Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גלריה עם תמונות של הנזק:

imgur.com/a/R5jUF

(צר לי אבל אני לא יכול לצרף קישורים בפורום עדיין מכיוון שכמות ההודעות שלי קטנה מ-20, אז זה העתק-הדבק למי שמעוניין לראות)

דרך מצויינת להתחיל את השבוע

מוצ"ש אני מגלה את המראה שלי מעוקמת לגמרי לכיוון הפרונט, חסר הפלסטיק מאחורה

למזלי (אני חושב) אין נזק, המנוע של המראה עובד בכל הכיוונים ומדובר רק בפלסטיקה (שגם מצאתי בחניה והרכבתי מאוחר יותר)

ואז אני מגלה שיש גם שריטות ונזק לדלת הנהג (חשוך לגמרי וגשום, לקח לי זמן לגלות שיש עוד נזק מלבד המראה..)

החניה של הבלוק שבו אני מתגורר חשוכה לגמרי בימים האחרונים - פנסי הרחוב שם הפסיקו לעבוד לפני מספר ימים.

חשוך וגשום, אני מניח שמישהו ניסה לחנות לידי ברוורס או לצאת מחניה

למרות שהיה גשום (רועש) וחשוך מאד אני לא מאמין שמי שגרם לזה לא שם לב לכך.

מיותר לציין שלא הושארו שום פרטים, רק נזק.

הגובה של הנזק לא מסתדר לי עם רכבים "סטנדרטיים" - עברתי על כל הרכבים שחונים באזור פעם-פעמיים ולא מצאתי שום סימן מפליל.

יש שכן אחד עם טנדר גדול שתמיד חונה באזור, אבל:

א. הוא הכחיש שהוא הגורם לנזק (לא שיתף ממש פעולה, רק אמר "זה לא אני" ובזה נגמר הסיפור)

ב. אי אפשר למצוא שום סימן מפליל על הטנדר שלו, שגם ככה מלא שריטות בעצמו באינסוף מקומות.

אני מוותר על האופציה של למצוא את הטרוריסט ולקוות שישלם על הנזק

אין לי יותר מדי כסף נזיל לתקן את העניין בעצמי

אני מניח שאני חולק את הסיפור כאן רק על מנת... לחלוק את הסיפור כאן (אולי יעזור לפזר את העצבים)

בהנחה ותיקון אצל פחח יעלה עד 800 ש"ח אני חושב שאתקן (בודק מחר באזור חיפה-קריות, אם יש למישהו המלצות אני אשמח)

במידה וזה יקר משמעותית - איך ניתן לשמור על האזור מחלודה (יש פגיעה בפח) עד שיהיו לי מזומנים לתיקון?

(נ.ב. מדובר בפוקוס trend-x 2006 האצ'בק)

• ספונסר פורום
פורסם

במידה והשריטה עברה את צבע היסוד והגיעה לפח עצמו אז ניתן וכדאי לצבוע זמנית את האזור בצבע יסוד מגן כדי להגן מפני חלודה.

אם במקרה שלך נדרשת גם החלפה של מראה וגם צביעה מחדש של הדלת כנראה שהנזק יהיה יקר יותר מ-800 ש"ח.

הצעת מחיר לעבודה איכותית אך במחיר סביר תוכל לקבל אצל מוסך הפחחים בחיפה.

פורסם

תודה

אין צורך בהחלפת מראה, המנוע עובד והכל נראה תקין - רק הפלסטיק המגן האחורי שלה נפל כתוצאה מהמכה

אבל הצלחתי להקליק אותו חזרה ונראה שהוא מחזיק.

חבר לוקח אותי לפחח כלשהו להצעת מחיר היום, נבדוק גם במוסך שהצעת.

פורסם

עדכון: פחחות רכב בבסמת-טבעון אמר שהתיקון 500 ש"ח (כולל צביעה מחדש של כל הדלת מן הסתם)

קיבלתי עליו המלצה חמה בלי קשר למחיר אז אני כנראה אשים את האוטו אצלו.

אעדכן עם תמונות של התוצאה הסופית עוד כמה ימים אני מניח.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

פשוט "מוסך טבעון"

במקרה שמרתי תמונה של כ.הביקור אם זה עוזר לך:

http://i.imgur.com/klGRdoa.jpg

אגב, בסופו של דבר לא תיקנתי את הנזק, הדנט אצלי עדיין על הדלת השריטות לא עמוקות עד לפח ולא החלידו.

(אז אין לי רשמים לגבי איכות העבודה של המקום באופן אישי, אבל עדיין מומלץ בחום ע"י החבר שהפנה אותי לשם מלכתחילה)

• תוכן חדש...