Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לרכוש רכב עד 12k כמה שיותר חסכוני ונוח לאדם גבוהה (1.90) ושלא מרגיש כמו גרוטאה :)

הרכבים עליהם חשבתי:

יונדאי גטס 2003

פוולקסווגן פולו 2000

פיג׳ו 206 2001

פיאט פונטו 2003

אופל קורסה 2003

רנו קליאו 2002

או שכדאי לחרוג קצת מהתקציב ולרכוש פיאט פנדה 2005?

הרשימה מסודרת מהרכב שאני מתחבר להכי פחות..

אשמח לקבל את חוות דעתכם המלומדת על הרכבים ומה הכי מומלץ וחסכוני

תודה רבה

פורסם

מבחינת חיסכון הפנ.ההוהפונטו הכי חסכוניות,אך יכול להיות שהדשבורד בפנדה יפריע לרגל ימין. אך אתה צריך לשבת ולראות.

הגטס פחות חסכונית,אך אמינההולא יקרה לאחזקה,חפש רמות איבזור שהם לא glf,כיוון שיש רק כרית אחת וללא abs.

הפיגו הכי נוחה,לבדוק תקינות ידית איתות,שימוש במטם יכול לגרום לחור בבלוק,מנוע נחשב לאמין.

הפונטו חסכונית לא יקרה לאחזקה גם כן רגישה למי ברז.

קורסה לא ממש מכיר,אם אתה מחפש אוטומטי אז הגיר האזיטרוניק שלהם לא מוצלח ויקר לאחזקה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם תוכל להתפשר על ידני - פיאט פונטו.

רכב נח ואמין במידה וטופל כמו שצריך.

כמו כן, תוכל לרכוש שנתון 2004 / 2005 מנסיון.

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם

שכחתי לציין הדרישה היא לרכב אוטומט בלבד

באיזה רמה הגטס בשנים האלה חסכונית?

איך הפג׳ו בצריכת דלק?

לפי מה שאני מבין הרכבים החסכוניים ביותר הם הפנדה והפונטו השאלה אם יש הבדלים גדולים בינהם לבין שאר הרכבים שציינתי כי בסך הכל גם עיצוב חשוב לי ואני אשמח לרכוש רכב יותר יפה מהפנדה

פורסם

הגטס האוטומטית היא בין הפחות חסכוניות לקטגוריה לא משנה באיזה רמה.רק ב2006 בוצע שיפור אך זה מעבר ל 12k.

לפיגו גיא אוטומטי לא הכי מוצלח,לגבי צריכת דלק תבדוק בחיפוש ככה תקבל תוצאה של אנשים.

יהיה הבדל בין הפנדה/פונטו לשאר,לפנדה גיר רובוטי כך שתקבל צריכה של רכב ידני,אך הוא פחות נעים מאשר גיר אוטומטי רגיל.

בספייס בגירסת sx גם גיר רובוטי,אם ספייס עדיף גירסת elx היא חזקה יותר, 80כס לעומת 60 ב sx וגיר רציף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש הבדל גדול בצריכת הדלק בין הפנדה לפונטו?

אני מאמין שהופנטו תיהיה הרבה יותר נוחה מהפנדה אני צודק?

פורסם
אם תוכל להתפשר על ידני - פיאט פונטו.

רכב נח ואמין במידה וטופל כמו שצריך.

כמו כן, תוכל לרכוש שנתון 2004 / 2005 מנסיון.

לפי מה שאני רואה ביד 2 גם שנת 2002 לא נכנס בתקציב

הפונטו נמכרות הרבה מתחת למחירון?

יש תקלות ידועות ונפוצות שכדאי לבדוק?

תודה

• תוכן חדש...