Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי עבר ניקוי חול ולא עבר מייד צביעה בפריימר/יסוד.

כתוצאה נהיו מן נמשים על הפח ותוך כדי התלבטות עבר יום ועוד יום עד שנהייתה שכבה מכובדת של חלודה שמרגישים שמעבירים את היד.

כרגע הפחח שפשף אותה עד הייסוד עם דיסק עדין ורואים פח יפה ובריא באופן כללי אבל עדיין יש מן "אבק חלודה" כזה - מן פירורים קטנטנים של חלודה על הפח שאי אפשר כבר להוריד אותם והדיסק לא יכול להוריד אותם בלי לפגוע בפח.. מן נמשים קטנים פה ושם. לא משהו רציני.

אין חלקים רקובים/חלודים באמת עכשיו על הרכב, האם צביעה של פריימר לאחר נניח ניגוב עם טינר מניח את הדעת ?

אני לא רוצה לקחת שום סיכון שהחלודה תחזור עוד כמה שנים.

האם יש חומר שניתן איתו למרוח ולהוריד אפילו את פירורי החלודה האחרונים האלו שטבועים בפח ? למשל טינר מנקה את החלודה אם משפשפים עם סמרטוט (הסמרטוט נהיה כולו בצבע חלודה והפח נראה נקי יותר).

האם לעשות ניקוי חול שוב ? או לקחת סיכון ? אני משקיע כל כך הרבה כסף באוטו שרק לחשוב על עוד כמה שנים לפרק הכל ולצבוע שוב גורם לי לרצות לרדת מכל העניין.

אציין שהרכב יזופת מהצד הפנימי מתחת לבודי לכל אורכו.

מה דעתכם ? צריך עצה דחוף.

פורסם

מוכרים באיביי מוצרים שהם שפריצר עם נוזל שמסיר בדיוק את זה כהכנה לפני צבע, וגם משאיר ציפוי מונע חלודה.

אל תצבע על התחלות החלודה, הם יצוצו דרך הצבע אחרי שנה שנתיים

אם אני לא טועה ל eastwood בארהב יש את זה, הם ידועים כספקים לשחזורי רכבים, תחפש באיביי

• תוכן חדש...