Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום ותושבי האיזור שלום,

בשבועות האחרונים אני שם לב שבכביש 70 סמוך לקיבוץ יסעור היו חפירות ארכיאולוגיות שהסתיימו מהר, כמו כן עבודות הגיזום באיזור צומת יאסיף והעובדה שהקטינו קצת את הנתיבים ע"י קונוסים שונים ופסים כתומים מאוד מרמזת על כך שהולך להתרחש משהו באיזור.

כל תושבי האיזור מכירים את הסבל של קטע הכביש המקולל הזה, שהוא מגרש חניה ענקי בשעות הבוקר והערב - האם לשם שינוי יעשו שם משהו מועיל? או עוד עיוולת כדוגמאת העבודות המטופשות והלא מועילות שנעשו בעליה מצומת יאסיף (הרחיבו כביש, כביכול עשון מיתון של העליה, אבל במקום דו מסלולי יש שוליים שניתן לשחק בהן כדורגל ללא מפריע)?

חיפשתי תשובה באתר של מע"צ (שמסתבר שהיום זה נקרא "נתיבי ישראל" או שקר כזה), אבל אין שם שום איזכור.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

לפי מה שאני יודע בעתיד זה הולך להפוך לחלק מכביש 6. תשמעו, עוד 10-15 שנים יהיו פה כבישים ברמה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

על זה גם אני יודע, אבל זה יקרה איפה שהוא בשנת 2083. וגם אז בספק. בנתיים, אין שום כיוון לכביש 6, אפילו לא הקטן ביותר, הוא עוד רחוק מאוד מהמיקום הזה.

כרגע הדבר הכי "קרוב" אליו הוא להפוך את אחיהוד למחלף בשביל הרכבת + לארגן שם מקום לתחנת רכבת.

אני מתחיל להבין את הזוועה שתלך פה כשיהיו עבודות.. חייב לעבור דרומה יותר קצת עד שיעבור זעם.

I Ride Because I Really Like Dessert

• אחראי פורום
פורסם

אין קשר לרכבת? חלק מהדרך לכרמיאל מסומנת בכתום בגלל זה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
אכן הכיוון הוא לחבר את הצמתים הללו לכביש 6 בעתיד ונקווה שזה יקרה במאה הנוכחית

אכן יקרה אבל אנחנו נהיה כבר קשישים. החדשות הטובות הן שהדור הבא וזה שאחריו יוכל לומר שלמדינת ישראל הייתה מערכת כבישים מעולה לפני שהיא הוכחדה.

שנת 2024 מציינת את ההתחלה של הסוף.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

למיטב ידיעתי...

לפרויקט הרכבת שהוא חלק מ"תוכנית נתיבי ישראל" (לא קשור לשם החברה שהוחלף לאחרונה) קוראים יאסיף - בר לב והוא אמור להסתיים ב- 10.2014. העבודות הן חלק מהפרויקט.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...