Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע אם זה משנה אבל אני אציין את כל הפרטים שנראים כרלוונטים בעיני.

יש ברשותי לנד קרוזר 08 עם דאבל דין של CASKA, אני יודע שיש מגבר ברכב אבל אין לי שמץ של מושג איפה הוא.

בהגדרות המערכת יש אפשרות לשלוט על טראבל מיד ובאס, והגברת כל רמקול בנפרד, יש גם אופציה להגביר סאב (רשום SW) רק ששום דבר לא מחובר כי אין לי סאב.

מבחינת הרמקולים עצמם אני מרוצה מאוד, שומעים בהם טוב וחזק לטעמי ואני ממש מרוצה מהם ואין בכוונתי להחליף אותם.

הדבר היחידי שאני רוצה לעשות זה להוסיף סאב וופר למערך.

השאלה שלי היא כזאת, האם אני צריך לקנות מגבר לסאב שאני ארצה להוסיף או שיש אופציה לחבר אותו למגבר הקיים?

אשמח אם תוכלו לייעץ לי על סאב ששומעים בו טוב, אני מוכן להשקיע עד 800 שקלים.

אני לא רוצה סאב שירעיד לי את כל האוטו ושכל העולם ישמע, בסך הכל סאב טוב שיפריד את התדרים הנמוכים מהרמקולים באוטו שיהיה לי יותר כיף לשמוע.

יש לדוד שלי 2 מגברים מפירמה טובה בוודאות, בזמנו הוא השקיע המון כסף במערכת של האוטו והיום נשארו רק המגברים.

אם באמת מישהו יעזור לי אני אצלם את המגברים ואעלה לפה, במידת הצורך אולי זה יוכל לחסוך לי קנייה.

פורסם

אכן, המערכת שמגיעה עם הלנד קרוזר היא באיכות גבוהה , למען האמת זו המערכת הכי טובה ששמעתי שמגיעה מהיצרן.

למערכת הזו משודך מגבר (מהיצרן), שנמצא מתחת לכסא הנהג , ואם אני לא טועה הוא לא עם חיבורי RCA סטנדרטיים (אל תתפוס אותי במילה, תבדוק את זה).

במידה ותרצה להוסיף סאב ,או שתבדוק מה יכול לתת המגבר הזה מבחינת הספק (ולחבר אליו סאב במקום הרמקולים האחורים, במידה והוא יכול לתת מספיק הספק לסאב) , או שתתצרך להוסיף מגבר נוסף (מונובלוק- מגבר ייעודי לסאב)

בכל אופן צריך להבין מי נגד מי עם המגבר הקיים , ולקחת בחשבון ששימוש בו בכדי להגביר סאב יהיה על חשבון הרמקולים האחורים,

במידה ואתה לא רוצה לוותר על האחוריים , תצטרך להוסיף מגבר בנוסף לסאב, ולמצוא יציאת RCA פנויה ב HU בשביל הסאב.

SCANSPEAK

פורסם
אכן, המערכת שמגיעה עם הלנד קרוזר היא באיכות גבוהה , למען האמת זו המערכת הכי טובה ששמעתי שמגיעה מהיצרן.

למערכת הזו משודך מגבר (מהיצרן), שנמצא מתחת לכסא הנהג , ואם אני לא טועה הוא לא עם חיבורי RCA סטנדרטיים (אל תתפוס אותי במילה, תבדוק את זה).

במידה ותרצה להוסיף סאב ,או שתבדוק מה יכול לתת המגבר הזה מבחינת הספק (ולחבר אליו סאב במקום הרמקולים האחורים, במידה והוא יכול לתת מספיק הספק לסאב) , או שתתצרך להוסיף מגבר נוסף (מונובלוק- מגבר ייעודי לסאב)

בכל אופן צריך להבין מי נגד מי עם המגבר הקיים , ולקחת בחשבון ששימוש בו בכדי להגביר סאב יהיה על חשבון הרמקולים האחורים,

במידה ואתה לא רוצה לוותר על האחוריים , תצטרך להוסיף מגבר בנוסף לסאב, ולמצוא יציאת RCA פנויה ב HU בשביל הסאב.

אני לא רוצה לוותר על הרמקולים האחוריים ואין לי בעיה לקנות את המגבר לסאב, צריכה להיות יציאת RCA במערכת אם יש אפשרות להגביר סאב בנפרד בהגדרות?

פורסם

המגבר נימצא מתחת לכיסא נהג,לרדיו דיסק המקורי אין יציאות RCA ככה שאתה צריך מנחת כדי לחבר מגבר לסאב.

לגבי המגבר מקורי עצמו אין לך יציאות מיותרות ככה שאתה צריך לחבר מגבר בניפרד כדי לחבר סאב,

פורסם

יש למכשיר הנ"ל 3 יציאות למגבר

ואין בעיה להוסיף מגבר נוסף להגברת סאב.

אם תציין \תצלם את הדגמים המדויקים של המגברים שיש לדוד שלך

אז נוכל לעזור יותר

פורסם

זה לא הגיוני שמדובר במכשיר הזה ספציפית CA3635 זה דגם יעודי למאזדה 3

לדעתי היציאות הנ"ל הם יציאות וידאו ולא RCA ספציפית במכשיר הנ"ל

אבל זה לא הגיוני שיש לך אותו

אולי יש לך את ה-CA1615

זה יותר הגיוני.

פורסם
כן בהחלט

מצטער על העיכוב, לא היה לי זמן פנוי.

היום בדקתי אם באמת קיים מגבר מתחת לכיסאות, והוא לא נמצא שם - לפי כל מיני פוסטים באינטרנט למי שיש דאבל דין המתקינים דוחפים את הצ'יפ של ה GPS והמגבר ביחד מתחת לקונסולה של ידית ההילוכים ויש שם המון פלסטיקה יפנית ולא רציתי לגעת בזה.

מה שכן עשיתי זה צילמתי את המערכת ומצאתי את הדגם שלה שהיה רשום על צמת החיבור של המסך.

זאת המערכת

inn0tzaztnlj.jpg

וזזה הדגם

xchn0nomyudg.png

פורסם

לא מצאתי את הדגם הנ"ל

יש ל-CASKA המון דגמים ,חלקים בכלל לא מגיעים עם הלוגו של החברה כי

מדובר במכשירים OEM לסוגים שונים של רכב.

בכול אופן גם אם אין במערכת הנ"ל יציאות RCA

ניתן להתקין מגבר נוסף ע"י שימוש במנחת

ולכן זה לא מהווה בעיה ,השאלה היא איזה מגברים יש לדוד שלך

ואיזה תקציב יש לך לסאב האם אתה מעוניין בסאב 12\10\8 אינצ

האם יש חשיבות לגודל הפיזי של התיבה בתא המטען .?

פורסם
לא מצאתי את הדגם הנ"ל

היום אני אצלם את המגברים ואעלה, יש לי הרגשה שהם טובים כי זכור לי שהוא שפך המון כסף על אודיו.

על הסאב אני מוכן לשלם עד 800 שקל, ומבחינת מקום שלא יהיה ענק כי זה לא הרכב שלי ולפעמים יש שימוש בתא המטען.

אני לא יודע אם אתה יודע איך נראה תא המטען של הלנד קרוזר, מבחינת מקסימום מקום רבע מטען זה הגבול.

אני מודה לך שאתה עוזר לי (:

פורסם
לא מצאתי את הדגם הנ"ל

אלו המגברים

y5n2jygm5egz.jpg

nkwflnidnndw.jpg

1lj3qymzendw.jpg

i2mwywkzdzah.jpg

• תוכן חדש...