Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבעלותי מזה כחודשיים קורולה 08.

אני עוקב מיום קנייתי אחרי צריכת הדלק ונוכחתי על התנהגות מאוד מוזרה של מד הטווח הנותר לנסיעה עם הדלק הקיים במיכל.

ע"פ ספר הרכב מד זה אמור לחשב ע"פ אופן נהיגתי את טווח הק"מ שנותרו לי לגמוע עם הדלק הנותר במיכל. מה שקורה בפועל - מיד כשאני מדלק מלא הוא מראה לי שיש לי כ370 ק"מ (המיכל הוא של 55 ליטר, והממוצע של נסיעותי הן בצריכה של כ1:13.5 בדוק בפועל! דהיינו שאני אמור לראות מיד אחרי התדלוק טווח של כ700 ק"מ), במהלך כ100 הק"מ הראשונים יורד לי מהטווח את הכמות האמיתית של נסיעתי, ובהמשך המד מוריד ליעל כל 2 עד 4 ק"מ אמיתיים כאילו נסעתי ק"מ אחד.

במיכל האחרון החלטתי ללכת איתו עד הסוף ולראות לאן יגיע... המד שבתחילה הראה על טווח של 370 ק"מ הגיע לבסוף ל0 ק"מ שכביכול נותרו כשאני עמדתי על 540 ק"מ נסועה בפועל, אבל במד הדלק נותרו לי עוד 3 פסים מתוך 9, כך שיש עוד כ1.4 עד 1.3 דלק במיכל. אחרי שהראה לי על 0 ק"מ שנותרו לי המשכתי לסחוב נסועה עד 600 ק"מ! במיכל, ועדיין הייתי עם 2 פסים במד הדלק!!! תדלקתי, ושוב הוא נותן לי במד הטווח 373 ק"מ.. מה הקטע שלו???? מישהו מכיר? נסיון? (אגב בממוצע הצריכה הוא נותן לי נתונים ממש קרובים למציאות עד כדי סטייה מזערית של 3% עלך כל המיכל)

פורסם

לדעתי, המחשב לא מתאפס כמו שצריך על כמות הדלק החדשה לאחר תדלוק, כשהמנוע מונע.

 

בצע תידלוק עם מנוע כבוי וסוויץ סגור, אני מאמין שהבעיה תסתדר.

 

 

פורסם

מד מרחק עד לתדלוק מראה בזמן אמת לרגע זה, כלומר, אם אתה נוסע בשיוט בכביש מהיר, והצריכה של זמן אמת ברגע הנתון של המחשב מראה למשל 5.5 ליטר למאה, אז תעבור כשני קילומטר בפועל ומהמדידה ירד רק קילומטר אחד (בדוק), ואם בתוך העיר המחשב מראה צריכה של 13 ליטר למאה או לעיתים גם 15 אז ירדו לך כמה קילומטרים מהמדידה כשבפועל תעבור רק קילומטר אחד בודד.

מצתער אם זה נשמע מבולבל, אבל אני לא מצליח להסביר את זה בצורה אחרת.

ולגבי תדלוק כשהרכב מונע, המחשב אינו מתאפס על עצמו, לכן כדאי ואף חייב לדומם מנוע בזמן תדלוק, זה גם בא מהצד הבטיחותי יותר.

פורסם

אולי אצלך זה כך..

בקורולה לא נראה לי שזה מתוכנת כך. שהרי אם כך - כשהרכב במצב עמידה כמה הוא יתן? וגם, אם זה היה כך, אז במצב שיוט הוא היה צריך להוסיף לי ק"מ במד, מה שלא קורה. הוא רק מוריד, השאלה כמה...

פורסם

אני חוזר, בצע תידלוק עם מנוע כבוי, ותראה בעצמך איך ומה המחשב יציג.

 

קודם כל, המחשב צריך לקבל נתון מפלס דלק התחלתי לאחר התדלוק, וקריאת הנתון הזה למייטב ידעתי מתבצעת בעת התנעת המנוע.

אם לא ביצעת התנעה - אין קריאה ואתה רואה נתונים משובשים.

 

 

פורסם

לא שאני כזה מבין גדול, אבל אני לוקח את המדדים של הרכב בפרופורציה, לא מידי מתייחס.

בסופו של דבר אתה מכיר את הרכב יותר.

מה שבוקי כתב נשמע מאד הגיוני ומסתבר.

מה אכפת לך לנסות? להפסיד לא תפסיד.

פורסם

אעשה כדברך - אכן נשמע הגיוני,

אך מה שלא ברור, שאם כך , אז אחרי ההתנעה הראשונית שלאחר התדלוק הוא היה אמור לבצע את המדידה ולהתאפס, כי הרי אם אני מגיע לתדלוק, מכבה מנוע - לדברך בעת ההנעה הוא מחשב את כמות הדלק ומציג את הנתונים על הצג. אז למה אחרי שאני מגיע הביתה, מכה ומניע הוא לא מציג את הנתונים הנכונים?

אך, במחשבה שניה אני כן מוצא הסבר להשערה של מוקי, יתכן שהוא (המחשב)צריך את ההרגשה של שינוי תכולת הדלק כשהוא היה כבוי, כלומר שכשאני מדומם עם מיכל חסר ומתניע עם מלא - אז הוא מרגיש שתדלקתי ולכן יעשה את החישוב הנכון, מה שלא קורה כשהמנוע פועל בעת התדלוק. בכו"א אחכה לתדלוק הבא ואעדכן בעז"ה.

פורסם

לא יודע אם קיים בקורולה, אבל בחלק מהרכבים יש חיישן במכסה טנק דלק.

 

על מנת שהמחשב יתאפס, צריכים להתקיים שני תנאים - פתיחת מכסה טנק דלק + התנעת המנוע.

 

בבית אתה לא פותח מכסה תדלוק, כך שזה אולי עונה על השאלה שלך.

 

 

פורסם

בקורולה , בזמן התדלוק הסוויץ' חייב להיות מכובה.

אתה צריך לגשת למוסך ולאפס את המע' .

כל זאת, עקב התדלוקים הממושכים עם סוויץ' דלוק וכמובן

כאשר הרכב מונע.

פורסם
בקורולה , בזמן התדלוק הסוויץ' חייב להיות מכובה.

אתה צריך לגשת למוסך ולאפס את המע' .

כל זאת, עקב התדלוקים הממושכים עם סוויץ' דלוק וכמובן

כאשר הרכב מונע.

 

ואוו! עד כדי כך? לגשת למוסך? למה מה יקרה אם לא?

פורסם
בקורולה , בזמן התדלוק הסוויץ' חייב להיות מכובה.

אתה צריך לגשת למוסך ולאפס את המע' .

כל זאת, עקב התדלוקים הממושכים עם סוויץ' דלוק וכמובן

כאשר הרכב מונע.

 

אצלי סה"כ חודשיים, לא יודע אם גם קודם עשו כך.

מאיפה אתה מביא את זה??

×
×
  • תוכן חדש...