Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

בהמשך לרוח השדרוגים והשפצורים של הרכב שנפלה עליי, רכשתי היום ספריי PlastiDip במטרה לחדש את כיסוי הגומי שמתקלף לי על משענות היד ברכב. הכול נראה פשוט זוועה. אני מעונין למצוא שיטה קלה להוריד את הגומי הזה בקלות.

ביו טיוב ראיתי סרטון של מישהו שעשה את זה בעזרת נוזל בלמים DOT3 ואקדח חום, אני קצת חושש מזה למרות הכול. לגרד הכול ידני יקח שנתיים. סקוצ'ים למיניהם לא באים בחשבון, הנזק שיעשו רק יהיה גרוע יותר.

ישנם עוד דיווחים ברשת על כך שלהכניס את החלק כולו למים עם סבון למשך כמה ימים יגרום לציפוי גומי להפרד בקלות יותר מהפלסטיק.

מנסיונכם, בעיקר בעלי VAG, מה מומלץ יותר ופשוט יותר לביצוע בבית?

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

בעבר ביצעתי פרוייקט כזה על הפאסאט 00' שהייתה לנו, הידיות שלה גם כן התחילו להתקלף אז החלטתי לקנות ספריי צבע שחור מט ולצבוע אותן.

קניתי נייר ליטוש הכי עדין ופשוט טבלתי את הידיות (אחרי שפירקתי אותן כמובן, בפאסאט זה קל לפרק אותן אז אני מניח שגם בגולף זו לא בעיה) בדלי מים ותוך שהן טבולות שייפתי את הציפוי המתקלף.

התוצאה הייתה מצויינת, אני בטוח שעם הפלסטדיפ יצא עוד יותר טוב!

בקשר לתמונות מהפרוייקט אני מצטער אבל אין לי, פשוט בגלל שחשבתי על זה רק כשסיימתי להתקין את הידיות אחרי הצביעה :|

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

פורסם

אחת מהתכונות של הפלסטי דיפ היא שהוא מתקלף כמו מדבקה, בלי צורך בנוזלים וניירות לטש למיניהם.

אני לא יודע ם ניסית את זה וזה לא עבד, או שיש סיבה מסויימת אחרת שאתה לא בוחר בדרך הזאת, אבל בכל מקרה במידה והאופציה של קילוף לא באה בחשבון, האופציה הבאה אחרי היא להוריד את זה בעזרת ליטוש קל.

דיסקית לטש בגרעין P240 אמורה לעשות את העבודה, רק יש להיזהר לא לפגום במה שמתחת לציפוי.

פורסם

הייתה אותה הבעייה בידיות של הרנו מגאן II שקניתי ,לאחר בדיקה וחיפוש באינטרנט ראיתי שאפשר

עם אלכוהול וזה באמת עבד קניתי בקבוק של אלכוהול לשתייה 95% (למה שתיה ? - כי נראה לי שהוא הרבה יותר עדין ובעל

פחות חומרים כימים מאשר אלכוהול תעשייתי !) , פירקתי את הידיות ועם סמרטוט רך (כל פעם טבלתי פינה )

כשהוא ספוג באלכוהול שפשפתי את הידית וזה באמת הוריד את כל הגומי הזה והשאיר פלסטיק חלק שנראה כמו חדש .

אני לא מכיר את סוג הפלסטיק שיש בVAGים אבל אתה יכול לנסות את זה בפינה על הידית שלא רואים ותראה מה התוצאה .

בהצלחה .

פורסם

מניסיון עם מעל 5 ואגיות שעשיתי להן את ה"טיפול" הזה.

צריך קודם כל סבלנות. תעשה לעצמך מנהג ותסדר חלק חלק, ככה תגיע ליעד מהר מאוד. אם תתלבש על כל הרכב בבת אחת - חבל לך על הזמן.

עכשיו, הכלי היחידי שאתה צריך: מגבונים לחים. רצוי גם כלי בעל ראש שטוח וכזה שלא ישרוט את הפלסטיקים (לא מברג!) - נגיד מקבל של סושי יכול להיות סבבה.

אתה לוקח את החלק ומתחיל לנגב חזק עם המגבון הלח. הכל יתקלף. מה שעקשן תשתמש מתחת ל-2 שכבות של מגבון לח בכלי (כמו המקל סושי). הפלסטיקים מתחת הם בצבע הרכב (אפור/שחור/בז') הם בעלי גימור חלק ואין שום סיבה לצבוע מעל. רק להוריד את הגומי.

הכי נוח לפרק את החלק ולעבוד עליו בכיף בבית במזגן.

פורסם

תודה לכולם על העזרה!

Nakamichi - בוודאי שתכננתי לעשות חלק חלק. נתחיל עם הדלתות האחוריות, נבנה עליהן נסיון (אם יוצא לא משהו, לא מסתכל הרבה על האחורה אז לא מפריע.. מה שלא רואים לא קיים :lol:

לגבי הרעיון על המגבון ומקל סושי.. נשמע נחמד. ננסה היום.

לגבי הגימור על הפלסטיקים - האם מנסיונך גם פלסטי דיפ לא יתפוס שם? הבנתי שהחומר הזה מתלבש בכיף על הכול כמעט.

פורסם

אני לא מכיר את החומר הזה.

פשוט אני לא חושב שצריך חומר נוסף מכיוון שמתחת לחומר דמוי גומי המגעיל הזה יש פלסטיק צבוע שנראה מצויין.

צריך לשפשף הרבה. אבל בסוף רואים תוצאות :wink:

פורסם

כרגע המצב הוא שבכל ידית, חצי עם ציפוי גומי, וחצי כבר בלי. מה שבלי, באמת נראה נחמד, אבל הציפוי של PlastiDip יעשה את זה מאט, ואני חולה על מאט.

פורסם

עדכון:

השיטה של Nakamichi מצוינת, והורדתי את הציפוי המגעיל הזה מזוג הידיות האחוריות כבר. אחת מהן אפילו נצבעה אתמול בערב ב-4 שכבות של Plasti Dip והורכבה לפני כמה דקות :) אני מאוד מבסוט מהתוצאות!

28hepa0.jpg

פורסם

קניתי פחית ספריי, ריססתי.

אחרי שניקיתי עם השיטה של נקצ'ימי, שטפתי את הפאנל במים עם סבון, נתתי לזה לנוח עד הערב שלמחרת, והוצאתי החוצה, ריססתי שכבה ראשונה, נתתי 40 דקות התייבשות, וחוזר על עצמו במשך 4 שכבות.

פורסם

בבורג המפרץ (חיפה) עלה 100 ש"ח. בחנות ביגור בטלפון נתנו מחיר של 115 ש"ח.

http://www.plastidip.co.il/plastidip_stores.html

פה תוכל למצוא רשימה של חנויות שמחזיקות את המוצר. התבאסתי מאוד שלא היה להם בצבע כתום.. היה יכול להיות בכלל מדהים.

• תוכן חדש...