Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב הנ"ל אין מד סלד לכן הזמנתי מד סלד חיצוני מאיביי.

המד הוא עם 3 חוטים.ניסית היום להתקין אותו בצורה בזאת:

1.אדום + מצבר.

2.שחור - מנוע GND.

3.ירוק לקויל(לפני הקויל, הצד של הזרם הנמוך).

חיברתי אותו והוא עובד חלקית,האור בסדר והסלד גם עולה אבל הוא מזייף.

הוא לא עובר את ה2500 כשהמנוע בפול גז.

חשבתי על שתי סיבות שיכולות לגרום לזה:

החיבורים שלי לא נכונים,פשוט נאבד לי הדף הוראות שקיבלתי אותו וחיברתי לפי קריאה בשרשורים אחרים

או שבגלל שיש לרכב 2 קוילים(באופנוע שלי זה סליל מצופה פלסטיק שמתחבר לפלג אז נראה לי שיש 2 כי ראיתי שיש שתיים כאלו -אחד לכול שתי בוכנות) אז הוא מראה לי "חצי" מהסלד.

http://www.hyundaishop.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=tpflypage.tpl&product_id=48&category_id=41&option=com_virtuemart&Itemid=1

כמו פה שרואים שיש שתיים ולכן אני לא מקבל קריאה נכונה של הסלד.

עזרה תתקבל בברכה.

פורסם

היי

תבדוק מאחורה אם אין כפתור עם כמה מצבים

זה נועד לתת מספר צילנדרים

אמור להיות כתוב עליו 4-6-8 -- אם יש שים על 4 כמובן ( אלא אם הכנסת מנוע V6 בטעות :) )

עפר.

פורסם

תחפש שרטוטים של המחשב מנוע שלך, אמורה להיות יציאה במחשב לאות סל"ד.

בכל מקרה, היה יכול להיות לך יותר זול לקנות לוח מחוונים מורחב מפירוק ויכול בהחלט להיות שזה עניין של פלאג אנד פליי.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

עכשיו בדקתי לפי מה מכוון השעון והוא מכוון על 4 אבל אני אוודא מחר שזה לא הבעיה.

שביט,השעון לי בערך 23 דולר,חוץ מזה חשבתי על דש מפירוק,שחוץ מהעניין הכספי(זה יעלהיותר כולל ההתקנה) לא רציתי לעשות את זה כי כול הדשבורד אצלי שבור(מחלה של האקסנט) ומחוזק עם פלחים וברגים-שנת 95 אמרנו?

חשבתי על זה וגם אם אני מחבר לקויל שמחובר לשתי צילנדרים זה לא אמור לשנות לי כי במילא הצילנדר הראשון והשלישי אמורים לקבל פולס באותו הזמן אז זה כאילו אותו הדבר כמו לחיבור לקויל שמחובר לצילנדר אחד?:confused:

• תוכן חדש...