Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני חדש פה באתר

אני מתחיל ללמוד השנה ואני צריך רכב קטן וחסכוני לנסיעות יומיומיות של בערך 40 קילומטר ליום

הלכתי לאיבוד בחיפוש רכב מתאים, יש לי כמה נקודות בבחירה שהם:

-רכב בנזין ולא דיזל

-רכב ידני

-5 דלתות

-מעל שנת 2000

-אמין עד כמה שניתן

וכל זה בתקציב של עד 20,000 ש"ח

מי יכול לעזור לי? חשבתי על - יונדאי גטס, סיטרואן סקסו, פגו 306, פגו 206 ,שברולט אוואו.. עוד אופציות?

תודה לכולם

פורסם

מניסיון עם 1.4 306, אם אהבת את הרכב, ותמצא אחד שבאמת שמור ומטופל זאת יכולה להיות אפשרות לא רעה בכלל.

הרכב מאד נוח, יחסית זריז בעיר ולא בעיה מחוץ לעיר וגם מאד חסכוני. מה שכן נניח בעליות לגולן למשל, יהיה לו קצת קשה.

עניין האמינות, כפי שחלק מהחברים פה יטענו - רלוונטי, אבל אותו דבר עם פונטו - צריך למצוא אחת שמורה ומטופלת כמו שצריך.

אם הרכב באמת שמור ומטופל כראוי אני לא חושב שאמורה להיות איתו בעיה מיוחדת.

הפונטו הפכה להיות המלצה ברירת המחדל פה בפורום.

פורסם

אין לי נסיון עם 306. יש לי נסיון עם פונטו- ולכן המלצתי עליה, כי היא כל מה שהוא ביקש.

לא כי זה ברירת מחדל.

אם תצליח למצוא 306 שמורה ב-20K ש"ח, ותאהב אותה, שיהיה בהצלחה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

קשה למצא פיג'ו ופונטו בשנתונים האלו שהן שמורות.

הבלאי של השנים יופיע כמעט בכל רכב שהוא יבדוק.

בנוסף תהיה חייב לבצע יישור קו.

החלפת נוזלים שמנים וטיימינג.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יש לי איזו רתיעה מפונטו ,שמעתי מחבר שהיה לו אחת כזאת שהיא מתחממת מהר והבלאי גבוה, ה 306 באמת חסכונית?

ועוד אתגר קטן... אני צריך שהרכב יהיה מסוגל לסחוב עגלה פעם בשבועיים עם 2 אופנועי שטח ה306 מסוגלת לזה?

פורסם

כאן לצערי אני לא יכול לעזור, לי לא היה נגרר :)

מבחינה פיסית לא חושב שאמורה להיות בעיה עם נגרר, כי הרכב שוקל יותר מטונה.

לי היתה 1.4, ובנסיעה במישור לא היתה לה בעיה גם ברכב מלא, אבל בעליות היה לה קשה. כך שתלוי כמה הנגרר שלך שוקל וגם לאן בארץ אתה נוסע. בנוסף גם תלוי איזה נפח מנוע תקח, כי יש 1.4, 1.6, 1.8. חוץ מזה גם רכבים אחרים עם מנוע קטן יתקשו פחות או יותר באותה צורה.

עם הרכב שלי אחרי נסיעה לצפון (מתל אביב) וחזרה עם מזגן בהלוך ואז עוד נסיעה לנתניה וחזרה, וקצת נסיעות בתוך העיר - אחרי 510 ק"מ מלאתי 34 ליטר דלק, שזה יוצא 15:1.

נסיעה נטו בעיר אמורה להיות לדעתי סביב ה±12:1.

• תוכן חדש...