Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם,

אז ככה, הצמיגים של הלנסר שלי כבר לא ניראים טוב מידי, יבשים וסדוקים מאוד.

צריך להחליף ולא מוצא את הפתרון הטוב ביותר אז צריך את עזרתכם.

מדובר בלנסר 04.

נועלת מידות 195-60-15, מגנזיום אם קריטי.

דרושים 4 צמיגים איכותיים אבל לא יקרים מידי,

עברתי לא מעט באתר TIRES4U וראיתי טווחים החל מ200-250 שקל לסינים ומעל ל600-700 שקל למישליין.

קראתי חוות דעת מפחידות על הסינים ותשלום של 2400 שקל ניראלי מעט מוגזם...

מעונין להרכיב אותם באזור השרון.

תודה מראש.

• ספונסר פורום
פורסם

המחירים באתר tires4u לא תמיד מעודכנים ובדרך כלל ניתן למצוא צמיגים איכותיים במחירים נמוכים משמעותית מאלו שמוצגים שם.

ספציפית במידת הגלגלים שלך, לדעתי בפחות מ-1500 ש"ח תוכל להרכיב רביעיית צמיגים של יצרנים טובים כמו פאלקן, קלבר או דנלופ.

פנצ'ריה טובה באזור השרון שתוכל לתת לך מחירים טובים היא גלגלי העיר שנמצאת בסמוך למחלף הסירה.

פורסם

ממליץ גם על צמיגי אנטון ביפו. יש שם בד"כ המולה וקצת מבולגן וגם צריך לשים לב שנותנים לך צמיג טרי (תסתכל על התאריך), אבל המחירים שם טובים מאוד. שנה שעברה קניתי שם 2 צמיגים של קונטיננטל טובים ואיכותיים ב 570 לזוג

פורסם
תוכל להרכיב רביעיית צמיגים של יצרנים טובים כמו פאלקן, קלבר או דנלופ.

מחזק לגבי פאלקן וקלבר,

על DUNLOP SP490 אני ממליץ בחום לוותר.

תוסיף לרשימה TOYO CF1, YOKOHAMA C.DRIVE.

אני לא בטוח לגבי "פחות מ1500", אבל 1600-1800 זה מחיר הגיוני לצמיגים איכותיים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...