Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טסט שנתי לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אשמח לעצתכם.

יש לי סוזוקי יורוסוויפט. רכב מעולה. המוסכניק שלי טען שהוא באמת במצב מעולה, מנוע מצויין וכו'. הבעיה שבמכון הבדיקה בירושלים הבוחנים מאד מחמירים ויוצא שאתה צריך משכנתא כדי לעבור את הטסט.

החלטתי לא לעשות בירושלים אלא במקום אחר, פחות מחמיר. זה יכול להיות במודיעין, ת"א, רעננה, כפ"ס, לא משנה לי איפה. אשמח לקבל המלצה למכון.

תודה!

פורסם

למה לך....? בכל מקום יש אנשים קשוחים יותר וקשוחים פחות. והבוחן ממש אין לו סיבה להיטפל אליך.

תבדוק במוסך שהכל תקין(ומה שטעון תיקון תתקן ) לרבות גאזים ותעבור בהצלחה בירושליים.

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

אם לא משנה לך לאן לנסוע,אתה יכול להגיע לראשון לציון לקומפיוטסט :

http://www.d.co.il/2761880/28290/

אני עובר שם טסט כל שנה, ובאמת שלא מחפשים להכשיל בכל מקרה.

אם הרכב תקין הוא יעבור טסט. אבל אם יש בעיות (גומיות קרועות, תאורה לא תקינה, פליטה יתרה וכו..),

כמובן שתיפסל.

במיקרה ולא תעבור את הטסט בפעם הראשונה תצטרך לחזור לאותו המכון שנית.

אז במחשבה שניה, לא כדאי להתרחק מירושלים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
שלום לכולם,

אשמח לעצתכם.

יש לי סוזוקי יורוסוויפט. רכב מעולה. המוסכניק שלי טען שהוא באמת במצב מעולה, מנוע מצויין וכו'. הבעיה שבמכון הבדיקה בירושלים הבוחנים מאד מחמירים ויוצא שאתה צריך משכנתא כדי לעבור את הטסט.

החלטתי לא לעשות בירושלים אלא במקום אחר, פחות מחמיר. זה יכול להיות במודיעין, ת"א, רעננה, כפ"ס, לא משנה לי איפה. אשמח לקבל המלצה למכון.

תודה!

מכון הקריה, איזור תעשיה באר טוביה,

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

אני לא חושב שיש רק מכון רישוי אחד בירושליים, בטוח יש כמה.

ניסית להעביר טסט בכולם?

מצטער, אני לא רואה שום היגיון לנסוע יותר מ 15-20 דקות למכון רישוי.

בוודאי שלא מירושליים לכפר סבא.

הזמן שלך לא שווה כסף? הדלק אצלך בחינם?

תמיד עדיף לעבור במכון אחד קבוע, רצוי ליד הבית או ליד העבודה. רכב תקין יעבור בכל מקום, ואם יש רג'קטים, צריך לתקן אותם.

אני לא בטוח שיש לך מספיק ידע במכונאות, על מנת לקבוע, האם בפעמים הקודמות הכשילו אותך בצדק או לא.

• תוכן חדש...