Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתקשר לכאן:

http://dcs.co.il/

03-9596666

הם יבואנים רשמים של חלפים למחשבי HP, יתכן ויהיה להם את המק"ט במלאי, אם לא, אז ניתן ברוב המקרים להזמין.

קח בחשבון מראש שמחיר של לוח אם הוא לא זול בכלל.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
יש לי מחשב נייד HP DV224ea.

למחשבים האלו יש מחלה שה-GPU הולך קאפוט.

אני מנסה להשיג לוח אם חדש או משופץ מק"ט 440777-001.

מישהו יכול לעזור?

תודה :wink:

מה בדיוק הבעיה? המחשב לא נדלק?

ל-DCS לא תמיד יש חלקים לכל הדגמים, אני מאמין שתוכל למצוא באיביי.

פורסם

תזהר עם הזמנת לוח "REFURBISHED" בEBAY, אמנם אני פעם רכשתי לוח כזה והתקבל ללא בעיה מיוחדת, אבא של חבר שלי התקלקל לו הנייד (גם HP) ורצה לרכוש לוח, מצא אחד במחיר מציאה של 84$ באיביי, SELLER REFURBISHED, הזמין, וכשהגיע לארץ חשכו עיניו, וגם שלי כשראיתי אותו.

הלוח היה עם סימנים של נוצות (לא צחוק, נוצות אמיתיות) דבוקות אליו, כתמי דבק או חומר שמנוני שחור דבוק אליו ואפילו שבב אחד אשר חתיכה ממנו הייתה שבורה!

לקח לו כמעט חודשיים אך הצליח לקבל את כספו לבסוף חזרה אבל זה לא היה קל.

אם כבר אתה מחפש באיביי, עבור על הטיפים לרכישה, חפש מוכר אשר צילם את הלוח עצמו שאתה תקבל בסוף, קנה רק ממוכר עם ציון מאד גבוה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...