Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Hertz 130 DSK צריכים מגבר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אלה הקומפוננטים שלי- Hertz 130 DSK. 5.25'

יש לי מערכת ללא מגבר, מי שקניתי ממנו את הרמקולים אמר לי שהם דיי איכותיים גם ללא מגבר אבל אני ממש לא מרוצה מהסאונד שלהם. כבר בעוצמה בינונית אני מתחיל לקבל מהם דיסטרוושן ושומעים ממש לא נקי.

בפוסט שפתחתי פה לא מזמן, מישהו כתב שקומפוננטים לא שווים בלי מגבר ושהדיסטרוושן נוצר מחוסר בהגברה.

בפוסט אחר שמצאתי בחיפוש מישהו כתב שהסדרת DSK (הסידרה הנמוכה) של הרץ לא מיועדת להגברה.

מישהו יכול להגיד ספציפית על הדגם שלי אם הוא מיועד לעבודה עם מגבר? (או שהאיכות שלהם פשוט גרורעה וקשה לי להאמין) הנצילות שלהם היא 60RMS וכידוע HU רגיל נותן כ22RMS ככה שהאמירה שהגברה שלהם לא תהיה יעילה נראית לי מוזרה.

מישהו בבקשה יכול לעשות לי סדר בדברים כי יצאתי מבולבל מכל העסק ואני כבר לא יודע אם להתקין מגבר או לא..

תודה!

פורסם

ממש לא צריכים הגברה, יחידת ראש נורמאלית תיתן להם את כל מה שהם צריכים.

מה שכן יהיה טוב זה אם תחתוך אותם מבערך 80 הרץ כדי שלא יהרסו.

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

פורסם

אין בעיה להגביר את הקומפוננט הזה,הם בנויים להגברה בוודאות.

אם יש לך אפשרות תוסיף מגבר,אישית היה לי את הקומפוננט הזה בגרסאת 6.5 אינצ' ולא אהבתי את הטוויטר שלו בכלל.

אז אם הבעיה שלך זה רק הדיסטורשן אז תשים מגבר כי הם פועלים יפה על מגבר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

תודה על התגובות, בדקתי מאחורה את החיבורים של הצמה ומסתבר במחשבה שניה שחיברתי בצורה דיי חאפרית.. אמרתי שנחזק את כל העסק (ובעיקר את הכבל של הפלוס) ובאופן מפתיע (או לא מפתיע) זה ממש עזר.

עכשיו סידרתי את זה ושומעים משמעותית יותר צלול.

עדיין יש דיסטרוושן בחלקים מסויימים\זאנרים שונים וצריך להנמיך את הווליום לפעמים.. בעסה. אני מאמין שהגברה תסדר את זה. מעניין מה תהיה התוצאה.

בכל מקרה אחרי שיהיה לי מגבר הדרך להוסיף סאב וופר ולהעיף את ה6X9 תהיה קצרה מתמיד.. ככה שבכל מקרה אין לי מה להפסיד.

פורסם

אפשר לקבל המלצה למגבר שייתן עבודה טובה איתם?

או שכל מגבר מהמותגים האיכותיים שנותן את ההספק הדרוש יעשה את העבודה:?:

פורסם
אין בעיה להגביר את הקומפוננט הזה,הם בנויים להגברה בוודאות.

אם יש לך אפשרות תוסיף מגבר,אישית היה לי את הקומפוננט הזה בגרסאת 6.5 אינצ' ולא אהבתי את הטוויטר שלו בכלל.

אז אם הבעיה שלך זה רק הדיסטורשן אז תשים מגבר כי הם פועלים יפה על מגבר.

אני לא יודע מאיפה לקחתה שהם בנויים להגברה??

הסט הזה ממש רגיש ,הדגם החדש שהחליף אותו עכשיו מיועד להגברה

פורסם

זה שזה סט רגיש זה לא אומר שאי אפשר להגביר אותו,הוא נשרף גם מהגברה של HU לפעמים.

יש סטים שנשרפים,ויש סטים שמחזיקים כמו גדולים על מגבר.

אין איסור מהרץ להגביר את הסטים האלה,והתקנתי מעל ל100 סטים כאלה על מגבר מתוכם קומץ קטן הוחלף עקב בעיה כזו או אחרת.

הייתה בעיה בסדרה הקודמת של הקומפוננט הזה שסטים היו נשרפים,גם הייתה בעיה של סאבים מסדרת הES החדשה שנשרפים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הסט הנ״ל לא בנוי להגברה כפי שאמרתי, גם אני מדבר מתוך ניסיון עם הסט.

כמו כן מאוד יעזור אם תחתוך את הסט מ80 הרץ בערך ותראה איך העיוותים נעלמים כליל.

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

פורסם

בשביל מה אני צריך לחתוך? הסט מגיע עם הקרוס אובר שלו. הוא לא אמור לחתוך לפי מה שהסט מסוגל לתת?

בכל אופן, הhu שלי נותן רק אופציה של hpf בלי לבחור תדר והוא עושה את החיתוך גם בקדמיים וגם באחוריים יש לי 6x9 מאחורה אז אין לי באסים אם אני עושה את את זה.

אם אני שם מגבר אז יש לי יותר אפשרויות לשחק איתם אבל בלי מגבר אני בבעיה..

פורסם

בעייתיים מאיזו בחינה? אתה אומר שנפלתי על סט דפוק?

יכול להיות שהבעיהhu? לפני הhu הנוכחית הייתה לי אחת גנרית ב200 שח שעבדה עם הסט הזה טוב ולא היו עיוותים גם בווליום גבוהה מאוד.(בווליום נמוך שומעים יותר טובhu שיש לי עכשיו)

פורסם

אני דיברתי לאנשים שאומרים שהסט הזה לא בנוי להגברה.

הם טועים, אני מדבר מנסיון של יותר מ 100 סטים, לא אחד.

ותאמין לי אני גם יודע כמה חוזרים ליבואן עקב תקלות כאלו ואחרות.

הסדרה החדשה של הdsk משמעותית יותר טובה.

הקודמת הייתה ממש רגישה,סלילים היו נשרפים כמו לחמניות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...