Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה - ראש מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

צריך את עזרתכם המיקצועית:

רכשתי ביום שישי הונדה סטרים 7 מקומות 148000 ק"מ שנת 2001 לאחר בדיקה. הבדיקה היתה נהדרת (קומפיוטסט).

לאחר נסיעה את בלבד!!! המנוע התחמם (אין לי מושג למה) והלך הפאקום ראש לפי מוסך הונדה בהרצליה.

הם רוצים 8500 ש"ח לתיקון !!! אין לי את הכסף הזה (אני הולך לתבוע את קומפיוטסט אך זה יקח הרבה זמן).

האם אתם יכולים להמליץ לי מה לעשות? אולי ללכת למוסך אחר? חשוב לי שהעבודה תהיה מקצועית - זה רכב משפחתי.

תודה רבה! מקווה לתשובה מהירה.

פורסם

6]שלום לכולם,

צריך את עזרתכם המיקצועית:

רכשתי ביום שישי הונדה סטרים 7 מקומות 148000 ק"מ שנת 2001 לאחר בדיקה. הבדיקה היתה נהדרת (קומפיוטסט).

לאחר נסיעה את בלבד!!! המנוע התחמם (אין לי מושג למה) והלך הפאקום ראש לפי מוסך הונדה בהרצליה.

הם רוצים 8500 ש"ח לתיקון !!! אין לי את הכסף הזה (אני הולך לתבוע את קומפיוטסט אך זה יקח הרבה זמן).

האם אתם יכולים להמליץ לי מה לעשות? אולי ללכת למוסך אחר? חשוב לי שהעבודה תהיה מקצועית - זה רכב משפחתי.

תודה רבה! מקווה לתשובה מהירה.

שלום

המוסך התכוון שאתה צריך להחליף אטם ראש, מה שאי אפשר לדעת אם קרה עוד משהו כמו שסתומים התעקמו, בוכנות, ישור שטח לראש מנוע וכד'

במקרה הגרוע אני מעריך שמחיר העבודה לא יעלה על 4000 ש"ח

חוץ מהתיקון הנ"ל צריך לבדוק מה גרם להתחממות אולי רדיאטור, משאבת מים, צינורות קרועים,פלנץ מים ועוד....

פורסם

האם במוסך אמרו לך מדוע התחמם המנוע ?

משתתף בצערך (בצורה כנה, עדיין לא הספקת להנות מהרכב) - אבל מכוני בדיקה נוטים לכסת"ח את עצמם בטופסי הבדיקה (אם תעלה סריקה של טופס הבדיקה, יהיה ניתן אולי לומר לך האם כדאי יהיה לבזבז זמן וכסף על תביעה משפטית. יש גם פורום משפטי שיוכל לסייע לך).

שנית כל - תקלות נגרמות לפעמים מכשל כלשהו - למשל - התפוצץ צינור מים, וללא כל אתראה מוקדמת. אילו דברים שלא ניתנים לחיזוי. גם על זה, איני חושב שיש אחריות בבדיקה לפני קנייה אבל אולי אני טועה.

בקשר לתיקון הרכב - רשום מהיכן את בארץ (או היכן רלוונטי בשבילך לתקן את הרכב. ראיתי שפנית למוסך בהרצליה) ותוכל לקבל המלצה למוסך. על פניו - זו נראית הצעה יקרה אולם גם הרכב שלך הוא "קצת" נדיר בכבישנו וייתכן שזו הסיבה למחיר הגבוה.

alfa 156 2.5.

פורסם

קודם כל תודה על תגובתכם הזריזה.

אני מהשומרון וכרגע כל מוסך באזור המרכז זו אופציה מבחינתי. הכי חשוב לי שיעשו עבודה מקצועית ושהרכב לא ייתקע (אגב, הרדיאטור אשם בתקלה. לא ראיתי בדו"ח שום התייחסות לרדיאטור).

תודה.

פורסם
קודם כל תודה על תגובתכם הזריזה.

אני מהשומרון וכרגע כל מוסך באזור המרכז זו אופציה מבחינתי. הכי חשוב לי שיעשו עבודה מקצועית ושהרכב לא ייתקע (אגב, הרדיאטור אשם בתקלה. לא ראיתי בדו"ח שום התייחסות לרדיאטור).

תודה.

אם ברחובות מתאים לך אני יכול להמליץ

כך בחשבון זה יום עבודה

יש סיכוי שהרכב ישאר לילה במוסך כך בחשבון חזרה הביתה בלי הרכב

• ספונסר פורום
פורסם

אני ממליץ לך לפנות אל לביא שיפוץ ראשים בבת ים.

תגיד לו שהגעת מהפורום והוא ידאג לך למחיר נמוך משמעותית מההצעה שקבלת.

• תוכן חדש...