Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכוון לקנות רכב בסכום של 28 עד 30 אלף שקל בררתי לגבי מקיף רוצים ממש יקר הכל ביחד(חובה+מקיף) בסביבות 7 אלף ויותר בגלל שאני נהג צעיר ללא מקיף יעלה לי 4000אלף בגלל שהביטוח נורא יקר אז אני לא רוצה לעשות מקיף האם זה טיפשי ואני יצטער על זה?

מה אתם הייתם עושים?

*עוד משהו שחשבתי עליו האם כדאי לעשות מקיף על שם בנאדם מבוגר ברור לי שאם אני נוהג ועושה תאונה המקיף לא יתפוס אבל במקרה של גנבות זה כן תופס זה נכון?

תודה.

פורסם

בשום פנים ואופן לא כדאי שתעשה מקיף על שם מבוגר, חשבת מה יקרה אם תתנגש באיזה מרצדס S קלאס מלוקקת? אם אתה לא יודע במה מדובר? - אז תדע שברכבים האלו כל נגיעה זה מינימום 10,000 ש"ח.

ואם כבר אז עדיף לקחת רק צד ג' ומקסימום ילך כל הרכב (נזק של 28,000) ולא יותר.

ותוסיף גם למשוואה את זה שאתה נהג חדש ועל פי רוב כמעט כל נהג חדש יש לו תאונה.

נ.ב. שאני פגעתי באאודי A3 2010 מכה קטנה יחסית, והעלות של התיקון עלתה יותר מ- 10,000 ש"ח ומזל שהיה צד ג' תקף.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם
בשום פנים ואופן לא כדאי שתעשה מקיף על שם מבוגר, חשבת מה יקרה אם תתנגש באיזה מרצדס S קלאס מלוקקת? אם אתה לא יודע במה מדובר? - אז תדע שברכבים האלו כל נגיעה זה מינימום 10,000 ש"ח.

ואם כבר אז עדיף לקחת רק צד ג' ומקסימום ילך כל הרכב (נזק של 28,000) ולא יותר.

ותוסיף גם למשוואה את זה שאתה נהג חדש ועל פי רוב כמעט כל נהג חדש יש לו תאונה.

נ.ב. שאני פגעתי באאודי A3 2010 מכה קטנה יחסית, והעלות של התיקון עלתה יותר מ- 10,000 ש"ח ומזל שהיה צד ג' תקף.

אני לא נהג חדש 4 שנים רישיון נהג צעיר עד גיל 24 ברוך ה' עד היום ללא תאונות ולא הבנת אותי חובה וצד ג' על שמי שזה 4000 אלף ולוהסיף לביטוח מקיף על שם מבוגר נגיד אח שלי שיהיה למקרה חרום חס וחלילה גניבה או פגיעה ברכב כל מיני מה דעתכם?

פורסם

כמה תעלה לך התוספת למקיף? ולדעתי כדאי שתברר עם החברת ביטוח או עם הסוכן כי עד כמה שהבנתי יש בעייה לעשות 2 ביטוחים על רכב אחד (כלומר במקרה של בעייה אחד יזרוק אותך לשני או משהו כזה).

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

צד ג' - זה חובה לדעתי (אפילו אם לא מחויב בחוק)

לגבי מקיף - ניתן לעשות ביטוח רק כנגד גניבה בלי לבטח נזק.

לגופו של עניין - אתה צריך לשאול את עצמך אם בשביל לבטח 28000 ש"ח שווה לך להוציא 3000 ש"ח.

אם הפרוטה אינה מצויה בכיסך, לדעתי עדיף לשלם 3000 ש"ח ולא למצוא את עצמך בלי רכב ובלי כסף.

אם 28000 ש"ח זה "כסף קטן" בשבילך - אתה יכול לקחת סיכון מחושב ולא לעשות מקיף.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

גם אני בדקתי פעם וההפרש בין מקיף רגיל ל - צד ג' הכולל גניבה הוא רק בערך 500 שח.

על צד ג' כולל גניבה הציעו לי בערך 3900 ועל מקיף 4400.

פורסם

תלוי בכמה אתה מעריך את הסיכוי שהרכב יגנב או שתעשה טוטאל לוסט באשמתך, אם הסיכון הוא נמוך אז בשביל לבטח 28000 לא שווה לשלם 3000 שקל כל שנה.

פורסם

אין פה עניין של "שווה" או "לא שווה".

לא לעשות ביטוח מקיף וצד ג' זה עניין של לקיחת סיכונים יותר מעלות מול תועלת:

יש אנשים שנוהגים כל חייהם מבלי לעשות תאונה ומבלי שרכבם נגנב.

יש אנשים שעשו מספר תאונות ורכבם נגנב פעמיים.

לרוב גנבים הולכים על רכבים "סחירים" או רכבים חדשים יחסית שמכילים חלפים במצב טוב.

אם הרכב שלך לא עונה על אלו אין סיבה אמיתית לעשות מקיף.

תחשוב איך תרגיש אחרי כל אחת מהסיטואציות - אני באופן אישי מעדיף להרגיש "פראייר" שעשיתי את כל הביטוחים

מאשר להרגיש חרטה על כך שאין לי ביטוח והרכב נגנב...

פורסם

הקומבינה שאתה מציע לעצמך גובלת בפלילים, נקראת ניסיון הונאה של ביטוח ותעלה לך הרבה כסף עם חס וחלילה יעלו על זה. עדיף לא לעשות ביטוח בכלל מאשר לנסות לעבוד עליהם. זה גם תיק פלילי ועוד עשר שנים כשתהיה אדם רציני ותחפש עבודה וירצו שתציג תעודת יושר מהמשטרה לא תוכל לקבל כי פעם חסכת 4000 שקל. אני מקצין אבל רוצה שתבין את המשמעות של דברים כמו "אח שלי ישב לידי" וכו'.

מכיר את הפתגם "לא צריך ביטוח עד שקורה משהו"?!. כמו שמישהו כתב לך, תתנגש במרצדס חס וחלילה ורק על התיקון שלה אתה תהיה משועבד חצי מהחיים שלך. תעשה צד ג' במינימום. אם האוטו שלך ילך טוטאלוסט זה פחות נורא להפסיד 30,000 שקל מאשר שלא תוכל לשלם למישהו על רכב חדש שעולה כמה מאות אלפי שקלים ותתחיל את החיים עם עיקולים. תאמין לי שאזס תאכל את עצמך שניסית לחסוך 4000 שקל. זה מבאס, אין ספק אבל אין מה לעשות.

פורסם
הקומבינה שאתה מציע לעצמך גובלת בפלילים, נקראת ניסיון הונאה של ביטוח ותעלה לך הרבה כסף עם חס וחלילה יעלו על זה. עדיף לא לעשות ביטוח בכלל מאשר לנסות לעבוד עליהם. זה גם תיק פלילי ועוד עשר שנים כשתהיה אדם רציני ותחפש עבודה וירצו שתציג תעודת יושר מהמשטרה לא תוכל לקבל כי פעם חסכת 4000 שקל. אני מקצין אבל רוצה שתבין את המשמעות של דברים כמו "אח שלי ישב לידי" וכו'.

מכיר את הפתגם "לא צריך ביטוח עד שקורה משהו"?!. כמו שמישהו כתב לך, תתנגש במרצדס חס וחלילה ורק על התיקון שלה אתה תהיה משועבד חצי מהחיים שלך. תעשה צד ג' במינימום. אם האוטו שלך ילך טוטאלוסט זה פחות נורא להפסיד 30,000 שקל מאשר שלא תוכל לשלם למישהו על רכב חדש שעולה כמה מאות אלפי שקלים ותתחיל את החיים עם עיקולים. תאמין לי שאזס תאכל את עצמך שניסית לחסוך 4000 שקל. זה מבאס, אין ספק אבל אין מה לעשות.

לא הבנת אותי חובה וצד ג' לנהג צעיר תמיד היה לי ותמיד אני יעשה אני שואל רק לגבי מקיף

פורסם

אתה יכול לעשות את הביטוח על שם מבוגר אבל לרשום שאתה אחד הנהגים בשאלה "מי הנהג הכי צעיר ברכב". זה מוזיל עלויות וכמובן שאינו שקר.

• תוכן חדש...