Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בקניית הרכב הנ״ל. אחי מתחבט בקניית סטיישן של פורד פוקוס. הוא מעוניין לרכוש את שנתון 2013. הייתי איתו בסוכנות פורד בת״א והוא התלהב מהטיטניום. על אף שציינתי בפניו שזה לא מצדיק את המחיר 140K מחירון חב סוף 2012 הוא בכל זאת מעוניין בגרסה זו. ובנוסף אמרתי לו שאם הוא מעוניין בכל זאת , לפחות שלא יקח את גירסת 2 הליטר אלא את ה 1.6 . לטענתו מבחינת הדלק הוא ירגיש את ההבדל בגדול.. אני אישית טענתי בפניו שאם הוא מעוניין לרכוש סטיישן שנתון 2013 שלפחות יחפש דגמי סטיישן אחרים . הוא זרק לעברי .. אתה לא מבין ולא מתמצא.. האם באמת אין אמת בטענותיי כלפיו? מה הוא נתפס בסטיישן של פוקוס ויתרה מכך למה שנת 2013 בכלל? רק להבהיר במשפחתו 4 נפשות , הוא אוהב טיולים ומחפש רכב אמין ואיכותי. אנא עיזרו לי לשכנע אותו ״ לרדת מהעץ ״ כי חבל על הכסף ואני עוד יותר חושש בשבילו שבכלל הרכב שהוא מבקש למשפחתו לא יהיה סחיר ויאבד הרבה מערכו.אסיים בזאת שציינתי בפניו ״ למה להוציא 140K על הפוקוס שהוא יכול היה או עדיין לרכוש ניסן קישקאי מודל 2012 מחברת ניסן בסכום של של 129K מבצע סוף שנה אם אני לא טועה.אישתו מעוניינת בג׳יפ מסוג זה או דומה , אבל הוא ״ נעול ״ היות ולטענתו אני לא מספיק שכנעתי אותו בטעותו. ובבקשה אנא עיזרו לי לשכנע את ״ הבונקר ״ הזה.. או שמא אני טועה ותפתיעו אותי,תודה.

פורסם

במידה והוא מתכוון להישאר עם הרכב מעבר לתקופת האחריות עדיף (גם מבחינת דלק) את המנוע 2 ליטר כמובן לטווח הארוך

גם מבחינת נוחות סחיבה וכו... עדיף את ה2 ליטר

בדגם סטיישן ברמת אבזור דומה יותר טוב מי זה הוא לא ישיג החלטה נכונה

בחירה בין זה לניסאן זה תלוי במה הוא אוהב כבר זה לא אותו כלי נגינה בכלל

• תוכן חדש...