Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי , יש לנו סקודה פאביה ספורט אוטומט (1.2 tsi ) שנת 2011

אתמול בעת הנעת הרכב הטורים עלו ל 6000-7000 מיד לאחר ההנעה וירדו חזרה , זה קרה כמה פעמים ברצף.

הפסקנו לנסות להניע לכמה דקות , ואז זה הפסיק .

למה זה יכול לקרות ? (ההגיון הבריא אומר בעיה במחשב של הרכב ) .

לקחנו את האוטו למוסך (האוטו באחריות ) אמרו לנו שהיה טיפה חול במערכת של הדלק ושניקוו את זה .

זה הגיוני שזאת הייתה הבעיה ?

תודה לעוזרים !!

פורסם

6000-7000 סל"ד? יש לך תקרת סל"ד עם הגבלה אלקטרונית ל-6300 סל"ד. קצת לא הגיוני להגיע מעל זה...

אתה כנראה התכוונת ל-600-700 סל"ד. וכן, זה תקין - קוראים לזה הנעה ראשונית / הנעה קרה.

הייתה לי פאביה TSI ויש לי כרגע יטי TSI - וכפי שאמרתי למעלה, זה תקין לחלוטין. שים לב שבתקופת החורף (בהם הלילות הופכים קרירים עד מאוד) - הסל"ד מעט גבוה יותר בהנעה וכך גם משך הזמן שהוא נשאר בו - עד שהוא מתייצב וחוזר למצבו האידאלי והרגיל.

ד"א, אם זאת הנעה ראשונית, לעיתים לוקח לו מעט יותר זמן להתייצב. לפעמים הוא יורד ועולה קלות, ולאחר מכן מתייצב על האידיאל.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לא נראה לי הגיוני שזה 600-700 , זה הגיע כמעט עד האדום . והאוטו עשה רעש של מטוס!

זה קרה כמה הנעות ברציפות וחלף .

אפילו במוסך אמרו שזה לא תקין אבל אמרו שהיה חול במערכת דלק , עכשיו לא נראה לי הגיוני שזאת הבעיה במיוחד שהם סידרו את זה ב חצי שעה . (מוסך מורשה - האוטו באחריות ) .

פורסם

מאיפה יגיע חול?

מוזר מאוד, בחיים לא שמעתי שרכב הגיע ל6000 סלד בלי גז במהירות 0.

(מה גם שזה יכול לדפוק את המנוע, אסור להעלות סלד בחיים בהתנעה קרה\ראשונה, אלה לתת למנוע כמה דקות ואז להתחיל נסיעה איטית).

מקווה שזה לא יחזור על עצמו.

יתכן שזה חיישן?

• תוכן חדש...