Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות איך להגיע מתל אביב לים המלח

Rob19
שימו לב! השרשור הזה בן 4103 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לחברי הפורום,

לכבוד השנה החדשה ויום הולדתי הקרב, החלטתי לשכור רכב משפחתי ולקחת את אמי ואחותי לים המלח.

התכנון הוא לצאת ביום שני הקרוב מוקדם בבוקר מת"א לכיוון ים המלח.

אני מעוניין לתת להן חוויה כיפית ומהנה - אנחנו משפחה שלא נוהגת לטייל ואנחנו דיי חנונים בתחום הטיולים אפשר לומר חח..

אף פעם לא היינו במאהל בדואי, ושמעתי שיש מאהל בדואי מעולה ליד מצדה.

האם הוא מוכר לכם? מומלץ? כיצד מגיעים לשם?

בנוסף, אנו לא מתכוונים ללון בבית מלון, ולכן הייתי שמח לדעת ממגוון חופי ים המלח, איזה חוף מומלץ לרחצה ופתוח לקהל הרחב.

ומכיוון שזוהי הפעם הראשונה שאנהג לשם, אשמח לקבל הדרכה לדרך הקצרה ביותר,

שבמידה ותכלול עצירה במאהל, לא תכלול סיבובים מיותרים, ולא תוביל אותי לכפרים זרים :?

תודה רבה לכל המגיבים,

שתהיה לכולנו שנה טובה ומתוקה :-D

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האירוח הבדואי שאתה מדבר עליו הוא כנראה כפר הנוקדים שנמצא על הדרך שבין ערד למצדה. כדאי להתקשר מחר ולשאול אם הם פתוחים ואם צריך להזמין מקום מראש לחלק מהפעילויות במקום.

הדרך המהירה ביותר לשם עוברת דרך כביש 6, כביש 40, שמאלה בצומת להבים, ימינה ומיד שמאלה בצומת שוקת וישר עד ערד. בתוך ערד זה קצת יותר מסובך אבל יש מפה באתר של כפר הנוקדים. בסיום הביקור בכפר הנוקדים אתה יוצא חזרה לערד ובכיכר הגדולה שבכניסה לעיר פונה שמאלה. הכביש כבר יוביל אותך לים המלח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השאלה היא לאן אתה מתכוון להגיע. עקרונית הדרך הקצרה ביותר לים המלח היא דרך כביש מס' 1 - ירושלים, צומת אלמוג ודרומה בכביש 90 לאורך ים המלח.

עם זאת - אם בכוונתך להגיע לצד המערבי של מצדה עדיף לנסוע דרך באר שבע.

הנסיעה מהחניון המזרחי של מצדה (בסיס הרכבל ושביל הנחש) לחניון המערבי (הסוללה והמצגת האורקולית) אורכת כ-80 ק"מ, למרות שהמרחק בקו אוירי עומד על כ-2 ק"מ. ואף פחות.

בסוכות לפני שנה לקחתי את המשפחה לחופשה באזור, לנו 3 לילות באכסנית הנוער של מצדה ואני חייב לציין את המקום לטובה - אירוח בסיסי אבל חדר נקי וארוחת בוקר מצויינת במחיר שוה לכל נפש.

טיולים באיזור - יש הרבה מה לעשות, השאלה היא כמה זמן עומד לרשותם ומה מעניין אתכם. חלק גדול מהאתרים שייכים לרשות הטבע והגנים וכדאי לבקר באתר שלהם. אם מבקרים ביותר מגן לאומי\שמורת טבע אחת מומלץ לרכוש כרטיס "מטמון" משפחתי (אפשר בכניסה לכל גן לאומי או שמורת טבע, לקנות לפני שרוכשים כרטיסי כניסה כך שהכיניסה לאותו אתר כבר תכלל בכרטיס השנתי).

עוד מקום שבו לנתי לפני מספר שנים בסוכות (או שמא היה זה חנוכה?) היה דרכים בדימונה, שממנו יצאנו לטיולים בצפון הנגב. רמה דומה לאכסנית נוער, אבל רק 2-3 מיטות בחדר (אל תתפוס אותי במילה, שה היה לפני כ-4 שנים) כך שהמשפחה התחלקה בין שני חדרים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ניקו,

לא קראת את השורה הראשונה שכתב פותח השירשור:

החלטתי לשכור רכב משפחתי

לא הייתי ממליץ שישכור רכב שטח, בעיקר כי בהחזרה יחפשו איזה נזקים קודמים אפשר להפיל עליו.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש באיזור הרבה אנשים המציעים טיולים ברכבי השטח שלהם, אבל נוהגים בהם בעצמם. לדעתי עדיף למטייל, שגם יכול להנות מהנוף וגם לא צריך לדאוג לנזקים לרכב. כמובן במחיר הפסד ההנאה מהנהיגה בשטח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שבוע שעבר היינו בים המלח... היה כיף ומזג אוויר מדהים!

המלצה שלי על חוף הציבורי שליד מלון לאונרדו פלאזה, בחלק הדרומי של המלונות.

החוף היה נקי מאוד מסודר עם מקלחות וירידה טובה לים.

חוץ ממנו אם לא תרצו להדרים עד כדי כך, חוף קליה הוא גם אחלה עאבל בתשלום.

עוד טיפ קטן, בשביל החוויה הייתי קונה שקיות של בוץ ים המלח (מוכרים 2 ב14 במרכז המסחרי של המלונות) ולהתמרח על החוף

בכל מקרה תהנה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4103 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...