Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הדבקת ספויילר. (נכון.. זה לא באמת שיפור)

pinny_l
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי,

איך מחברים ספויילר אחורי לגוף? מספיק להדביק עם סיליקון? או קודחים ברגים? או אולי יש חומר אחר? הולכים לפחח רכב?

מדובר בספויילר קטן, לא בכנף של בוינג 747 .

נכון שזה לא ממש שיפור אבל שאלתי בטכני ולא ענו לי חוץ מאחד. אני מניח שפה יש אנשים שהנושא קרוב אליהם.

תודה לעונים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בא נגיד שאני מוכן לבלוע את הצפרדע ולהסכים שבאופן עקורני (לא ממש במקרה הזה), יש לספוילר האחורי משמעות בשיפורי אחיזה ולכן יש לשרשור הזה תוקף כאן.

בכל מקרה, מרכיבים עם ברגים מקוריים שעוברים דרך מכסה הבגאז' ועם אומים מהצד השני.

משהוא מסיבי ואיכותי שיעמוד ברוחות של המהירות בה אתה נוסע (בא נגיד כ 120 קמ"ש) ושלא יתעופף פתאום על הנהג שמאחוריך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דרך צלחה, סע לשלום, המפתחות בפנים! :wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה שהוא מקורי (שמגיע כנראה בדגם אחר משלך או ברמת איבזור אחרת) לא אומר שאפשר לחבר אותו באיזה צורה שתרצה.

יש לקדוח חורים בפח (במקומות המתאימים) ובעזרת ברגים עם שייבה ואום מהצד השני. אם תוסיף דבק סיליקון או דומה, מה טוב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

את הסיליקון בד"כ מוסיפים לאטימה בכדי שלא ינזלו מים לתוך הבגאז' ובכדי למנוע ויברציות קטנות שנגרמות מחוסר התאמה מוחלט בין תושבות הספוילר לבין משטח הפח אליו הוא מוצמד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...