Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימינו, הכל נהיה מיידי מדיי- ואנשים שכחו שצריך לוודא עובדות, דבר שלוקח זמן.

זה יותר גרוע. הם לא רוצים בכלל לוודא דברים. הם משתמשים בפייסבוק ודומיו כבמה בשביל לצעוק לכל העולם (או לפחות ל-friends שלהם ולכל מי שאולי יראה את זה) כמה הם שונאים משהו או אוהבים משהו. אני רוצה לחשוב שכשאני מכלה את זמני בכתיבה באינטרנט, אני לפחות עושה זאת במטרה חיובית כלשהי - לעזור למישהו, ליצור דיון או סתם להעלות משהו בעל משמעות. רוב האנשים, כך נראה, פשוט משתמשים בזה בתור תחליף לאנרגי בירדז - כדי להוציא אגרסיות...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחד הדברים היותר מעצבנים שקיימים בפייסבוק "ישראל" , זה התמימות הבלתי נסבלת של אנשים שלא מבינים במדיה ועושים LIKE על כל דבר בלי לחשוב פעמיים.

אז קמה חבורת חיות אדם שעושים SHARE דרך הPAGE שהם יצרו לתמונות של ילדות חולות סרטן, ועל התמונה רושמים "למי שחושב שהיא יפה, תעשו LIKE" או "רוצים להציל אותה? תעשו LIKE" (מיילא עמותה שאוספת תרומות רוצה לקדם מודעות, אבל דף של ערס בבון?)

עכשיו ברגע שעושים LIKE זה אוטומטית מקדם את הדף שלהם והם זוכים חוץ מפרסום, גם לנרשמים לPAGE שלהם בעקבות זאת.

לאחר קידום העמוד וצבירת מספיק "עוקבים", הם מוחקים את הפוסט .

אבל לאנשים לא אכפת, דוחפים להם בפנים תמונה שמעוררת בליבם חמלה, והם אוטומטי עושים LIKE לילדה.

ניסתי להסביר לחבר טוב שעבד בתמיכה עסקית (אמור להיות עם רמת משכל בסיסית) באחת מספקיות האינטרנט מספר שנים, שמה שהוא עושה זה קידום דפים לנוכלים, הוא הופתע , אבל בלי להתבלבל אחרי איזה חודש אני רואה אותו עושה SHARE שוב לתמונות של חולי סרטן....אני אפגש איתו בהמשך השבוע, אבל הפעם אני אגיד לו מה אני חושב עליו בלי להתבייש. מיילא אדם תמים שלא הבין שעובדים עליו, אבל אחרי שמסבירים לבן אדם והוא שוב משתף, כנראה שהמסר לא הועבר.

מקווה שאיזה יום יהיה איזה האקר שיבנה פרוטוקול שכל מי שעושה LIKE מוסר את פרטי הLOGIN שלו לפורץ, ואז ידלפו כל ההודעות הפרטיות של "נעלי הבית" לרשת.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

זה לא תופעה שיחודית רק לישראל או לפייסבוק.

תמיד היו אנשים טיפשים בעולם, אבל בגלל הרשתות החברתיות השונות והמדיה החברתית(פייסבוק, יו טיוב וכו'), כול אחד יכול לדחוף להם ביתר קלות דמגוגיה במקרה הטוב, ושקרים במקרה הרע. ואתה צודק, ההשפעות של זה הרסניות וקיצוניות מאוד.

תשאל את החמאס, איך בעזרת אנשים טיפשים ויו טיוב אפשר להשפיע בקנה מידה עולמי.

פורסם

אני מסנן תגובות ורק דעות מאוד לא סימפטיות או הפגנת בורות בפומבי אלו דברים שזועקים לי ואני חייב להגיב עלייהם ע"מ לתקן\לחוות את דעתי.

הבעיה מתחילה כשהתרת הרסן היא כל כך גדולה בקרב הציבור שכמות התגובות האלה היא כבר בלתי נתפסת, ואז זה או לכלות שעות ע"מ להביע את דעתך או להבין שזה קרב אבוד מראש.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

עוד קצת שמן למדורה - שני חברי CF מנהלים דיון רלוונטי בפורום השכן (והשלישי מתצפת).

החל מהודעה 23: http://www.fullgaz.co.il/forums/showthread.php?t=108086&p=1195889&viewfull=1#post1195889

נראה לי שעלו שם כמה נקודות שעוד לא הוזכרו כאן, אתם מוזמנים להעתיק ולהתייחס אליהן

במידה ויש לכם מה לומר בנושא.

פורסם

אין לי פייסבוק ואני ממש לא מרגיש שפיספסתי משהו. לא ברור לי גם באילו תחומים הפייסבוק משפיע אלינו לטובה...

אני אוהב לכתוב בפורומים\אתרים ייעודיים שהמטרה שלהם היא באמת לעזור לאנשים והם גם עושים זאת.

אני כותב ב STACKOVERFLOW (שזה לא בדיוק פורום, אבל בסגנון) בנושאי תכנות, ב TRIPADVISOR אני אוהב לכתוב ביקורות על מלונות וכדומה.

כאן אני כותב את כל השאר :)

זה מאוד כיף לקבל מוניטין ב STACK ולדעת שעזרת למישהו לפתור בעיה או לראות שהביקורת שלך הועילה למישהו לבחור מלון ב TRIPADVISOR.

פייסבוק זה המיץ של הזבל... סוג של אוף-טופיק בחופש גדול אין סופי :-D

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

נראה לי שאתם מוציאים דברים קצת מפרופורציה. הרי למה משתמשים בפייסבוק? כפי שאתם כותבים באוף טופיק ובפורום כללי. חלק נכבד ממשתמשי הפייסבוק לא נמצאים בפורומים ופשוט עושים LIKE\SHARE מתוך הנאה רגעית וככל הנראה גם שוכחים מספר שניות לאחר מכן. האם זה מועיל? סתמי? ככל הנראה שהאנשים האלה לא מענין אותם מה הם עשו כמוכם, אבל מכאן לנסות ולהוציא את עצמכם באור חיובי ו"אותם" באור שלילי מראה כאן על זלזול כלפי אחרים. הרי מה שונה אם אדם מאחל דברים רעים כלפי מישהו אם אתם בעצמכם אומרים שהם מפגרים ושאתם הנורמטיבים? רק בגלל שיש להם חשיבה שונה מכם?

ד"א אני מסכים עם רובכם לגבי הקלות דעת לדברים פוגעניים, אבל אתם מתגאים שאין לכם פייסבוק או שיש לכם רק אנשים שאתם מכירים ונמצאים איתם בקשר. מה שונה עכשיו שאתה מנהל דיון בפורום ואתה לא מכיר אותי, לבין אנשים שמנהלים דיון בתמונה בפייסבוק? מה זה משנה אם מעלים תמונות כאלה ואחרות לפייסבוק ואנשים כאן בפורום מספרים (ומעלים תמונות) על עבירות תנועה שהם מקיימים או מציעים הצעות של אלימות כלפי שכנים שחסמו להם את החניה? אני לא רואה שום הבדל.

פורסם
לא ברור לי גם באילו תחומים הפייסבוק משפיע אלינו לטובה...

יחסי אנוש.

ברור לי שעם החברים שלך אתה נפגש בבתי קפה ומדבר בטלפון, אפילו אתה זוכר את ימי הולדת שלהם.

פייסבוק זאת מערכת ניהול מכרים, אנשים שאתה לא בקשר יומי איתם.

פורסם

למה חשוב לך להיות בקשר עם אנשים שבמידה ולא היה פייסבוק לא היית בקשר איתם? פייסבוק זאת לא תוכנה לניהול מכרים ולא שום דבר, פייסבוק עונה על הצורך הכי בסיסי שלנו כבני אדם - מציצנות, ואם אתה רווק אז גם כאתר היכרויות לא רע. תוסיף לזה גם פוטנציאל פרסומי אדיר והנה לך אתר אחד המכיל בתוכו את כל תחלואות המין האנושי.

פורסם

אני מחזיק 4 דפי פייסבוק,אחד פרטי והיתר עיסקיים.

הדפים העיסקיים עוזרים מאוד לשמירת הקשר מול הלקוחות באופן יומיומי/שבועי.

וכמובן קידום העסק עצמו. הפייסבוק הפך לכלי שוויק ופרסום בערך חינמי והוא יחסית קל לתפעול.

בדף הפרטי אני פשוט לא שם לב לכל התמונות האלה ובטח לא קורה את התגובות עליהם.

לשמחתי גם אין הרבה כי כל החברים שי לי הם אנשים שאוהבים/נושמים וחיים בעיקר מכוניות ונהיגה שזה מה שהכי מעניין אותי תכלס. אז כל היום אני רואה סרטונים/תמונות/סטטוסים על רכבים ונהיגה כך שאני נהנה.

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

אתה צודק בזה שבכל דבר אפשר למצוא חסרונות, כל פלטפורמה אפשר לנצל לרעה ועל ידי כל יכולת אנושית ניתן לזרוע הרס, אבל אפשר גם ההפך.

למה חשוב לי להגיד ל״מישהו שללא פייסבוק לא הייתי שומר איתו קשר״ מזל טוב ביום הולדת, נישואין וכך הלאה ? כי זה נחמד מצידי, כי יום אחד הוא יכול להיות הבוס שלי, העובד שלי או סתם מישהו שיזרוק עליי מילה טובה ברעיון עבודה.

למה חשוב לדעת אם מישהו היה בתאילנד? כי יש מצב שאני טס לתאילנד עוד חודש ואני בדיוק צריך מידע מסויים שיעזור לי ויחסוך כסף.

וכך הלאה.

פורסם
למה חשוב לך להיות בקשר עם אנשים שבמידה ולא היה פייסבוק לא היית בקשר איתם? פייסבוק זאת לא תוכנה לניהול מכרים ולא שום דבר, פייסבוק עונה על הצורך הכי בסיסי שלנו כבני אדם - מציצנות, ואם אתה רווק אז גם כאתר היכרויות לא רע. תוסיף לזה גם פוטנציאל פרסומי אדיר והנה לך אתר אחד המכיל בתוכו את כל תחלואות המין האנושי.

קלעת. לא יודע אם זה הצורך הכי בסיסי, אבל הוא בהחלט חזק,

במיוחד בתרבות כמו שלנו שבה נהנים לתחוב את האף בעניינים של אנשים אחרים.

אגב, יש מדינות ותרבויות אחרות שבהן לוקחים את פייסבוק בפרופורציה,

פה בארץ זה עבר כל פרופורציה (אלופי העולם, פשוט כך).

בנוגע לבדיקת עובדות בסיסית - זה דווקא לא השתנה,

רק מיעוט של בני אדם נוטה לבדוק אמינות או רלוונטיות של מידע.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אתה צודק בזה שבכל דבר אפשר למצוא חסרונות, כל פלטפורמה אפשר לנצל לרעה ועל ידי כל יכולת אנושית ניתן לזרוע הרס, אבל אפשר גם ההפך.

למה חשוב לי להגיד ל״מישהו שללא פייסבוק לא הייתי שומר איתו קשר״ מזל טוב ביום הולדת, נישואין וכך הלאה ? כי זה נחמד מצידי, כי יום אחד הוא יכול להיות הבוס שלי, העובד שלי או סתם מישהו שיזרוק עליי מילה טובה ברעיון עבודה.

למה חשוב לדעת אם מישהו היה בתאילנד? כי יש מצב שאני טס לתאילנד עוד חודש ואני בדיוק צריך מידע מסויים שיעזור לי ויחסוך כסף.

וכך הלאה.

אם אתה אומר למישהו מזל טוב ביום ההולדת שלו כי יום אחד הוא יכול להיות הבוס/ממליץ שלך אתה עושה את זה מתוך אינטרס ולא מתוך נחמדות, אבל לא נהיה קטנוניים :-) עכשיו ברצינות, אם הייתי מחפש כל אינפורמציה שהיא, בוא ניקח את הדוגמא שנתת לגבי נסיעה לתאילנד, אז סביר להניח שהייתי נכנס לאתרים ייעודים לכך ולא מחפש את הברמנית שעבדה איתי כשהשתחררתי מהצבא ולא החלפתי איתה מילה כבר 7 שנים בשביל לשאול אותה על הנסיעה שלה. הסיבה שבנים נכנסים לאלבומי נסיעות לתאילנד של בנות היא כדי לראות צי** ותו לא. וזה בסדר, אבל בוא לא נחפש בזה משהו עמוק כי פשוט אין בזה. פייסבוק נותן לאדם הפשוט את הבמה להיכנס לתוך חייו של האחר מבלי לתת את הדין על כך. ככה אני רואה את זה.

בקשר לבדיקת עובדות לעומק - הבעיה היא שמי שמגיב בד"כ בצורה כזאת, הם הקהל היותר צעיר בפייסבוק ופה הבעיה, הרי אין סינון של גילאים ולכן יש להתייחס לתגובה של ילדה בת 15 בדיוק ברצינות שהיא ראויה לה.

פורסם

פתחתי שרשור דומה לפני כמה זמן, שעסק בנושא דומה- הקיצוניות של בני הנוער שבאה לידי ביטוי ומחריפה ברשתות החברתיות. היום הרבה יותר קל להתבטא ולהסיט.

האויב הכי גדול של הדמוקרטיה זה הבורות. וכשהבורות מקבלת BOOST כזה ממקומות כמו הרשתות החברתיות, הדמוקרטיה שלנו הולכת למקום לא טוב. מעטים האנשים בעתיד שיהיו מתונים בדעותיהם.

פורסם

היי שי, דעותיך ויכולת הבטוי שלך חורגות ממה שאופייני לגילך. אשמח לדעת מה גורמיי ההשפעה לדעתך.

העניין אינו אישי בך אלא בגורמים המאפשרים לאדם להימנע משתיית מיים דיי עכורים המקיפים אותנו לאחרונה.

אשמח לשמוע בעניין גם מאחרים. תודה.

ספריאל, לא פוטר אותך גם ממטלה זו.

• תוכן חדש...