Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב הוא כ 25-30 אלף ש"ח.

האילוץ העיקרי הוא שפעם בשבוע בערך הרכב אמור לגרור עגלה עם 2 אופנועי שטח עליה, מנתניה לאזור רחוק שזה או ערד או אזור ים המלח. מעבר לזה השימוש הוא יום-יומי סתמי כמו נסיעה נתניה-ת"א או נתניה הרצליה.

העניין הוא שאני לא רוצה לחשוב אפילו על מצב בו הרכב שובק חיים באזור רחוק, כשאני גורר עגלה עם אופנועים עליה ... לא רוצה בכלל לחשוב על האופרציה של חילוץ של הרכב + הנגרר .....

לכן הכי חשוב לי זה להפחית למינימום את סיכויי התקיעה, כל השאר משני.

האם אוכל לסמוך על איזה לנטיס ישנה שלא תתקע לי ? הגרירה לים המלח נניח, כוללת טיפוס לירושלים בהלוך ובחזור טיפוס קשה יותר שמתחיל נמוך יותר - בים המלח - וכל זה עם נגרר של 500 ק"ג בערך ?

או שטנדר כמו נניח פורד קונקט / ברלינגו יתמודד טוב יותר עם הגרירה ? (אני מניח שאוכל למצוא טנדר בשנתון מתקדם יותר עבור אותו סכום)

פורסם

ראשית, אני ממליץ לך על רכבי דיזל באופן כללי, לדיזלים יש מומנט יותר בריא מלרכבי הבנזין,

בגרירה בעליות הוא יעשה את העבודה,

לגבי הטנדרונים, זה מומלץ יש לך גם מקום לחלקי חילוף לאופנועים, למרות שאני לא חושב שרכב בסדר גודל כזה

יוכל להתמודד באופן המניח את הדעת עם עליות + נגרר, לכן, אני ממליץ לך לשקול מכוניות עם מנוע בעל נפח בריא,

עדיף עבורך דיזל,

אם תלך על הטנדרונים, קח פורד קונקט,

אם אתה מחליט ללכת על פרייבטים, אני יכול להמליץ לך או על רכב של פולסוואגן/סקודה עם מנוע 1.9 TDI

כמו בורה, אוקטביה, וכיו"ב המנועים הם זהים, הם גם די טובים, לחלופין, ניסאן מאקסימה עם מנוע V6 בהחלט

תעשה את העבודה,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• תוכן חדש...