Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כחלק מהתחזוקה אני רוצה להחליף את הצמיגים ברכב למשהו איכותי הרבה יותר ממה שיש לי היום (מקדימה זוג צמיגים טראינגלס ומאחורה לא זוכר בדיוק מה).

הבעיה שיש כלכך הרבה חברות שאינני יודע מה טוב ומה לא.

מבחינת תקציב- 1200 ש""ח או אם יש משהו ממש טוב אז 1500 (זה מספיק למשהו איכותי?). לא מחפש משהו ספורטיבי! רוצה צמיג לסובארו אימפרזה 1.6 שיהיה שקט, נוח ובעיקר אוחז יותר ממה שיש היום.

תודה רבה לכל העוזרים. :-D

פורסם

שלום,

צמיגים איכותיים במידה שלך עולים סביב 350-400 ש"ח לצמיג.

חפש אחד הדגמים הבאים:

YOKOHAMA A.DRIVE

KLEBER HP3

BRIDGESTONE B250

CONTINENTAL ECOCONTACT3

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• ספונסר פורום
פורסם

במידה הזאת ובטווח המחירים שציינת ניתן למצוא צמיגים של MAXXIS או של FALKEN שיענו לדרישות שלך בצורה טובה. יש גם צמיגים של קלבר שהם מצוינים, אבל הם מעט יקרים יותר. מחירים ודגמים שונים של צמיגים תוכל למצוא באתר האינטרנט של טייר-דיל, שעובדים עם רשת של כמה עשרות פנצ'ריות בכל רחבי הארץ ויוכלו להשיג לך צמיגים במחירים טובים. פנה אל מאיה או ברק ואמור להם שהגעת דרך הפורום, הם ישמחו לעזור לך ואולי אף לתת לך הנחה יפה על המחיר הכתוב באתר.

פורסם

קודם כל תודה לכל העוזרים!

ג.מ פורטל נשלח חזרה בינתיים. ישלח בקרוב שוב.

לא זוכר למה אבל צמיגי MAXXIS זכורים לי לרעה דווקא (באמת שאני לא יודע למה) אבל אם אתה מציע אותם סימן שהם טובים כנראה.

VLADCAR תודה על הרשימה בהחלט תיבדק, ותודה על העערכה של המחיר לצמיג 8)

תודה רבה לכולם!

• תוכן חדש...