Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש מחשב כזה מחשב מסך 10.1 1 זיכרון ג'גה,איך רמת תפקוד בסיסית? מיועד רק למטרות שאני נמצא בחוץ לארץ לאנטרנט וסקייפ בלבד ותוכנת וורד.

סרטים ומשחקים לא מעניין אותי ולא צריך

איך המחשב יתפקד ? ואם למישהו יש נסיון ?

יש לי כרגע מחשב נייד 15 אינץ אבל הוא כבד מאוד ואין לי כוח לסחוב אותו ולכן אני מעוניין לקנות מחשב קל האם כדי בכלל ?

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

בעקרון זה תלוי גם בטיב המעבד ובשאר המפרט, אבל סיכוי רב שגם הם לא מציאה מיוחדת ושתמצא אותו אחרי חודש וחצי במגירה כי הוא יטריף אותך מהאיטיות. סקייפ תצליח, וורד תצליח, אבל אחרי כמה חודשים שבהם המחשב ייצבור קבצים מיותרים על הכונן- ייתכן והוא איטי עד כדי איבוד שפיות.

כמובן שאני מניח שאתה רוצה מחשב שמריץ ווינדוז- כי זו הכוונה ב"מחשב מסך", אבל אל תשלול גם לקנות טאבלט שייתן לך את אותם השימושים (יש מספיק מעבדי תמלילים תומכי doc ואפילו docx באנדרואיד, וכמובן שיש סקייפ) בטיפה יותר נוחות.

פורסם

יש לי מחשב כזה (להלן - נטבוק) שקניתי לפני 3.5 שנים.

משמש אותי היטב לשתי מטרות:

1. נסיעות לחו"ל - כאשר אני זקוק למחשב לצורך סקייפ ותכנון מסלולים, וחשוב לי שיהיה קטן קל.

2. מחשב נוסף כאשר אני פותח "חמ"ל" במטבח - למשל לקראת נסיעה - ורוצה שיהיו לי כמה מחשבים פתוחים במקביל.

כיום העבודה יכולה להעשרות היטב על ידי טאבלט, אבל כיון שיש לי נטבוק בינתיים רכישתו יכולה להדחות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לדרישות שלך אין ספק שהוא מעל ומעבר.

בשביל חווית העבודה, הייתי ממליץ לשדרג את הזכרון RAM מ1GB ל2GB, זה משפר פלאים את ביצועי המחשב והעלויות לא גבוהות בכלל, זה שווה מאוד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

איטי עד כדי תסכול, שווה לשדרג זכרון ולהסיר כל תהליך לא חיוני.

ניתן לשימוש אבל תגייס סבלנות. אופיס מודרני, נניח 2007, לא בטוח שירוץ.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

בשביל חווית העבודה, הייתי ממליץ לשדרג את הזכרון RAM מ1GB ל2GB, זה משפר פלאים את ביצועי המחשב והעלויות לא גבוהות בכלל, זה שווה מאוד.

+1. השדרוג מאוד מורגש, והופך אותו מאיטי לאיטי אך נסבל.

תקפיד לקנות מעבד "אטום" מתקדם.

:turn-l:
פורסם

גם לי יש כזה, בן שלוש ועם דגם ישן של אטום, N270 כמדומני.

עובד פסדר עם XP, אמנם איטי אבל בדרך כלל לא מספיק איטי בשביל לחרפן אותי. אופיס 2007 עובד בסדר גמור. וגם סרטים עובדים לא רע בדרך כלל, להפתעתי.

עם Xubuntu הוא עובד הרבה יותר טוב.

פורסם

אולי כבר על הדרך תשדרג את המחשב שלך ותלך על אולטראבוק שייתן לך מחשב חדש שתוכל לעבוד עליו גם ביומיום וגם בנסיעות.

פורסם

הטאבלטים די "הרגו" את המחשבים בקטגוריה הזאת -

רוב המחשבים הזולים עם 10.1 אינץ' הם במפרט מיושן,

או בקיצור, שאריות שנתקעו במחסנים. לא כל, רוב.

לקנות מחשב קל זה רעיון מצוין, אבל מפרט שלא יתסכל אותך יעלה יותר ממחשב ניייד רגיל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

שקלתי את המחשב ה 15.6 אינץ שיש לי עכשיו , הוא שוקל 2.4 קילו - (של aldi רשת חנויות מחשבים בגרמניה שקבלתי מדוד שלי) כך שאני לא יודע עד כמה זה משמעותי עוד קילו לעומת ה 10.1 ששוקל עד 1.5 קילו אז נראה לי שעדיף קצת להתאמץ ולהישאר עם ביצועים הרבה יותר טובים בינתיים.

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

השאלה היא מה אתה מתכוון להריץ עליו.

אם XP אז יעבוד מעולה גם עם 1 ג'יגה ויריץ היטב כל דבר למעט משחקים רציניים.

אם Xubuntu אז יעבוד עוד יותר מעולה, החסרון הוא חוסר יכולת להריץ מיקרוסופט אופיס, אופיס רץ רק על וינדוז.

אם Windows7 אז מומלץ בחום לפחות 2GB זכרון, זה יועיל מאוד. לא יודע איך יהיו הביצועים.

אם אופיס זו לא דרישה קשיחה והעיקר זה דפדפן+סקייפ אז שקול בחיוב טבלט כלשהו. באותו מחיר (או פחות) תקבל מכשיר ש:

1. שוקל עוד פחות

2. סוללה מחזיקה יותר זמן

3. אם תשקיע אז גם תקבל מודם סלולרי מובנה אם זה מעניין אותך

אבל אם אתה מתכוון לכתוב מסמכים אז עזוב אותך מטבלט, אתה צריך מקלדת נוחה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מניסיון עם ווינדוס 7, אל תתקרב לפני שדרוג ל-2 ג'יגה לפחות.

תחשוב על זה ככה: מה לדעתך ההבדל בין פוקוס RS לבין החמור של מושיקו הירקן (כשהעגלה מחוברת אליו) מבחינת ביצועים? אז המחשב הזה, על ווינדוס 7 ורק 1 ג'יגה זיכרון, זה כמו הביצועים של זה שגנב למושיקו הירקן את החמור והלך למשחטת רכב בשטחים. חושב יותר מדיי זמן ולא יוצא מזה שום דבר בסוף.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ממש לא מבין מה הבעיה עם זה.

היה לי אחד של ACER שקניתי לפני שלוש שנים.

הדביל בBUG הבטיח שזה באנגלית אבל בסוף התקין עברית אז הגעתי הביתה, פרמטתי אותו והתקנתי WIN7, למרות שמומלץ XP.

לפני שנה וחצי קיבלתי אחד חדש של ASUS והעברתי את הישן לאמא שלי. הוא שרד אצלה עד לפני חודשיים.

הצלחתי להריץ על שניהם תוכנות שלא מצפים מהם והם עבדו טוב מאוד.

כרגע זה שיש לי איטי בצורה מטורפת אבל רק כי אשתי משתמשת בו והיא מתקינה כל מני שטויות של WALLA וכל הזבל הזה, אז הוא לא עובד טוב.

אם כל מה שצריך זה סקייפ, אינטרנט ואופיס, זה בהחלט מספיק.

אפילו דגמים גדולים בsketchup ירוצו עליו טוב.

רק כמה כללים:

- אנטי וירוס של AVG

- לא להשתמש באקספלורר (רק כרום)

- אם אתה מפרמט, תעשה חלוקה של 2-3 דיסקים כדי שתוכל לתקן בעתיד

- תשתמש במחשב בעיקר כשהוא מחובר לחשמל. אם הוא לא, המעבד מנסה לחסוך חשמל ומאט את עצמו

פורסם

בהמשך להודעה הקודמת שלי (#3) - אכן N270, איטי, עם XP. הרחבת הזכרון ל-2 ג"ב עשתה פלאים מבחינת המהירות, אם כי, כמובן, עדיין המחשב איטי (אפילו בהשואה ל-T2450 עם 2 ג"ב זכרון).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...