Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדבקת "בדיקת חורף"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי טיפול קיבלתי מדבקת "בדיקת חורף".

האם יש איזשהו ייתרון אם הוא יהיה מודבק על השמשה?

אם יש, הרי אפשר להדביק על אוטו אחר...

(למכירה מדבקת בדיקת חורף כחדשה מרופא)

פורסם

אני יודע שרכבים צבאיים (ליסינג) מחויבים בביקורת חורף, והמדבקה+קבלה מהמוסך היא הוכחה. בחיים לא נתקלתי במדבקה כזו מחוץ לצה"ל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

זה יקטין את הסיכוי להעצר לבדיקת תקינות.

רק אל תהיה חכם כנו נהג שעבד אצלי וקיבל מדבקה כזו. הוא הדביק אותה במרכז השמשה הקדמית (ומשאיות מקבלות מדבקה גדולה).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בחיים לא נתקלתי במדבקה כזו מחוץ לצה"ל.

עובדה...גם לי הקטינו את שטח השמשה עם הדבר הזה...

רכב פרטי, כן?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לא ציינתי. אבל הרכב שלי פרטי.

צ'מפיון מוטורס מרכזי בני ברק.

טיפול לפני כשבועיים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
עובדה...גם לי הקטינו את שטח השמשה עם הדבר הזה...

רכב פרטי, כן?

פעם ראשונה שאני שומע על דבר כזה. בכל מקרה אם זה עלול למנוע עיכובים, אז אני לא רואה איך מלבן קטן שמודבק מתחת למספר הטסט מפריע. או שמא הוא מפריע?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

רכבים "מיוחדים" כמו משאיות חייבים בבדיקת חורף- ככלל זו בדיקה של כאילו טסט שנעשית במוסך: בלמים, הגה,...

לרכבים רגילים זהו נוהג שהמוסכים מנסים לדחוף כדי למצוא לך תקלות שתתקן אצלם (נאמר בציניות) אבל אין לו אחיזה בחוק

ברור שאני בכל כניסה למוסך אני אומר למכונאי שיעבור על האוטו ולא יתמקד בתקלה הנקודתית שבגללה באתי

פורסם
רכבים "מיוחדים" כמו משאיות חייבים בבדיקת חורף- ככלל זו בדיקה של כאילו טסט שנעשית במוסך: בלמים, הגה,...

לרכבים רגילים זהו נוהג שהמוסכים מנסים לדחוף כדי למצוא לך תקלות שתתקן אצלם (נאמר בציניות) אבל אין לו אחיזה בחוק

ברור שאני בכל כניסה למוסך אני אומר למכונאי שיעבור על האוטו ולא יתמקד בתקלה הנקודתית שבגללה באתי

במוסך הקבוע , אני מוזמן טלפונית לבדיקת חורף מדי שנה , במקרה שיש בעיה מודיעים, עד היום טפו טפו לא היה כלום, לא עלה דבר וגם קבלתי מגבים מקוריים ונוזל לוישרים במתנה (:

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

זה מפריע כי זה מסתיר, זה שאתה לא רואה בעיה זה בדיוק העניין, אם תהיה בעיה לא תראה אותה כי החלון הוא כמו "יומני היקר" שאוסף פיסות הסטוריה על חיי הטסטים של הרכב.

אני גם את מדבקת הטסט לא מדביק, כי אין חוק שמחייב אותי לעשות כך, היא צמודה לרשיון הרכב וזהו.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...