Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Car PC סיאט איביזה SC 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם!

יש בבעלותי רכב Seat Ibiza 2010 מסוג ספורט

כרגע יש לי את המערכת המקורית שהגיעה עם הרכב (לא מולטימדיה. אין מסך).

אני מעוניין להרכיב Car PC. אני מעוניין להתקין את המסך clear1x1.gif

Lilliput EBY701-NP/C/T

המפרט שלו: http://store.mp3car.com/Lilliput_EBY701_NP_C_T_7_VGA_Touchscreen_with_Ba_p/mon-058.htm

השאלה שלי היא: האם יש צורך גם להרכיב לו בנוסף למתאם שאני רוכש, גם מסגרת double din, או שהאם המתאם יספיק ?

אשמח גם לעוד יעוץ אם יש..

תודה, אלעד.

פורסם

לדעתי חכה שהמסך יגיע - מקסימום לרכוש מתאם אפשר לקנות גם כאן בארץ.

אני די בטוח שאתה כן תצטרך לרכוש מסגרת כי המתאם לדאבל דין של המסך הזה נועד להתאים לתושבות דאבל דין של מסגרות סטנדרטיות וברכב שלך אני חושב שאין אחת הודות למערכת המקורית שמותקנת שם.

אבל תבדוק לפני שאתה קונה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אחי אם הזמנתה אז זה אבוד כבר אבל אם לא הזמנתה אז יש לך אפשרות להזמין מסך כזה עם GPS מובנה בעברית נגן סרטים ומוזיקה ועדו כל מיני יכולות עם מסך מגע. והכי חשוב לך זה עם כניסת וידאו כלומר תוכל לחבר אליו את ה מחשב שאתה מתכנן לחבר.

וכל זה באיבי נמכר ב80 דולר עם המשלוח אני קניתיאחד כזה.

אפשרות אחרת זה לקנות מערכת דאבל דין לרכב עם אנדרואיד מובנה ואז אתה חוסך לחבר מחשב כי האנדרואיד בעצמו נותן את כל הפונקציות שתקבל מהמחשב ואף יותר. גם את זה יש אצלי ואתה מוזמן לראות איך זה עובד.

בהצלחה

• תוכן חדש...