Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני שוקל להחליף את הריו הידנית החדשה ברכב אוטומטי .לאחר רכישת הריו גילינו שאנחנו מצפים לתינוק ואישיותי חוששת מכך שלא תסתדר עם העברת הילוכים ועם תינוק קטן באוטו. ברור לי שאנחנו הולכים להפסיד במכירה אבל אין לנו כרגע ברירה אחרת .

ביקרתי ביריד של אלבר וקיבלתי שם כמה הצעות

יונדאי i20 הדגם לאחר מתיחת הפנים 0 קם מליסינג 85k

מבצע של סוזוקי ביריד סוויפט אוטומטית הדגם הפחות מאובזר ב 93k

SX4 GLA 5 דלתות ב 97k

אם תא המטען של הסוויפט היה מרווח יותר (מקום לעגלת תינוק) זו הייתה הבחירה שלי ללא ספק למרות הוויתור על כמה אביזרי פינוק כי זהו הדגם הפחות מאובזר .

תא המטען של ה SX4 קטן יחסית ,איכות הפלסטיקה לא משהו בלשון המעטה , בדגם הספציפי האבזור דל מי שראה איך מורכבת דלת תא הכפפות יבין על מה אני מדבר המרווח סביר ולא מעבר אבל מדובר ברכישה כיד 1 .

ה I20 ניראית לי חביבה למדי , לא מצאתי הבדל גדול בין תאי הנטען בין ה sx4 ל 20 , ההרכבה נראית טובה והחומרים סבירים.

אשמח לשמוע מכל מי שמכיר את הרכבים הנ"ל ויכול לעזור לנו גם לגבי צריכת הדלק והרכב בכלל או להמליץ על רכב אחר בתקציב של עד 85 פלוס מינוס . עבור הסוזוקי נצטרך לראות מאיפה נגרד את היתרה

המון תודה

• תוכן חדש...