Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

הסיבה בגללה אני שואל היא כזו - נסעתי היום אחרי ניידת תנועה. הניידת התרחקה (או יותר נכון, טסה) לה עד לצומת הקרוב ונעמדה מאחורי רכב או שניים ברמזור. הצומת עצמו מכיל שלושה נתיבים, שניים לפונים שמאלה והימני ביותר לאלו שממשיכים ישר, עם רמזור אחד לכולם.

אני נסעתי בנתיב הימני, שהיה פנוי לחלוטין ואילו הניידת, כאמור, כבר עמדה באחד מהנתיבים שפונים שמאלה, יחד עם עוד רכבים.

בהתקרבותי לצומת האטתי את המהירות ובמרחק של כ 15 מטר מפס העצירה הרמזור בדיוק התחלף לירוק. אני המשכתי בנסיעה אל תוך הצומת ונוצר מצב שאני הראשון שנכנס אליו.

חצי שניה לאחר שנכנסתי לצומת הניידת צפרה פעמיים עם הצ׳קלקה וכרזה לרכב לעצור בצד ימין. מבלי לבלום ישר הסתכלתי במראה המרכזית וראיתי שהניידת פונה שמאלה יחד עם שאר הרכבים ואני המשכתי בנסיעה ישר.

מכאן אני קצת אוכל סרטים, מאחר ולא ברור לי אם הכוונה אכן היתה אלי. אני בוודאות יודע שאין מצב שנכנסתי לצומת באדום ובצומת אין מצלמות רמזור שיגבו את זה. השאלה היא אם אף על פי שהניידת פיסית לא עצרה אותי ונתנה לי דו״ח, האם השוטרים שהיו בה עדיין מסוגלים לפרגן לי בדו״ח עסיסי במיוחד בדואר, על לא עוול בכפי?

תודה למגיבים!

פורסם

הכריזה זה רעש של צילום ממצלמה אלקטרוהידראולית. יש מצב שצולמת על מעבר באור ירוק. אני הייתי לוקח עו"ד פלילי.

וברצינות, אין לך מה להיות מודאג, אם היא הייתה רוצה לעצור אותך, היא הייתה נוסעת אחריך ולא פונה לכיוון אחר. מה נראה לך, ששוטר יעצור בכיוון שונה, ואז ילך ברגל עד אליך? שוטרים בארץ לא הולכים. הם יושבים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני מצטרף למגיבים..

לא נראה לי שיש לך סיבה להיות מודאג או מוטרד

אם היה מדובר בביצוע עבירה שאחד השוטרים ראה

היית יודע מזה מייד

במקרים מאוד חריגים נשלח לנהג דו"ח או זימון

לדין, כאשר אין אפשרות לעכב או לעצור הנהג שביצע

את העבירה.

לגבי המקרה שלך זה לא רלוונטי

פורסם

חצי שניה לאחר שנכנסתי לצומת הניידת צפרה פעמיים עם הצ׳קלקה וכרזה לרכב לעצור בצד ימין.

מכאן אני קצת אוכל סרטים, מאחר ולא ברור לי אם הכוונה אכן היתה אלי/

אם היו רוצים לעצור אותך היו נוהגים עם הניידת אחריך עד למקום העצירה.

אם לא עשית כלום מדוע אתה דואג?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תודה לכם!

לדאבוני, יש ממה לדאוג. לא פעם שוטרים התנכלו סתם לאזרחים, כדוגמת המקרה המפורסם של דניס עם דו״ח על תמרור עצור. למזלו היתה לו מצלמה שגיבתה את הטענה שלו. אם לא, סביר להניח שהיה משלם לשווא.

• תוכן חדש...