Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האם ברכב שיש בו 4 רמקולים, גם יש צורך ברדיו-דיסק שיש לו יציאה ל-4 ערוצים? הבנתי שכשמציינים 4 יציאות מדובר ביציאות למגבר חיצוני כך שרדיו-דיסק עם יציאה של 2 ערוצים להגברה חיצונית יכול להתחבר בלי מפצלים וכו' לארבעת הרמקולים כי למגבר הפנימי שלו יש יציאה ל-4 רמקולים.

האם העניין עם ה-4 ערוצים משנה למי שלא מתכוון להתחבר למגבר חיצוני? ממילא החומר המוקלט והמועבר ברדיו הוא סטריאופוני ועל כן יש צורך בשיעתוק האות ל-4 רמקולים.

אם יש לי חומר רב ערוצי, יהיה אפשר לשמוע אותו בצורה המקורית (זאת אומרת תמיכה ב-DVD/DVD-A/SACD) ברדיו-דיסק עם 4 ערוצים? האם זה כל ההבדל, או שאני מפספס ויש יתרון ל-4 ערוצים גם למי שמתכוון לשתמש רק במגבר הפנימי של הרדיו-דיסק?

תודה.

:idea:
פורסם

עשית קצת סלט:

יציאה של ר"ד מכילה בד"כ שני ערוצים (המתבטאים בשני שקעי RCA נקבה בחלקו האחורי של המגבר), וזה נובע מהיותה סטריאו, ערוץ אחד ימני ואחד שמאלי.

יציאה אחת כזו מתאימה ל- 2 ערוצי הגברה, המתאימים לסט קומפוננט אחד או זוג רמקולים קואקסיאליים.

כדי להגביר 4 רמקולים ללא מפצלים- אתה צריך 2 יציאות, משמע 4 שקעי RCA אחוריים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

תודה srool!

רק כדי לוודא שהבנתי, גם אם אני משתמש ברדיו-דיסק בתור המגבר היחיד אני צריך 2 יציאות (שני זוגות RCA סטריאו)?

אם זה המצב, שמתי לב שלקלריון - והחלטתי שאני רוצה רדיו-דיסק של קלריון - יש רק את ה-CZ200A ואת ה-CZ100A להציע למי שלא רוצה בלוטות', אבל כן MP3+USB+AUX. ממשיכיהם מהשנים 2011 ו-2012 לא יתאימו עבור רכב עם 4 רמקולים. האם אני צודק?

אם כן, מה ההבדל בין ה-CZ100A ל-CZ200A והאם הוא מצדיק את ההפרש (כ-120 ש"ח)? בנוסף, לא חשוב שאלו דגמים מ-2010?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא בטוח שהבנתי את השאלה- האם אתה מעוניין להגביר עם מגבר או להוציא יציאות מוגברות מהHU (ואז אין שום משמעות למספר הRCA שיוצאים מהHU?)

אם אתה מעוניין להגביר אחוריים וקדמיים ויש לך רק זוג RCA אחד-

אני לא רואה בעיה בחיבור מפצל לכל ערוץ, רק קח בחשבון את ההשלכות-

1) האיכות תרד טיפה פר ערוץ

2) לא תהיה לך אפשרות לפיידר מהHU- משמע, כדי לשלוט בווליום \ באלנס בין הקדמיים לאחוריים תוכל לעשות זאת רק ישירות מהמגבר.

פורסם

אם אתה משתמש ברדיו דיסק בתור המגבר היחיד- אתה לא צריך כלל יציאות למגבר, אלא יכול להפעיל 4 רמקולים על 4 ערוצי הגברה פנימיים.

הרי מה מהות היציאה? להוות שליחת אות למקור הגברה חיצוני.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

זהו, עכשיו זה מסתדר לי. חברים, אז איזה קלריון יתאים ל-4 רמקולים (ולא יתוגבר בעתיד ע"י מגבר חיצוני, כמעט בוודאות) עם UAB+MP3+AUX? החלטתי לרדת מבלוטות' סופית.

אם עניין היציאות למגבר חיצוני לא משנה לי, אני מעדיף כבר לקחת את הסדרה 01 או עדיף 02 של 2011 ו-2012 בהתאמה.

פורסם

בדיוק מה שחשבתי.. 8) הרי לסדרת ה-1XX אין USB מקדימה. ל-CZ200A יש USB אבל לא בחזית המכשיר, מה שמשאיר אותנו עם ה-201 וה-202.

ראיתי שה-SNR שופר ב-202 לעומת 201, אבל גם שמתי לב שה-202 גדול ממנו פיזית. מוזר. בכל זאת, זה אמור להיכנס ללא בעיות בגומחה שיצרן הרכב ייעד לכך, נכון? אני מתכוון פשוט לרכוש את זה מחנות אחת ולהרכיב באחרת.

• תוכן חדש...