Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרוץ הראלי הראשון יוצא לדרך ב 31 לאוגוסט

top sport
שימו לב! השרשור הזה בן 4114 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

המשתתפים יסעו בפעם הראשונה בישראל בקטע קישור עם רכב המרוץ על כבישי מדינת ישראל ויעברו שני קטעים תחרותיים בני 7 קמ כל אחד כפול שלוש פעמים.

שיהיה בהצלחה לכולם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

top sport

אני מקווה שלא היתה לך כוונת זדון לקנטר בפרסום הנושא החדש הזה, כי זה באמת נראה מצחיק ומשונה !!!

לא הבנתי מה עומד מאחרי זה ?

אולי תסביר ?

מישל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בפייסבוק של מיקי יוחאי.

הוא פרסם את המודעה הזאת, אז חשבתי לציין את זה כאן שאנשים ידעו אם כבר זה מפורסם בפייסבוק לכולם.

https://www.facebook.com/cr.country

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

top sport

אני מקווה שלא היתה לך כוונת זדון לקנטר בפרסום הנושא החדש הזה, כי זה באמת נראה מצחיק ומשונה !!!

לא הבנתי מה עומד מאחרי זה ?

אולי תסביר ?

מישל

מקווה שהסברתי את עצמי טוב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שיהיה בהצלחה, אני ככל הנראה אהיה שם בצוות של קובי כהן אסרף וזלמן דגן .

אני מקווה שבעתיד הרכב שלי יוכל להשתתף בתחרות כזו.

בשלב הראשון ככל הנראה אתחיל ואסתפק בראליספרינט קצר ללא נווט, ובהמשך אם נהנה ונצליח נעבור גם לראלי ארוך עם נווט .

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מרוץ הראלי הראשון יוצא לדרך ב 31 לאוגוסט. המשתתפים יסעו בפעם הראשונה בישראל בקטע קישור עם רכב המרוץ על כבישי מדינת ישראל ויעברו שני קטעים תחרותיים בני 7 קמ כל אחד כפול שלוש פעמים.

264653_422567284446517_74328585_n.jpg

אני דיסלקטי גאה! *כשכתוב נכון, מתקנים לי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לכל היודעי

היכן ? באיזה שעות ? האם מוזמנים צופים ?

תודה רבה

לא אין צופים כי זה פילות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מז"א אם אני אגיע לא יכניסו אותי ?:cry::cry::cry:

ואין ספורט מוטורי ללא צופים , איך יגיעו ספונסרים ומפרסמים אם לא יהיו צופים .

בכל אופן המון הצלחה למשתתפים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Turbo Magazine

טורבו מגזין - זהו הגענו לישורת האחרונה, השבוע זה קורה. מרוץ דראג חוקי בישראל יתקיים ב 30.8.12 . המכוניות כבר מוכנות, ההתרגשות גדולה, ההכנות בעיצומן . שוב האדרנלין מבעבע,שוב אותה התרגשות של בראשית. אנו עולים על דרך המלך. בהצלחה לכולם . כל יום נביא לכם עוד תמונה או צילום היסטורי עד ליום חמישי הגדול הבא עלינו לטובה.

524441_423362521043439_363979051_n.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4114 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...