Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב מסוג פולקסווגן פולו שנת 2008 (MK4) יש בקרת אקלים אלקטרונית מסוג Climatronic.

הבעיה היא שטמפ' החיצונית שיש בצג מציגה טמפ' הזויות כגון 40 מעלות בלילה ו50 מעלות ביום.

מבחינת מיזוג אוויר המזגן עובד מצויין.

הייתי היום בTG-PART וניסנו להחליף 4 פעמים סנסור טמפ' חוץ ללא הועיל.

כנראה הבעיה היא לא בחיישן טמפ' חוץ.

יכול להיות שיש משהו אחר שמבלבל את המערכת או שיש צורך באיפוס מחשב בקרת אקלים.

מישהו נתקל\יודע?

תודה.

פורסם

לפי דעתי אין להם את הידע הדרוש בכדי להתעסק עם מערכת בקרת אקלים מסוג קלימטרוניק.

על סמך מה הם החליטו שחיישן טמפ' חיצונית לא תקין ?

לשם בדיקה של תקינות חיישן הטמפ' והתצוגה בצע את הדברים הבאים.

סע נסיעה רגילה מחוץ לעיר למשך 20 דקות ובדוק האם הטמפ' המוצגת משתנה ומציגה טמפ' קרובה לטמפ' האמיתיית מחוץ לרכב.

איזה כייף לי :)

פורסם
ברכב מסוג פולקסווגן פולו שנת 2008 (MK4) יש בקרת אקלים אלקטרונית מסוג Climatronic.

הבעיה היא שטמפ' החיצונית שיש בצג מציגה טמפ' הזויות כגון 40 מעלות בלילה ו50 מעלות ביום.

מבחינת מיזוג אוויר המזגן עובד מצויין.

הייתי היום בTG-PART וניסנו להחליף 4 פעמים סנסור טמפ' חוץ ללא הועיל.

כנראה הבעיה היא לא בחיישן טמפ' חוץ.

יכול להיות שיש משהו אחר שמבלבל את המערכת או שיש צורך באיפוס מחשב בקרת אקלים.

מישהו נתקל\יודע?

תודה.

לא יודע אם זה יכול לעזור, אבל בבקרת אקלים יש קומבינציית מקשים (נבדק על גולף 6, תצטרך לבדוק רלוונטיות לפולו) שמאפשרת לראות עוד נתונים על הבקרת אקלים (בצגים של הבקרת אקלים) וככל הזכור לי גם לשנות כמה הגדרות. לא התעמקתי בזה אבל יודע שזה קיים ושווה בדיקה אם שום דבר אחר לא עובד - כי יכול להיות שהמערכת פשוט נכנסה למצב תצוגה שונה וכל מה שצריך לעשות הוא להחליף בחזרה.

פורסם
לפי דעתי אין להם את הידע הדרוש בכדי להתעסק עם מערכת בקרת אקלים מסוג קלימטרוניק.

על סמך מה הם החליטו שחיישן טמפ' חיצונית לא תקין ?

לשם בדיקה של תקינות חיישן הטמפ' והתצוגה בצע את הדברים הבאים.

סע נסיעה רגילה מחוץ לעיר למשך 20 דקות ובדוק האם הטמפ' המוצגת משתנה ומציגה טמפ' קרובה לטמפ' האמיתיית מחוץ לרכב.

ביקרתי במוסך שלי ומאבחון קצר הוא אמר שזה רוב הסיכויים חיישן טמפ'.

בהמלצתו ניגשתי לTG-PARTS והגעתי עם בקשה להחליף את החיישן.

התצוגה מראה טמפ' הזויות גם אחרי שעה נסיעה.

פורסם
לא יודע אם זה יכול לעזור, אבל בבקרת אקלים יש קומבינציית מקשים (נבדק על גולף 6, תצטרך לבדוק רלוונטיות לפולו) שמאפשרת לראות עוד נתונים על הבקרת אקלים (בצגים של הבקרת אקלים) וככל הזכור לי גם לשנות כמה הגדרות. לא התעמקתי בזה אבל יודע שזה קיים ושווה בדיקה אם שום דבר אחר לא עובד - כי יכול להיות שהמערכת פשוט נכנסה למצב תצוגה שונה וכל מה שצריך לעשות הוא להחליף בחזרה.

לא ניתן לשנות הגדרות דרך פנל בקרת אקלים.

ביקרתי במוסך שלי ומאבחון קצר הוא אמר שזה רוב הסיכויים חיישן טמפ'.

בהמלצתו ניגשתי לTG-PARTS והגעתי עם בקשה להחליף את החיישן.

התצוגה מראה טמפ' הזויות גם אחרי שעה נסיעה.

האם לאחר החלפת החיישנים ביצעת נסיעה במהירות העולה על 15 קמ"ש למשך מספר דקות ?

פורסם

ברמת העיקרון מחשב בקרת האקלים בפולו לעומת הגולף הוא טיפש כלומר, כול עוד מהירות הנסיעה היא מתחת ל-15 קמ"ש וטמפ' נוזל הקירור היא מעל 70 מעלות צלזיוס הטמפ' המוצגת לא תשתנה או תהייה שגוייה בצורה קיצונית בגלל החום הרב אשר נפלט מהמנוע במהירות נמוכה ומשפיעה על קריאת החיישן.

אני מציע לך לבצע דיאגנוסטיקה נוספת לפני החלפת חיישנים.

פורסם

אני אישית קורא לזה צרות של עשירים.אני מסתכל על זה ככה שאו שחם בחוץ או שקר בחוץ,מה זה באמת משנה אם הטמפ' היא 28 או 27.

אם זה אוטו חדש ויש אחריות אז כנס למוסך חברה ושישברו את הראש ואם לא אז אני אישית הייתי עוזב את זה .

חבל על הכסף.

• תוכן חדש...