Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים,

אני צריך עזרה בבקשה המלצה לצמיגים חדשים למאזדה לאנטיס (1840) מודל 1997

לא רוצה לזרוק המון כסף אני לא מחפש את היקר אלא את הנדרש לבטיחות.

תודה רבה

2012-08-22 17.52.43.jpg

פורסם

מה מידת הצמיגים שאתה צריך? כמה אתה מוכן להשקיע?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

המידה היא 185/65 R14 86H

בקשר להשקעה איני יודע הבנתי שה מתחיל מ 900 שקל ועד המון

שוב אני לא מחפש יקר אלא מה שנדרש מבחינת תקן בטיחות

לכן אני מבקש את עזרתכם למחיר הוגן על פי נסיונכם

תודה.

פורסם

שלום,

אני ממליץ לך להגדיל את התקציב לאיזור 1200 ש"ח ולקנות צמיגים מחברה ידועה

YOKOHAMA A.DRIVE

PIRELLI P6\P4

DUNLOP SP30

FALKEN ZE912

KLEBER DYNAXER HP3

GOODYEAR DURAGRIP

אין הבדלים משמעותיים בין הצמיגים,

לרכב שלך מותר גם צמיגים בעלי קוד מהירות T

יש לבדוק תאריכי ייצור על הצמיגים, שיהיו מ 2012.

לא לקנות צמיגים סינים \ מחברות לא מוכרות\ DUNLIOP SP490

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לפי הידוע לי, כל צמיג הנמכר באופן חוקי ובעסקים מאושרים הינו בר תקן, גם אם הוא סיני (לדוגמא, אני יודע על משרד ממשלה שמתקין בצי הרכב שלו צמיגים סינים באישור ע"פ כל התקנות)

בכל אופן, למרות כל זה אני אישית הייתי מעדיף חברה ידועה יותר עם הנטייה ליפנית

אם אתה לחוץ בתקציב וזה לא מדבר אלייך (חלק מזה זה פסיכולוגי) אני מניח שכל פאנצ'רמאכראו מקור מוסמך יאמר לך שאין כל סכנה בשימוש בצמיג סיני בעל תקן

אגב, ישנם צמיגים זולים יותר (מהיפנים) שמיוצרים בטורקיה ונמכרים אף במוסכים מורשים

פורסם
לפי הידוע לי, כל צמיג הנמכר באופן חוקי ובעסקים מאושרים הינו בר תקן, גם אם הוא סיני (לדוגמא, אני יודע על משרד ממשלה שמתקין בצי הרכב שלו צמיגים סינים באישור ע"פ כל התקנות)

בכל אופן, למרות כל זה אני אישית הייתי מעדיף חברה ידועה יותר עם הנטייה ליפנית

אם אתה לחוץ בתקציב וזה לא מדבר אלייך (חלק מזה זה פסיכולוגי) אני מניח שכל פאנצ'רמאכראו מקור מוסמך יאמר לך שאין כל סכנה בשימוש בצמיג סיני בעל תקן

אגב, ישנם צמיגים זולים יותר (מהיפנים) שמיוצרים בטורקיה ונמכרים אף במוסכים מורשים

אתה אחראי גם לאחיזת הכביש הלא טובה של הצמיגים ולמרחקי הבלימה הארוכים יותר?

אל תתקין סיני - נ ק ו ד ה. החיים שלך קשורים לחתיכת הגומי שמחזיקה את הרכב שלך על הכביש. החיסכון בין צמיג סיני לצמיג בינוני מחברה מוכרת יכול להיות כ 50 שקלים (וגם זה תחלק ל 4 שנים שזה אורך חיי צמיג) וזה לא הרבה ליותר בטיחות של החיים שלך.

מי שמציע לך סיני - תברח ממנו ישר כי הוא לא חושב עליך אלא על הרווח שלו מהמכירה.

קובי

:-)

פורסם

אני בדעתו של vladclar בעניין זה.כל אחד מהצמיגים שהוא המליץ לך עליהם יעשה את העבודה.

תעשה לעצמך טובה ואל תרכוש את הצמיגים עלומי השם(בדרך כלל סיניים),אשר יציעו לך ב900 ₪,אין כאן שום עניין פסיכולוגי.

צמיגים סיניים,יהיו פשוט פחות בטיחותיים באופן ניכר מכל צמיג בעל שם,ושום תקן/פאנצ׳רמאכר/צי רכבים של משרד ממשלתי,לא ישנו את דעתי.

אם אני,כאשר איני מומחה כלל וכלל לצמיגים,בכל זאת מרגיש בהבדלים בין צמיגים סיניים לצמיגים בעלי שם,כנראה שיש דברים בגו.

בכל אופן לדעתי החיים שלך שווים יותר מ300 ₪.

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

• תוכן חדש...