Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, רציתי ללמוד ממכם כמה טיפים לנהיגה בהנעה אחורית, את הבסיס אני יודע, בקרוספייר יש בעיה שברגע שאתה מתחיל את הספין הרכב נעצר וזה לא בגלל שחסר כוח זה מרגיש לי כאילו הדוושה מפסיקה להגיב, הרכב כן מצליח לחפור וכן מצליח לזרוק אותי מצד לצד בלי להתאמץ יותר מדי אבל משהו בדוושה מרגיש כאילו הוא עוצר אותי.. זה אני או הרכב?

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

אם אתה מתכנן לנהוג באופן ספורטיבי במכונית הנעה אחורית חזקה, כדאי מאוד שתעבור קורס נהיגה מתקדמת, כדי שלא תמצא את עצמך מולבש על הקיר הקרוב.

אם הדוושה מפסיקה להגיב כשהרכב מאבד אחיזה זה אומר שבקרת היציבות נכנסה לפעולה. אם תנתק אותה, הדוושה ועוד איך תגיב, וקרוב לוודאי שבשלב מסוים זה יקרה בצורה שאתה לא תדע איך להגיב לה - והתוצאה תהיה תאונה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כלל ברזל: עד שתלמד להכיר את הרכב ואת התגובות שלו תימנע ככל שניתן ממכות גז בסיבובים/כיכרו.

אני לפני כמה שנים כשעוד הייתי נהג צעיר עם וותק נהיגה של שנתיים נהגתי על הקרוספייר ומכת גז כזאת כמעט גרמה לי לעלות על כיכר

פורסם

מצטרף להמלצה על קורס נהיגה מתקדמת. שווה כל שקל ותוכל למצוא באתר כבר השבה שרשורים שנכתבו בנושא. כדי סתם להרגיש את האוטו אתה יכול למצוא איזה מגרש אספלט גדול ומבודד ולשחרר קצת את הרסן. רק שים לב שאתה לא מסכן אף אחד!

Aerodynamics are for people who can't build engines - enzo ferrari

פורסם

זה לא משנה איך תקרא לזה ואם תשייך את זה לבקרת המשיכה או לבקרת היציבות (שבמכוניות מסוימות יודעת לעשות גם את זה) - בסופו של דבר מדובר ככל הנראה במשהו אלקטרוני ולא מכני שגורם לדוושה לא להגיב.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אז זה אומר שאי אפשר להוציא מהרכב יותר ממה שניסיתי להוציא ממנו? הכוונה שלי היא שאני מנסה לעשות 360 מעלות ושאני יגיע ל360 מעלות לצאת מזה ולא לקבל רק ספין ולהיעצר. זה מה שקורה לרכב: אני מסובב סיבוב אחד של ההגה שמאלה, מדביק את הדוושה, הרכב מתחיל לזרוק מחזיר לשניה את ההגה לאמצע ואז מסובב את כולו לימין ( לקראת היציאה מהספין ) אבל בדיוק שאני בא לצאת הרכב נעצר ומפסיק לפרפר.

כשאני עושה את אותו הדבר רק ב180 מעלות במקום 360 זה יוצא מדוייק ויציאה יפה מאוד לבסוף..

הבעיה היא הבקרת יציבות?

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

יש רכבים שהבקרה לא מתנתקת לחלוטין,אצלי אפשר לנתק ו״לחגוג״ על תת היגוי,אבל ברגע שהרכב יוצא להיגוי יתר הבקרה נכנסת.

פורסם

קודם כל הבעיה היא שאתה מנסה לעשות דברים ללא הדרכה נכונה, וככל הנראה עושה אותם לא נכון. לא סתם המלצתי לקחת קורס נהיגה מתקדמת.

בכל מקרה, אי אפשר להבין בדיוק מה אתה עושה מעל גבי הפורום ולא יהיה נכון לתת עצות בנושא הזה תחת הפלטפורמה הזאת.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

והיות שמדובר ברכב שמיועד לשוק האמריקאי,סביר להניח שלא ניתן לנתק בו את הבקרות לגמרי,אלא רק חלקית.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

זה לא נכון. יש מספיק מכוניות שמיועדות לשוק האמריקאי עם בקרה מתנתקת. במיוחד מכוניות ספורט.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

הקריזלר מבוססת על ה SLK

ולא ניתן בה לנתק את בקרת היציבות לגמרי (יש דרך אבל ממש צריך לנתק את המחשב פיזית ולמשוך איזה צמה זה דיי קל )

אבל שורה תחתונה הכפתור של ה ASR לא ממש מנתק את הבקרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...