מקרה אחד דומה למקרה של בית שמש. חברי עורכי הדין מנסים להשאיר את הוראות החוק כאות מתה. הם אף ניסו לעשות תרגיל - לנהל את התיק כתיק כפלילי. זהו משפט מנהלי ואתם משתמשים ברטוריקה פלילית, בשימוש במושגים: "מאשימה" ו"סנגוריה". אנו חייבים להחזיר את הערעור לרמה המנהלית, במשפט מנהלי קבילות עדויות שמיעה ועדויות חסויות."

כמו כן "שבועיים בדיוק מיום הדיון תיחתם פסיקת בין המשפט המחוזי וברור לכל - שתהיה אשר תהיה החלטות יערער בבג"ץ הצד שכנגד".

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

נפל דבר היום בבית המשפט בירושלים!

אז למי שחיכה, ולמי שחיכה פחות, יש החלטה של בית המשפט המחוזי בשבתו כבית דין לעניינים מנהליים.

קבעו השופטים כי היה ליקוי מהותי היורד לשורש הבחירות ולכן הורה על בחירות חדשות בבית שמש גם לראשות העיר וגם למועצת העיר.

כמו שכתבתי והדגשתי מקודם, בית המשפט קיבל את הטענה כי הלך המשפט צריך להיות מנהלי ולא פלילי, ולכן סדרי הדין המנהליים הם שחלים. כמו כן קבעו השופטים כי יש צורך להוכיח "מעבר למאזן הסתברויות" (אך מתחת ל"ספק סביר") כי הליקוי היה יכול לגרום לשינוי התוצאות.

בית המשפט אומר כי סביר להניח כי היקפי הליקויים היו מעל להפרשים בין המועמדים (956 קולות) וגם מעל להפרשים אשר היו גורמים לפיזור שונה של מנדטים במועצה (1398 קולות), כמו כן שהוכח שזו לא יוזמה פרטית אלא מאורגנת, שיטתית ונרחבת, היה שימוש במנגנון מובנה, כוח אדם ואמצעים תפעוליים! בית המשפט כינה זאת כ"שיטה" ואפילו "תעשייה".

בית המשפט קבע כי אין כל הוכחה למעורבות של ראש העיר אבוטבול במעשים, אך יש קשר לפעילים פוליטיים אחרים, בעיקר רשימת "כח". גרסאות הנחקרים (המאוחרות שהכחישו כל קשר) לא התקבלו ונקבע שהן מופרכות, בלתי סבירות ולא אמינות.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4469879,00.html

לפי הכתבה הפסק דין ניתן בבית דין לעניינים מנהליים.

לפי איך שאני מכיר את האנשים במדינה אז יוגש ערעור לבית משפט העליון.

ככה שהסאגה עדין לא נגמרה לדעתי.

חוץ מזה החרדים מבית שמש יהיו מודעים לתוצאות, ככה שיהיה צפוי שה"מנגנונים" שלהם יתחילו לעבוד שוב.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בית המשפט המחוזי בהרכב של שלושה שופטים ישב כבית דין לעניינים מנהליים.

סביר להניח כמו שכתבתי כבר שזה יגיע לבג"ץ.

ולגבי זיוף נוסף, משום מה הפעם אני חושב שזה עשה מספיק באזז בשביל שהבחירות הבאות יהיו בפיקוח הדוק, וכנראה שכל מחוז ירושלים של המשטרה לא ינוח באותו יום אפילו לדקה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אין חדש תחת השמש.

משה אבוטבול ניצח גם בבחירות החוזרות.

עכשיונשא לראות אם המועצה לפחות תדאג לציבור הדתי לאומי/חילוני.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מה שיפה בדמוקרטיה הוא שכל אחד מקבל בדיוק את המנהיג שמגיע לו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אין חדש תחת השמש.

משה אבוטבול ניצח גם בבחירות החוזרות.

עכשיונשא לראות אם המועצה לפחות תדאג לציבור הדתי לאומי/חילוני.

שים לב שלמרות עלייה מתונה באחוזי ההצבעה בציבור החילוני-דתי (קצת מעל ל-70%), ועלייה גבוהה יותר באחוזי ההצבעה בציבור החרדי (מעל ל-80%), לכאורה אם הסיפור היה באמת "36 תעודות" כמו שדאגו לפמפם כל הזמן, היה צריך לנצח אבוטבול בהפרש הרבה יותר גדול מ-1000 קולות.

ציפור קטנה לחשה לי קצת מידע פנימי, סה"כ הפרש מהקולות הכשרים היה 468.

מה שמצביע על זיוף הרבה יותר נרחב מ-36 תעודות בפעם הקודמת.

צדקו השופטים כשאמרו שלא מקימים תשתית כזאת בשביל 36 תעודות או 161 תעודות, עושים את זה בשביל מאות או אלפים.

רועי, כשראש עיר נבחר ברוב של 51% מול 49%, עם הפרש של 468 קולות, זה לא בדיוק מה שמגיע לחצי מתושבי העיר נכון?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

"יאירוקרטיה"

מתוך הפייסבוק של ח"כ עדי קול -

היום אצביע בעד חוק המשילות. למרות שאינני מסכימה איתו. ואני בטח לא חושבת שיוביל ליותר משילות.

חשוב לי לומר אם כן כי הבעד שלי לא יהיה בעד החוק אלא בעד יאיר לפיד. וזו למעשה תהיה הפעם השלישית שאני עושה כן. הראשונה היתה כשבחרתי להצטרף אליו למסע הזה שנקרא יש עתיד.....................הפעם השניה שבחרתי בו היתה בקלפי...........והיום בשלישית כאמור, אחרי שנה לא קלה לכל הדעות, אני נותנת לו אותו שוב. והפעם ממקום בוגר, מפוקח, וכן גם חכם יותר. היום אני יודעת שאנחנו לא מסכימים על לא מעט דברים. אבל שכן מותר לא להסכים. כל עוד הולכים ביחד כשהשעה מחייבת (והיום היא מחייבת, למעשה אם לא נלך יחד היום, לא נלך בכלל). אני גם יודעת שאני אחטוף על הפוסט הזה לא פחות משחטפתי על ההימנעות שלי. כי בסוף מי ש״רקד לי על הדם״, ״הלך לי על הראש״ או איך שלא תרצו לקרא לזה, עשה זאת לא מתוך תמיכה בי אלא מתוך שנאה יוקדת ליאיר. והשנאה הזו תעוור אותו, אותם, אתכם, גם עכשיו. ותגרום לכם לחשוב שמדובר בפוסט פוליטי שמטרתו קידום עצמי ולא יותר.

ובכן אתם מוזמנים לחשוב כך.............. אבל אתם גם מוזמנים לראות שהשעה 6 בבוקר. להבין שאני כבר לא ישנה כמה שעות. ושבאמת לא קל לי. להסתכל אחורה על כל השנה האחרונה , על מי שאני, מה שעשיתי ומה שאמרתי, ולהבין שאני כותבת בכוונה שלמה, ומתוך רצון חופשי, ומאותה כוונה ורצון אצביע היום בעד. בעד יאיר לפיד. לא ״שר האוצר״, לא ״המנהיג״, האיש. אם הייתם מכירים אותו, הייתם עושים כמוני. שיהיה לכולנו בהצלחה.

ומתוך כתבה מ"הארץ" (מומלץ לרפרף / לקרוא אם יש לכם כח... במקרה שלא / אינכם רשומים ולא יכולים לצפות בכתבה המלאה - ציטטתי למענכם את עיקרי דעתו של אורי משגב) -

http://www.haaretz.co.il/blogs/misgav/.premium-1.2267011

הדברים הבאים נכתבים לפיכך בצער עמוק, אבל אני חש שאין באפשרותי לא לכתוב אותם: זה נראה כמו טקסט של אשה מוכה. אשה שעברה התעללות (abuse), ומחפשת בכוח הצדקות. הצדקות למי שהתעלל בה, והצדקות לעובדה שהיא מוכנה להישאר היכן שמתעללים בה ועם מי שהתעלל בה. במקרה של קול ההתעללות היא נפשית-חברתית, כמובן, אבל התסמינים זהים למאפיינים של התעללויות אחרות. מי שמטה אוזן לנהמת הלב של הכותבת עשוי לזהות כאן גם קול של ילד בחיפושיו אחר דמות אב. יש בטקסט גם ניחוחות ברורים של תסמונת שטוקהולם, שבה בן הערובה מזדהה עם שוביו. אבל אולי יותר מכל, עולים ממנו מאפיינים ברורים של כת סגורה. החל בגורו כריזמטי ומטיל אימה, והמשך בכל הקודים המוכרים של כתות - השררה המשתקת, המשטר הקפדני, הטראנס, הדקלומים, העמדת הפנים, השכנוע הפנימי, אימת הקבוצה, המחויבות לסגור עניינים בתוך המעגל, החשדנות הגדולה כלפי חוץ, האגרסיביות כלפי כל ניסיון לחדור את השורות או לבודד פרט בתוך השלם. וזו אולי החשיבות הגדולה ביותר של הטקסט. לענייננו, עדי קול לא חשובה, אפילו חוק המשילות לא חשוב (בקרוב אתייחס אליו ואל השלכותיו הפוליטיות בנפרד). מה שזכינו לקבל כאן הוא הצצה נדירה לדנ"א של יש עתיד. מעין פענוח גנום.

........

........

התחלתי בעצב, ולכן אסיים. בסופו של דבר זה סיפור עצוב. נבחרת ציבור משכילה עם רזומה של עשייה ציבורית וחינוכית, דוקטור למשפטים עם התמחות בממשל, מסבירה "מרצונה החופשי" שהיא לא מצביעה בעד חוק רע שהיא מתנגדת לו, היא מצביעה בעד "יאיר לפיד". אין ערכים, אין בוחרים, אין אזרחים, אין אפילו מפלגה. הכל אישי, אבל אישי במובן האישי ביותר של המלה, וחשוב לה להדגיש את זה: לא בעד שר האוצר או ראש המפלגה, בעד יאיר לפיד. הוא ואין בלתו. ואין עוד מלבדו. ביטול גורף שכזה של העצמי מול דמות הגורו יש רק בכתות סגורות; לזיהוי מוחלט שכזה בין הפוליטיקה לדמות המנהיג קוראים פאשיזם. שיהיה לכולנו בהצלחה.

רק חשבתי לשים את זה כאן, פוליטיקה חדשה כאמור:roll:

עריכה אחרונה על ידי blavie

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

כן, פוליטיקה חדשה, אישה עם דוקטורט במשפטים שהולכת אחרי אדם שכנראה לא קרא ספר בחייו. ושניהם, יחד עם אצולת הדת הישראלית, מראים לנו פעם נוספת שיש שווים ויש שווים יותר, ויש בארץ "מתנחלים", "חרדים", "ערבים", "רוסים". רק דבר אחד אין: ישראלים. מה שכן, אני מוכרח לציין לטובה שנשאר לי רק אדם אחד ברשימת החברים שלי בפייסבוק, שעדיין מתעקש לעשות לייק באופן עיוור לכל מה שמפרסמים יאיר לפיד או שי "יש לי ערכים" פירון. נו טוב, עד הבחירות הבאות יצוץ איזה מישהו חדש ואז כולם שוב יצביעו לו, כדי שיוכלו לספר אחד לשני כמה הם טעו, חודשיים אחרי. נ.ב. באותו הנושא, מאוד נהנתי לקרוא מאמרים שהסבירו לי למה ישיבות ההסדר זה הדבר הכי טוב שקרה למדינת ישראל אי פעם. בזכותן ורק בזכותן יש בקרבנו אנשים ערכיים (עם ערכים אמיתיים שזה בעצם דת ועוד דת ועוד קצת דת) שהם אפילו ציוניים (!!!). מה היינו עושים בלעדיהם? איך היינו יודעים להבדיל בין טוב לרע? כנראה שפשוט לא היינו יודעים.

פורסם

יפה בלווי, יפה יבגני.

בבורותי, כאשר קראתי את הציטוט של הגברת, לא ידעתי שהיא דוקטור למשפטים. אני מניח שהיא יודעת להתנסח אחרת אבל מעבר לשאלת הגרופית של לפיד או שק החבטות שלו. בלטה לי כתיבה נאיבית, ילדותית כמעט.

קצת מזכיר שרשורי התלבטות בנוסח" מצד אחד אני רוצה לרכוש את האוטו מצד שני הוא בצבע אדום, מה דעתכם אדום יפה לאוטו? אני חושב שהאוטו יקר, מצד שני הוא די זול בעצם, מה דעתכם, אפשר להגיד שפאביה ספורט זה אוטו ספורט"?

פורסם

אני מקשיב למה שהיא אומרת וזה נשמע לי כמו "אוי אוי אוי..."

[video=youtube;c-9ahtQuY1E]

פוליטיקאי עדין נפש זה פשוט עלוב, פטתי, מגוחך!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זהו, בגירה, שאני חושב שהם לא עדייני נפש - לא היא, עם הפוסט העלוב הזה, לא יאיר עם הסיפורים שלו ולא שי פירון. הם פשוט קלטו שזו דרך די טובה להגיע לאנשים. לכתוב בנימה "אישית" כזו, כאילו הם ממש כאן ומתלבטים יחד איתנו בסלון, ואחר כך כולם בוכים ומתחבקים ומרגישים קצת יותר טוב (ולפעמים גם שותים ביחד יין אדום, כמו שקרה בפעם ההיא שעדי קול לא הלכה אחרי יאיר ונעלו אותה במרתף או משהו בסגנון).

• תוכן חדש...