Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על JL Audio JX1000/1D

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום! כנראה שתיפול לידי הזדמנות לקנות את הJL Audio JX1000/1D בעוד כמה חודשים, כיוון שחבר שלי טס לחו"ל. רציתי לשמוע חוות דעת על המגבר הנ"ל... ידוע שJL AUDIO היא חברה מעולה, ועל הנייר הוא נראה מושלם. :roll:

האם הוא אנדרייטד? אוברייטד? או שהוא כפי שמוצהר? איך האיכות שלו? האם הוא יעשה את העבודה טוב או שהשוק מציע משהו יותר משתלם?

JL Audio

פורסם

התקציב עומד על איזור ה1000 ש"ח.. חבר שלי טס לארה"ב כך שבאיביי הוא עולה באיזור ה1000 ש"ח והוא יביא לי את זה במזוודה :)

התכנון העתידי הוא להגביר 12w6 עם יכולת ספיגה של כ600WRMS בהתנגדות סופית של כ2 אום, המגבר מוציא כ1000 WRMS בהתנגדות של 2 אום ככה שהתכנון הוא לנצל את הסאב, מאוד? :p

בינתיים אני כנראה אסתדר עם סאב של 4 אום סופי עם יכולת ספיגה של כ300WRMS וכנראה גם לנצל אותו ולתת לו 500WRMS.

JL Audio

פורסם

יש הרבה מגברים טובים ב-EBAY בטווח המחיר של 250-300 דולר.

אני לא פוסל את ה-JL הנ"ל ,אני חושב ש-JL מייצרת מוצרים טובים והמגבר הזה בהחלט ראוי.

אישית אם הייתי צריך לבחור מגבר בתקציב שלך

הייתי הולך על רוקפורד T500-1BDCP

פורסם

זה לא מומלץ ע"י היצרן למעשה הם ממליצים על הספק בין 200-600 RMS ומצהירים כי מעל הספק זה האחריות יצרן מבוטלת

המגבר שהצעתי לך קטן עוצמתי עובד גם ב-4\2\1 אום מספק בפועל באזור 400\600\800 RMS בהתאמה

מדובר במגבר איכותי שנותן לך בחבילה קומפקטית את מיטב הטכנולוגיה שיש לרוקפורד להציע

אישית אני מאוד אוהב את מגברי המונובלוק מהסידרה הזו.

http://www.jlaudio.com/12w6v2-d4-car-audio-w6v2-subwoofer-drivers-92121

פורסם

האחריות לא מעניינת אותי ממש אם אני מייבא מארהב כנראה שלעולם לא אממש את האחריות.

מנסיון שראיתי מור (scoob) מגביר w6 10 עם 1000 וואט רמס ונשמע מדהים (לא הגזים עם הגיין). זאת בערך התוצאה שאני רוצה להשיג. אם לא יותר (בכל זאת 12״).

JL Audio

פורסם

זה שהמגבר מוצהר 1000 וואט לא אומר שהוא מקבל 1000 וואט, וכן כל זה תלוי גם בגיין, יכול להיות שהוא נותן לו רק 400 וואט.

אתה לא יודע את זה.

הסאב מוצהר 600 וואט מהסיבה הפשוטה מאוד שזה היכולת התרמית היומיומית שלו. תיתן לו 1000 וואט בתדר הנכון למספיק זמן ותמצא את עצמך עם סאב מעשן וסליל שחור פחם שלא עובד.

אתה מחפש עוצמה? תביא עוד סאב.

פורסם

מה זה להשתגע עם הגיין? חביבי אתה כנראה לא מבין מה זה גיין.

אני ממליץ לך לקחת צעד אחורה, לשבת ולהתחיל ללמוד ולשנן מושגים לפני שאתה מתחיל לרשום דברים טפשים וסתמיים פה.

תתחיל במושג גיין.

בנוסף לזה זה נראה שאתה שולל כל דבר שאודיו קינג ממליץ. אם החלטת כבר איזה מגבר אתה בוחר אז אין טעם לשאול בכלל.

בתקציב של עד 1000 שקל אתה לא תמצא מגבר איכותי שבאמת יוציא 1000 וואט ב2 אוהם.

פורסם

קבל תיקון קטן....הגיין אצל מור סגור...:idea:

אתה בטוח שחברך מודע לגודל ולמשקלו של המגבר הזה? כי אם כן והוא יביאו,ממליץ לך לחבק אותו חזק חזק ולהודות לו בשובר חינם של עיסוי. :wink:

אם תשמע לעמיתיי מלמעלה ותשכיל להשתמש בו,מובטחת לך הנאה צרופה.

בהצלחה,

ליאור

• תוכן חדש...