Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי היום לראות קליאו ספורט עם נתונים מרשימים.

הדבר היחידי שהעלה לי חשד זה שבמשך הרבה מאוד זמן תדלקו ברכב 95 במקום 98.

עשיתי סיבוב על הרכב והוא נוסע נהדר, מחר אנחנו הולכים לבדיקה ורציתי לדעת עם יש בכלל בשביל מה.

פורסם

להכרתי לא אמור לפגוע במנוע.

מה שכן, אני בפעמים היחידות שכן תידלקתי 95 שמעתי יותר ציפצופים מכיוון תא המנוע, אבל לא נשמע משהו מהותי.

שווה לשאול את משה מגינתון שראה עשרות קליאו בחייו מה דעתו.

מגאן 265

פורסם

מוזר,בכל השרשורים שהיו אי פעם בפורום על 95 בקליאו ספורט מהדורות הקודמים היו תגובות מאוד שליליות כמו ״רוצח מנועים״ ודברים כאלה.

מישהו יכול לתת דעה מקצועית פעם אחת ולתמיד?

אני גם ראיתי את המודעה של הקליאו המדוברת ועל פניו נראה כמו מציאה של ממש.

פורסם

מיקס של 95 + יחס הדחיסה הגבוה במנוע, בנהיגה ספורטיבית, עלול לגרום לבעיות במנוע הזה.

בדיוק כמו שימוש בשמן מנוע לא מתאים.

שהרי במקרה הספציפי הזה, לא היה שימוש אגרסיבי במנוע לאורך השנים, ולכן על פנוי לא אמור להיווצר נזק.

נכון, זה לא אופטימלי, אך על פניו היתרונות כאן עולים על החסרונות, ואם משה ייאשר אני לא רואה סיבה שלא לרכוש את הרכב.

הייתי ממליץ לניר במידה והוא יקנה את הכלה, לעבור כמובן ל98.

פורסם
מיקס של 95 + יחס הדחיסה הגבוה במנוע, בנהיגה ספורטיבית, עלול לגרום לבעיות במנוע הזה.

בדיוק כמו שימוש בשמן מנוע לא מתאים.

שהרי במקרה הספציפי הזה, לא היה שימוש אגרסיבי במנוע לאורך השנים, ולכן על פנוי לא אמור להיווצר נזק.

נכון, זה לא אופטימלי, אך על פניו היתרונות כאן עולים על החסרונות, ואם משה ייאשר אני לא רואה סיבה שלא לרכוש את הרכב.

הייתי ממליץ לניר במידה והוא יקנה את הכלה, לעבור כמובן ל98.

איך אתה יודע שלא נעשה שימוש אגרסיבי?

מגאן 265

פורסם

שמע, אני אישית בוודאי שלא יודע, לא מכיר את הרכב ו\או המוכר.

זאת בעקבות התרשמות של ניר שנפגש איתו, והערכה קצרה של המוכר.

בכל מקרה, נאחל הצלחה לבחור, ונחכה לפסק הדין של משה.

אלי.

פורסם

מה שכן, אני בפעמים היחידות שכן תידלקתי 95 שמעתי יותר ציפצופים מכיוון תא המנוע, אבל לא נשמע משהו מהותי.

גם אני כל היום אוכל במסעדות יוקרה,

כמה פעמים יצא לי לאכול במקדונל'ס, והיו לי יותר צפצופים בבטן.

אם 7 שנים לא קרה כלום, כנראה שהמנוע לא "מת", בטח לא בגלל זה.

אין ספק כי הדלק המומלץ הוא 98, ואין ספק כי הוא איכותי יותר.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...