Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קנו מט"ח בדואר אחרת אתם עלולים לשבת בכלא הצרפתי?

אינני חסר הומור, וגם לא קל לזעזע אותי, אבל ספציפית, הפרסומת הזו מגעילה אותי.

הבוטות מוגזמת (וסליחה אם אני לא 100% מדייק בציטוט). "ישן בטן גב עם חולדה במחזור"?!? "כפפות ולא ממשי" (האם בתמונה כפפות גומי בתנועה המרמזת על בדיקה רקטאלית?). השימוש בפלאטו שרון כדי ללעוג למשטרה הצרפתית (פלאטו שרון, כפי שכתוב בויקיפדיה, היה מבוקש על ידי האינטרפול וחמק מהסגרה לצרפת, והורשע לבסוף בארץ במרמה של חברה צרפתית, ריצה 11 חודשי מאסר ונפסל מלרוץ לכנסת עקב הקלון).

אז נכון שלא כדאי לקנות מט"ח ברחוב, אבל מלבד דואר ישראל יש גם בנקים וצ'יינג. אני שונא שיווק דרך איום והפחדה.

זה רק אני? למה אני מתפלא שהפרסומת בכלל הותרה לשידור?

:turn-l:
פורסם

מסכים לגבי שיווק עם איום.מנסיוני, דואר אינו משתלם כאן ןיש גם תור. בנק, גרוע אף יותר. יתכן ואני טועה, אך אם לוא, מה נותר לדואר חוץ מאיום והומור. הרי אינפורמציה גרידא אינה נוטה לטובתם.

אשר לשרון, לא מפריע לי לראותו כאתנחתא קומית. מפריע לי בהקשרים אחרים.

ראתי היום הפרסומת בחצי עיין, קצתה מצחיקה, קצתה אולי דוחה, כדברייך. מתאים מאוד לחברה בה אנו מצויים כיום ולכן אולי גם אפקטיבי.

קצת מצחיק, בוטה, נוטה לאלימות, סלחנות לפשע, נטיה להפחדה ואיום? זה פשוט אנחנו.

פורסם

פרסומת מפגרת לגמרי, מעצבן אותי גל האנשים שאומרים "בואו בואו תראו איזה פרסומת חדשה ומצחיקה יש לדואר".

באמת תת רמה.

בכרטיס הויזה הנטען השתמשתי לצורכי קנייה בebay, עבד מעולה. לא ברור אם באמת בעלי עסק באירופה יקבלו את זה כאמצעי תשלום. השם שלו אגב מטעה, הוא לא נטען בשום צורה, אחרי הטענת הסכום הראשוני אתה נתקע עם פלסטיק ביד ויש צורך לקנות אחד חדש.

פורסם

ראיתי בסניף את הפרסומת, בלי קול. צחקתי בקטע של החולדה, אני אוהב ביטויים ציוריים שכאלה.

פרסומת מפגרת, אבל מה אתם רוצים? פרסום זה פרסום. לא טוב לכם? תשלחו עם UPS וזהו...

כן, גם אני נגד פרסום באיומים. למעשה אני שונא פרסום באופן כללי. אבל זה כבר עניין אחר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני לא סובל כשמשתמשים באלמנט של הפחדה בפירסום ושיווק.

כמו שעשו עם "ישראל מייבשת", שם עוד אפשר להבין, אבל פה זה כולה דואר.

מגעיל בעייני.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

בכרטיס הויזה הנטען השתמשתי לצורכי קנייה בebay, עבד מעולה. לא ברור אם באמת בעלי עסק באירופה יקבלו את זה כאמצעי תשלום. השם שלו אגב מטעה, הוא לא נטען בשום צורה, אחרי הטענת הסכום הראשוני אתה נתקע עם פלסטיק ביד ויש צורך לקנות אחד חדש.

יש להם 2 סוגי כרטיסים (או יותר).

אחד אכן חד פעמי שאפשר להטעין עד 1000 ש"ח אם אני לא טועה.

והשני מוטען במטבע זר, וניתן להטענה חוזרת (בעמלה של 0.8% מסך ההטענה אם אני לא טועה).

פורסם

זה הומור. זה לא איום.

גם בCHANGE וגם בבנק לא תקבלו שטרות מזוייפים, והם המתחרים העיקריים של הדואר.

אחוז האנשים שקונים ב"דולר דולר" באלנבי לילינבלום זעום, אם בכלל.

הם לא מאיימים על הלקוח תוך ציון יתרון יחסי שלהם על המתחרים. בכולם השטרות מקוריים.

הומור. קצת בוטה, אבל אם לא היה בוטה לא היה מקבל שרשור באוף טופיק.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

דעתי על הפירסומת,שהיא עובדת.

עבודה שהיא גרמה לכם לדבר על קניית מטח דרך בדואר.

שבוע טוב, ושנה טובה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ומה עם הפרסומת של AIG ברדיו? גם הם משתמשים באלמט ההפחדה - "...שתחטוף מחלה נדירה ותאבד את כושר העבודה ותאלץ לשלוח את הילדים שלך לעבוד בזנות ברחוב כדי לממן לך את הטיפולים - אם היה לך ביטוח בחל מ1 ש"ח ליום כל זה לא היה קורה!"

(כמובן שלא במילים האלה בדיוק אבל לא רחוק מזה)

לדעתי זה גועל נפש. אותו דבר כמו אותם רופאי אליל מיסטיים שמוכרים ברכות וקמעות באלפי שקלים לאנשים טפשים ותמימים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
זה הומור. זה לא איום.

זה איום (מינימלי) מוסתר ע"י הומור.

כל דבר שמנסה ללחוץ על כפתור של פחד, של מצוקה, של תחושות של "אם לא אעשה ככה או אפעל עכשיו אני בבעייה" הוא סוג של איום. זה טריק שיווק שמשתמשים בו הרבה לצערי. יש כאלה שעוד עושים את זה יפה איך שהוא, אבל יש מקומות שזה יצא מפרופורציות. כעיקרון אני ממש ממש נגד. זה יוצר אנטי חזק מאד, אצלי אישית וגם לא רק אצלי.

"...שתחטוף מחלה נדירה ותאבד את כושר העבודה ותאלץ לשלוח את הילדים שלך לעבוד בזנות ברחוב כדי לממן לך את הטיפולים - אם היה לך ביטוח בחל מ1 ש"ח ליום כל זה לא היה קורה!"

לדעתי זה גועל נפש. אותו דבר כמו אותם רופאי אליל מיסטיים שמוכרים ברכות וקמעות באלפי שקלים לאנשים טפשים ותמימים.

יש הבדלה קשה בין 2 הדברים. האחד זה הפחדה עבור פרסומת, והשני זה "יצירת מקומות עבודה חדשים" :roll::-(:?

לגבי הביטוח, אני דווקא יחסית עוד מצדיק את הפרסום בצורה הזו. מי חושב על ביטוח? רק מי שחווה משהו רע או קשה, לו או לקרוב משפחה. אחרת לא היית חושב על לקחת ביטוח כלשהו. אז הם מנגנים על הנקודה הזו בדיוק- תחשוב מה היה קורה אם היה קורה לך משהו. זו לא טלוויזיה שאפשר להעביר תמונה של אדם צעיר בכיסא גלגלים או מרותק למיטה או לא יודע מה, אז נותר להם רק מילים.

כמובן שזה עדיין מעצבן מאד, אבל לפחות מובן.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל גם הפרסומת של הדואר מובנת - מבינים שהם מחפשים לעשות כסף.

אפשר למכור מוצרים בלי להפחיד את הלקוחות הפוטנציאליים. אני יכול לחשוב על כמה וכמה מוצרים שהפירסומאים יכלו להשתמש בטכניקת ההפחדה בפרסומות שלהם ולא עשו זאת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...