Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שנה עם אוריס היברידית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בעצם החלפת שמן ומסנן ותוסף דלק, אתה ביקשת אותו וכמה לקחו עליו?

הפריט היחיד שביקשתי להוסיף מעבר לטיפול התקני הוא התוסף מסיר פיח. לקחו עליו 100 ש"ח כולל מע"מ.

פורסם

מה הכוונה בתוסף דלק? שאלו אותך לפני שהוסיפו?

אגב איזה מוסך מטפל ברכב?

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם
שקלתי לקנות את האוריס הרגילה. נכון, זה אוטו יותר חדש מאשר הרנאקס אבל עדיין עם תיבת הילוכים של 4 מהירויות. צריכת הדלק בנסיעה עירונית כמו שלי לא צפויה להיות טובה מ-9 או 10 ק"מ לליטר (הלוואי) לכן באמת החיסכון יהיה קטן יותר. באשר למחיר, ההיברידית יקרה יותר ב-10000 ש"ח ולא 14000 כך שהחיסכון בדלק יקזז את הפרש המחיר תוך שנתיים עד שלוש שנים. חוץ מזה, ההיברידית באה עם גלגלי סגסוגת קלה ("מגנזיום") וגם עם בקרת שיוט (בתור צ'ופר שלא מופיע במפרט הרשמי). אני גם קיבלתי ללא תוספת תשלום טיפול ראשון ושנת אחריות רביעית מלאה (לרכיבים שאינם של מערכת ההנעה ההיברידית, שלהם יש אחריות מלאה 5 שנים). העיסקה נראתה לי כדאית ולכן קניתי אותה.

שים לב שבשביל שהאוריס ההיברידית תהיא כדאית יותר מהאוריס הרגילה אין צורך לקזז את כל ה- 10,000 ש"ח.

למשל: אם תמכור לאחר כ- 3 שנים היא תהיה שווה לפחות 3,000 ש"ח יותר מהדגם הרגיל. ולכן במקרה זה מחיר הדלק צריך לקזז "רק" 7,000 ש"ח.

במקרה הספציפי שלך - לאחר כשנה, האוריס ההיברידית שווה במחירון כ- 8,000 ש"ח יותר מהדגם הרגיל. כלומר מספיק שחסכת בשנה זו 2,000 ש"ח במחיר הדלק וכבר הרווחת. לטענתך, חסכת כבר 7,000 ש"ח לאחר שנה זו - ולכן אתה ברווח משמעותי על פני הדגם הרגיל (וזה כמובן מבלי לתתחשב באיבזור של ההיברידי שהוא עדיף על פני הרכב הרגיל).

בקיצור - עסקה טובה :-)

• תוכן חדש...