Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיטרואן ברלינגו / פיג'ו פרטנר בגירסת שבעה מושבים עם גיר רגיל - תעלה 140K

פיאט דובלו בגירסת שבעה מושבים תעלה - 145K עם גיר רגיל, 150K עם גיר רובוטי.

 

כל הדגמים לעיל באים עם מנועי דיזל חסכוניים.

 

היה גם דגם של פולקסווגן קאדי 1.2TSI עם גיר רגיל ב-126K - לא ברור לי אם הוא עדיין משווק.

 

טיפה מעל התקציב:

 

סיטרואן C4 פיקאסו - 156K (גיר רובוטי)

קיה קארנס 155K

טויוטה ורסו - 158K

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם הוא רוצה לקחת בליסינג המבצעים לא רלוונטיים עבורו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כמדומני טויוטה ורסו עם 0 קילומטר המכרות בחברות הליסינג אפילו עם קידומת 14

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

האורלנדו היא אופצייה שתוכל להתאים לכם, שבעה מקומות, מנוע דיזל 2000 סמ"ק, 163 כ"ס.

מנוע טורבו דיזל חזק ויחד עם זאת חסכוני ביותר בדלק

רמת הגימור הבסיסית הקיימת בארץ כוללת ג'אנטים אלומיניום, חיישני חניה אחוריים כסטנדרט , פנסי ערפל קדמיים ועוד...

יש עליה כרגע מבצע והיא מגיעה במחיר של 169900 ₪

 

גיא משברולט

פורסם

zvit הציע פולקסווגן קאדי - וובכן, בקרוב יעלה לאתר מבחן דרך על הגרסה הזו של הקאדי (ידני, קצר, 7 מושבים) אך כקדימון אספר שהיא ממש לא תחליף למיניוואן אמיתי. זה נכון שיש 7 מושבים חוקיים ומקוריים מהיצרן, אבל זה לא אומר שאפשר להסתדר שם כמשפחה ביום יום.

 

אורלנדו הוא אופציה נהדרת, גם סיטרואן c4 פיקאסו לא רע בכלל. באופן כללי, השוק הזה של מיניוואנים קומפקטיים מאוד התפתח בשנים האחרונות ויש מבחר גדול של רכבים טובים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

המבצע על האורלנדו הוא טרייד-אין במחיר מחירון ותשלום היתרה ב-24 תשלומים ללא ריבית והצמדה.

 

אפשר גם לקנות אותו בחברות ליסינג מסויימות עם 0 ק"מ ב-156K במזומן.

 

zvit הציע פולקסווגן קאדי - וובכן, בקרוב יעלה לאתר מבחן דרך על הגרסה הזו של הקאדי (ידני, קצר, 7 מושבים) אך כקדימון אספר שהיא ממש לא תחליף למיניוואן אמיתי. זה נכון שיש 7 מושבים חוקיים ומקוריים מהיצרן, אבל זה לא אומר שאפשר להסתדר שם כמשפחה ביום יום.

 

בתור אחד שגר בשכונה בה מס' הילדים הממוצע למשפחה הוא יותר משלושה - אני יכול לספר לך שרובן המוחלט של המשפחות משתמש במשובים הששי והשביעי מעט מאוד, ואת המטען שמים על הגג עם גגון או צ'ימיגג - משפחות יצירתיות יותר מציידות כל ילד בתיק אישי שהוא שם על ברכיו (מאד לא בטיחותי במקרה של תאונה אם תשאלו אותי) כך שלמשפחה הממוצעת הקאדי יכול להיות פתרון לא רע (ויש כמה שכנים שיש להם קאדי כזאת)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש להם קאדי קצרה או ארוכה? כי בקצרה מרווח הברכיים מאחור מאוד מצומצם (גם לילדים), הגישה למושב האחורי מאוד בעייתית (גם לילדים) וגם הנוחות מאחורה לא מלהיבה (אין מזגן, אין דיפוני צד, המושב נמוך).

הקאדי הוא תחליף זול למיניוואן והוא גם מרגיש כזה. אין ארוחות חינם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

×
×
  • תוכן חדש...