Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי אקסנט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני במו"מ מול חברת ליסינג לגבי רכישת יונדאי אקסנט משנת 2009.

1. בדו"ח הבדיקה רשום שיש פגיעת מרכב, הוחלפה כנף קדמית. האם זה צריך להביא להורדת המחיר?

2. מדובר ברכב שעשה קילומטרז' גבוה מאד - 130,000. כמובן שזה מתבטא במחיר, בערך 5500 פחות מאשר אם הרכב היה עם קילומטרז' של 70000. הייתם שוקלים לקנות רכב עם קילומטרז' כזה בשביל הפחתה כזו?

פורסם

מרכב זאת מטעפת הפח. מהדו"ח עולה כי יש פגיעת פח ולא פגיעת שלדה.

בתוספת הנסועה הגבוהה נשמע כי עברו על הרכב חיים לא קלים, הייתי מדלג לאקסנט הבאה.

פורסם
מרכב זאת מטעפת הפח. מהדו"ח עולה כי יש פגיעת פח ולא פגיעת שלדה.

בתוספת הנסועה הגבוהה נשמע כי עברו על הרכב חיים לא קלים, הייתי מדלג לאקסנט הבאה.

איפה בדיוק אתה רואה את הדו"ח שאתה קובע שזו פגיעת פח? :roll:

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

ממה שנכתב, יש פגיעת מרכב. מרכב=פח. יכול להיות שהיא מלווה בפגיעת שלדה, אבל זה לא מצויין במלל של פותח הפוסט.

בכל מקרה, בגלל נסועה בלתי סבירה, אני אומר-דלג.

פורסם

אני הייתי מוותר על הנחה כזאת ומחפש ליסינג עם קמ הרבה יותר נמוך,לא חסרים אקסנטים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...