Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למרות שזאת אפשרות שאני לא פוסל, לא הייתי יוצא בהצהרה כל כך נחרצת.

שניהם לא צדיקי הדור.

היא טיפשה.

הוא חלאה.

אתה מוכן להסביר לי למה היא טיפשה?

כי היא בקטע של BDSM? כי היא השתתפה באורגיה? כי היא הסכימה שיצלמו אותה כשהיא הניחה שזה ישאר פרטי \ בתוך הקבוצה?

אתם מוכנים להפסיק עם השטות הזאת של אישה צריכה להיות בתולה עד החתונה או מקסימום חבר או שתים רציניים, בטח שלא שום דבר שלא בתלם.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

יש קו מאוד דק שעובר בין תמימות לטיפשות.

אי אפשר להתעלם לחלוטין מניהול סיכונים.

תחתום ערבות רצחנית לחבר אחד? תחתום ערבות דומה למספר חברים? (בכוונה אני לא נכנס למידת הקשר כי אני לא יודע).

הסיכון שתפגע במקרה הראשון הוא אחד. הסיכון במקרה השני הוא אחר. קשה להתעלם מזה.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
למרות שזאת אפשרות שאני לא פוסל, לא הייתי יוצא בהצהרה כל כך נחרצת.

כי היא בקטע של BDSM? כי היא השתתפה באורגיה? כי היא הסכימה שיצלמו אותה כשהיא הניחה שזה ישאר פרטי \ בתוך הקבוצה?

אתם מוכנים להפסיק עם השטות הזאת של אישה צריכה להיות בתולה עד החתונה או מקסימום חבר או שתים רציניים, בטח שלא שום דבר שלא בתלם.

היא טיפשה כי היא מאפשרת שמישהו שמסוגל להעלות את זה לרשת, יצלם את זה.

לא קשור לבתולה, לא קשור לכמה חברים מותר לה.

שתשכב עם כל העולם אבל שלא תופתע כשזה עולה לרשת.

אני גם לא אהיה מופתע אם יתחילו לצוץ עוד כל מני סרטונים כאלו בקרוב, מכל מני מקורות שונים ועם גברים אחרים.

פורסם

לדעתי זה נופח מכל פרופורציה.

אם היא והתקשורת לא היו ממשיכים להעלות את זה תוך שבוע כולם כבר היו שוכחים את זה.

פורסם

נראה לי שאני האדם היחידי במדינה שטרם ראה את הסרטונים, אז אני לא יכול להביע דיעה לגבי אם הם מתוכננים ו\או מבויימים מראש לצורך הפצה. אם זה לא המקרה, הבחור צריך להיות גרוע מזבל אנושי בכדי לעולל דבר כזה.

פורסם
היא טיפשה כי היא מאפשרת שמישהו שמסוגל להעלות את זה לרשת, יצלם את זה.

האהבה מעוורת. אתה אמרת שלך יש סירטונים של האקסית, גם היא טיפשה שהיא נתנה לך לצלם אותה \ אותכם ביחד?

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

כנראה מדובר בבחורה לא מי-יודע-כמה יציבה ריגשית, שחיפשה איזה משהו בסצינה שגדולה עליה (כוח, פיצוי על משהו... אנע עארף) ונכוותה מאלו שמסתובבים בחוגים הללו.

בסופו של דבר, סיפור עצוב.

זה גם הרושם שאני קיבלתי. סיפור עצוב ונפוץ למדי בגרסאות כאלה ואחרות.

כל פעם מחדש אני מתפלא עד כמה אנשים יכולים להיות תמימים או טיפשים ולהניח שהצד השני ישמור על דיסקרטיות.

לא אהיה מופתע אם יתחילו לצוץ עוד כל מני סרטונים כאלו בקרוב, מכל מני מקורות שונים ועם גברים אחרים.

אני אשמח. גרפית זה לא שונה מאלף סרטונים אחרים שמסתובבים ברשת, אבל העברית "מחזירה אותי הביתה..." :-)

פורסם
האהבה מעוורת. אתה אמרת שלך יש סירטונים של האקסית, גם היא טיפשה שהיא נתנה לך לצלם אותה \ אותכם ביחד?

כן.

רק שאני לא אראה את זה לאף אחד (בין השאר כי גם אותי רואים שם וזה מהתקופה שיש לי יותר בטן...)

פורסם

נו באמת, אז בגדול אתה אומר שכל מי שסומך על מישהו אחר הוא טיפש. החברה האנושית לא יכולה להתקיים בלי אמון בסיסי.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
כן.

רק שאני לא אראה את זה לאף אחד (בין השאר כי גם אותי רואים שם וזה מהתקופה שיש לי יותר בטן...)

לא. בינתיים היא לא טיפשה, כי היא סמכה על בנאדם נכון. אם תפרסם, אז היא תהיה טיפשה.

הסיפור בהחלט עצוב, אבל על טעויות אנשים משלמים, ולצערנו ככה העולם עובד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כי היא הסכימה שיצלמו אותה כשהיא הניחה שזה ישאר פרטי \ בתוך הקבוצה?

כן.

זה כמו שתתן למישהו לצלם את הספידומטר שלך כשאתה נוסע ב220 קמ"ש, במיוחד בתקופה כמו שלנו שכל שטות קטנה שאנשים מצלמים הן משתפים באינטרנט.

או לחלופין זה כמו שתשאיר את הרכב פתוח באיזה חניון בשכונת פשע.

יש גבול כמה אפשר לסמוך על אנשים, בטח שעניין כמו סקס, מצלמות והשם הטוב שלך.

לא שזה הופך את החבר לשעבר לצדיק חס וחלילה.

בכל אופן יש מקרים הרבה יותר גרועים ומזעזעים, כמו למשל אנשים שאונסים את הילדים שלהם. קצת פרופורציות.

בסך הכל בחורה מופרעת עם חבר מנוול.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...