Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וואו, אפשר לדעת באיזה חנות זה היה?

כי לא מזמן גם נכנסתי למחסני חשמל(לא זוכר איזה סניף) למחלקת הרמקולים לקנות מערכת קולנוע חדשה. היו שם 2 עובדים ששיחקו בפלייסטיישן.

אחרי 10 דקות בערך שאני שם, אחד העובדים הועיל בטובו לשאול "צריך עזרה?", אפילו לא עניתי לו, והלכתי משם.

מחסני חשמל נס ציונה

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

זה באמת עושה רושם כזה, שהיום להרבה חברות לא אכפת מלקוחות, וזה לא חייב להיות חברות נותנות שירות, אלא גם בסופר, חנויות מחשבים, חנויות צילום ועוד.

אתה מרגיש שמנפנפים אותך, במקום לתת לך שירות כמו שצריך, וחבל.

בתחום המחשוב אני מתגעגע לימים שפנדה הייתה קיימת, היה להם שירות מצוין, אף פעם לא היו לי איתם בעיות, אני חושב שכל מה שקניתי שם, לא הוחזר או הוחלף מתישהו (למעט קירור שהגיע פגום מהיצרן, שזה מקרה חד פעמי לחלוטין),

לא שKSP לא בסדר, אבל השירות של פנדה היה מוצלח הרבה יותר, הם היו נאבקים על לקוחות ומעסיקים עובדים מקצועיים ומביני עניין בתחום.

בתחום הרכב אני יכול לציין את יונדאי כבעלת תודעת שירות גבוהה, בגטס שהייתה לי הוחלפו לא מעט חלקים, על חשבון היצרן כמובן, בלי שאשלם שקל על העבודה, הוחלפו תושבות מנוע וגיר, תפוחים, בוקסות, איזון פרונט, גומיות טיפה בלויות וכו'.

הרי בדיעבד הם היו יכולים לחכות לפעם הבאה שאבוא עם הרכב לטיפול ולדחוף לי את כל מה שרשמתי למעלה, מה שהיה עולה די הרבה.

לעומת זאת הוריי נחלו אכזבה מפולקסווגן, שכל פעם סיפרו ערימת שקרים אחרת, ולכן במשפחתנו לא רוכשים יותר רכבים מקונצרן VAG.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
תקלה שהייתה לי בחודש מאי בכדי המים של מי עדן חלה בשנית בשבוע האחרון,

כאשר אמרתי לנציגת השירות שבפעם השלישית אני מנתק את השירות

הגיבה לי : "בסדר".

בשיחה למוקד סלקום בדבר שדרוג מכשיר וחבילה,הוצעה לי עסקה לא כדאית בעליל.

וכשאמרתי לנציג שאולי הגיע הזמן שאעבור לחברה אחרת

הגיב לי : "כדאי שתבדוק בהוט מובייל".

אף גורם כגון מחלקת שימור לקוחות מטעם החברות האלו לא ניסה להתקשר אליי

לאחר שיחות הטלפון הללו,

הכסף שלי לא שווה כלום?

אולי באמת הגיע הזמן לשינויים.

X יעזבו ל-HOT MOBILE.

X +/- 5% יעברו לסלקום,

למה להשקיע בך?

----

פורסם

אני זוכר שיחה שהיתה לי עם מוכר רהיטים. הוא בדיוק סיפר שהוא היה בגרמניה, בטיול. הוא רצה לקנות מצלמה. המחיר ב-כל החנויות היה אותו מחיר.... הוא לא היה צריך בכלל להתמקח, פשוט בא, שילם ויצא מאוד מרוצה.

לפני שנתיים הייתי בצרפת. נכנתי ל-fnac ומצאתי עדשה למצלמה שנראתה מתאימה לצרכי. עמדתי לרכוש אותה, אבל בדוכן הסמוך עמדו כמה אייפדים - שהיו חידוש (האייפד הראשון יצא לשוק מספר שבועות קודם). ניצלתי את ההזדמנות והשויתי מחירים - התבר לי שאין שום סיבה לקנות את העדשה בצרפת - בישראל היא עלתה 10% פחות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בשיחה למוקד סלקום בדבר שדרוג מכשיר וחבילה,הוצעה לי עסקה לא כדאית בעליל.

וכשאמרתי לנציג שאולי הגיע הזמן שאעבור לחברה אחרת

הגיב לי : "כדאי שתבדוק בהוט מובייל".

זאת הסיבה העיקרית להתנהגות שאתה מתאר (לפחות בסלקום):

הבעיה היא לא המחיר אלא השירות.

אני משלם לסלקום היום סביב ה 20 אג' לדקת שיחה,

נכון-בהוט אשלם 10 אג' ,אך לא זו הסיבה לעזיבה.

על פי המסלול שאתה מתאר (תשלום לפי דקת שיחה ולא תשלום חודשי קבוע) נראה אתה לקוח קטן עם היקפי שימוש נמוכים במיוחד. סביר להניח שחשבונית ממוצעת שלך היא של 30, אולי 50 ש"ח בחודש. זה אולי נשמע לך עצוב, אבל בשביל סלקום אתה לא לקוח שכדאי להילחם עליו. אתה פשוט לא מספיק ריווחי בשבילם כדי שיהיה שווה להם "לבזבז" עליך שיחה של חצי שעה עם נציג שימור, עוד חצי שעה עם נציג בכיר וכל זה רק כדי להוריד את החשבונית שלך שגם ככה היא נמוכה מהחשבונית הממוצעת שלהם.

כל בעל עסק יודע שיש לקוחות שהוא פשוט לא רוצה אצלנו בעסק. במקום להעלב, קח את הכסף שלך למקום שבו רוצים אותו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
(לפחות בסלקום):

על פי המסלול שאתה מתאר (תשלום לפי דקת שיחה ולא תשלום חודשי קבוע) נראה אתה לקוח קטן עם היקפי שימוש נמוכים במיוחד. .

אני לקוח עם היקף שימוש קטן ,חשבונית נסגרת על 70 ש"ח ואני לא מחוייב לשום דבר,

מנקודת המוצא הזו התקשרתי בכדי לרכוש סמארטפון ,טאבלט וחבילות -עסקה של אלפי שקלים,

במילים אחרות -הגשתי להם את הישבן שלי על מגש של כסף לצד ווזלין -

ולנציג שירות ממורמר ולא מתוגמל כנראה לא היה כוח לעבוד עליי .

Gn'f'R

פורסם
זאת הסיבה העיקרית להתנהגות שאתה מתאר (לפחות בסלקום):

נראה אתה לקוח קטן עם היקפי שימוש נמוכים במיוחד. סביר להניח שחשבונית ממוצעת שלך היא של 30, אולי 50 ש"ח בחודש. זה אולי נשמע לך עצוב, אבל בשביל סלקום אתה לא לקוח שכדאי להילחם עליו. .

משיחה עם נציגת מכירות - כשעשיתי סיבוב לבדוק מחירי סמארטפונים + תוכניות היא טענה ש..."היום אין יותר סיווג לקוחות". אין יותר חיילים/סטודנטים וכו' וכו', יש חבילה כוללת.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

תופעה ידוע, בפעם האחרונה זה היה עם שירביט, סתם בשביל הקטע ניסתי להוציא מהם הצעה , הם לא נותנים הצעות בטלפון, אלא שולחים במייל אחרי שאחד הנציגים עורך אותה. אין עם מי לדבר על מחיר, רוצה תיקח לא רוצה? לא צריך. כנראה שלא חסר להם עקב החוזים עם עובדי המדינה.

גם אני היתי עם היקף שימוש של 70 שח בשנה האחרונה, את רוב השיחות המשמעותיות היתי מוציא מהעבודה, ולסמס היתי משתמש בTEXT2ME החינמי. גלישה היתה לי ללא הגבלה, אבל דיי איטית (חבילה לבני משפחות שקר כלשהו...)

בתקופה האחרונה עם כל השינויים בשוק הסלולאר החלטתי שבתוספת של 20 שח בחודש אקבל פי כמה וכמה , וגם אפסיק לחשב מתי להוציא שיחה וכמה דקות לדבר.

לא טרחתי אפילו להתקשר לסלקום, שהיתי לקוח שלהם מאז קום החברה והיו לי חשבוניות גם של 500 שח בזמנים כאלו ואחרים.

הניוד התבצע תוך שעות ספורות (012 מובייל) וחסכתי מעצמי את כל השאלות והתשובות המונוטוניות.

לחזור במחיר אטרקטיבי תמיד אפשר, אבל המכשיר הנוכחי שלי תומך ברשת פארטנר שיש לה כיסוי גם לתדרי 900 HSDPA , ולמעשה זה היה אחד השיקולים שדחף אותי לנסות משהו חדש, במקום להחליף מכשיר. הקליטה בסלקום היתה לא רעה, אבל באזורים נרחבים הגלישה היתה איטית כיוון שהמכשיר תמך רק ב850 3G ו2100 שסלקום משתמשת בהם.

לך נסה להסביר לנציג שהחברה שבה הוא עובד לא תומכת לך במכשיר, נתקלתי כבר בכמה וכמה נותני שירות שניסו לשכנע אותי להבין ששחור הוא לבן ולהפך. דברים שהם לא מבינים בהם דבר וחצי דבר.

למשל שיחה מהוט, נציג : אני יכול להציע לך לשדרג את מהירות האינטרנט ל12 מגה בתוספת 10 שקלים.

אני : היתי משדרג בשמחה אבל בגלל שאני על IP קבוע במסלול עסקי אצל הספקית, אני אצטרך לשדרג גם שם וזה עוד תוספת, אז תודה ולא תודה.

הנציג: בלי להתבלבל , "אתה משדרג אצלנו, המהירות עולה ל12 'לבד' בלי קשר לספקית"

אני : "אתה יודע מה ההבדל בין IP קבוע לגלישה ללא חייגן?"

הנציג: " אין לך מה לדאוג , המהירות תעלה....בלה בלה"

אני: " תעשה שיעורי בית ואז תוציא שיחות , שיהיה אחלה יום...ומנתק לו את השיחה"

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

פנדה הביאו לי את הסעיף אחרי שניסיתי לקנות מהם מסך, אמרו שיש במלאי בסניף ת"א ויגיע תוך יומיים. אחרי שבוע ביטלתי את ההזמנה ושילכו לחפש את החברים שלהם, ואת המוצר קניתי באותו יום של הביטול, בבאג. היה להם על המדף.

זבאלה'פון הביאו לי את הסעיף כשהם החליטו להקים מן המתים 2 קווים מסוף שנות התשעים, ולחייב אותי עליהם. במכתב זועם למנכ"ל תחת השם "יישומה המוצלח של שיטת מצליח ברשת זבאלה'פון" פירטתי מעט על הנושא, ואחרי כמה ימים יצרה איתי קשר מישהי מהלשכה, והציעה לי מסלול שהיה משתלם יותר מהמסלול שהייתי בו- אבל עם התנייה "מהת*ת" של לדבר 200 דקות כדי לקבל החזר. אני מדבר אולי 50 דקות בחודש... כשמכרים וחברים סיפרו לי על המסלול שלהם באורנג', לא האמנתי.

כשהקמתי את העסק, ביררתי גם על מסלולים לעסקי בחברות שונות. נתקלתי באורנג' קליר... אחרי כשבוע יצא שהעברתי שעתיים בסניף אורנג' עם השותף לעדכון גרסת האנדרואיד שלו. תוך כדי, הרמתי טלפון לזבאלה'פון, לשמוע מה "קנס" ההתנתקות שלי. כשהבנתי שזה רק 50 ש"ח, עברתי במקום לאורנג'... בינתיים מרוצה עד הגג. אין הפתעות, פניות לשירות עוברות חלק, שירות תמיכה טכנית של אינטרנט וכדומה עובד ממש נהדר ואני מרוצה מאד.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אונו טורבו, הם יודעים מי אני ומה אני עושה. אם הם מעוניינים, הם יפנו אליי...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...