Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

AUX לפולו 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

בוא נתחיל ונאמר שיותר קשה לעשות AUX +USB לפולו 2010 מאשר לגרום לחתול לנגן על חליל צד.

אז ככה קניתי לפני חודשיים פולו 2010 ידני 1.4.

אחלה רכב שבעולם.אלא מה,לרכב אין כניסה של AUX ו-או USB

עכשיו חיפשתי באינטרנט כל מיני אפשרויות להוסיף ואמרו לי שצריך להיות הכנה ברכב.

נסעתי היום למוסך של צ'מפיון בבאר שבע (ריגס) ושם נכנסתי גם לסוכנות כדי לשאול אם יש לי הכנה ברכב.

אחד הנציגים אמר לי שכל עוד אין לי כניסה ל-AUX ויש לי מעין 2 ריבועי פלסטיק כאלה ליד מחזיק הכוסות שליד הגיר,

אין לי כניסה ל-AUX.

אחרי התייעצות קלה אמר לי אחד הנציגים שאם אני רוצה AUX ו-או USB אני צריך לקנות את המסך שמגיע מובנה

כבר ברכבים וזה במחיר עדין של 5K.

משם שלח אותי הנציג לאוטו דיפו ואמרו לי שם שאם אני רוצה אחד שמתאים לרכב ולא מכער אותו

זה מתחיל ב-4.5K

עכשיו אני יודע על פי סרטוני יוטיוב והתייעצויות במגוון פורומים שיש אפשרות לקנות כבל של AUX ו-או USB

ופשוט לחבר לרכב.

רק מה שאני בבעיה.

א' אני עדיין לא מצאתי איזה שהיא חנות/מוסך/אדם שמכיר ויודע על מה אני מדבר

ועוד יותר חשוב גם יכול לעשות את זה.

ב' אין לי מושג מה המחיר ואיפה אפשר לעשות את זה..?

פתחתי בעבר מספר אשכולות בנושא אבל עדיין לא הצלחתי למצוא את פתרון או למצוא מענה למצוקה שלי.

סורי על החפירה

ותודה רבה רבה רבה על כל פיסת מידע שיש ברשותכם!!!

[

• תוכן חדש...