Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה בגיר בגולף 1.6FSI שנת 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פתחתי בעבר כבר נושא הקשור לתקלה מלפני חודשיים או שלוש, בכללי הבעיה היא בנסיעה אחרי שהאוטו מתחמם ומגיע לטמפרטורת עבודה (נסיעה בD כמובן) מתחילות להיות דפיקות בהעברה מהילוך להילוך ויש פעמים שהגיר מכניס את עצמו למאין מצב של ניוטרל שהטורים עולים אבל האוטו לא באמת נוסע ואז נכנס להילוך הבא במכה רצינית שמזעזעת את כל הרכב.

לפני כחודש נכנסתי למוסך הגיר פורק,נוקה והוחלפו שמנים ומאז היה שקט לשבועיים - שלוש.

עכשיו בנסיעה לפני כשעה,נסיעה של חצי שעה - 20 דקות בתוך העיר הרכב פשוט השתגע לגמרי.

הגיר פשוט נתקע על הילוך שלישי ולא זז ממנו , לא להילוך נמוך יותר ולא לגבוה יותר, ניסיתי לשחק עם הטיפטרוניק,להעביר לניוטרל ולחזור לD, אפילו לכבות את האוטו - שום דבר לא עוזר, בחזרה לD הוא פשוט מתחיל נסיעה מהילוך שלישי.

למבינים שבנינו,כל הבעלי מוסכים פה בפורום

היתי רוצה כמה שיותר מהר (כיוון שהאוטו מושבת כרגע עד יום ראשון אני לא מתכוון לנסוע איתו) לדעת כיוון לבעיה,אם זה כל הגיר,מוח,שיפוץ.. כל דבר שהוא.

אם אפשר אפילו לשמוע עלויות או המלצה למוסך טוב שמתעסק בזה באיזור חיפה והקריות מה טוב..

תודה מראש ושבת שלום

פורסם

התקלה הרישונה שלך באמת יכולה להיות בעיה של מעברי שמן סתומים וחסר לחץ שמן תקין בתיבה,גם סולונוידים שמווסתים את הלחץ בגיר יכולים להיות לא תקינים מה שמכניס את הגיר למוד חרום ואז המחשב לא נותן לו להעביר הילוכים.

לך חזרה למי שביצע לך את העבודה שיבדוק לך איזה תקלות יש בזיכרון המחשב

פורסם

ממה שהצלחתי להבין פה בפורום דפדפתי קצת על בעיות דומות והבנתי שהגיר הכניס את עצמו למוד חירום משהו בסגנון שאי אפשר יותר להעביר הילוכים

אם מישהו יכול לפרט יותר ולהגיד במה צריך לטפל ועלויות אני ישמח

• ספונסר פורום
פורסם

הבעיה המקורית שלך היתה בבלוק השסתומים של התיבה (המוח )

חבל שכל התיבה פורקה ושופצה כי אין לזה כל קשר לתקלה וזה רק יכול להוביל לבעיות .

בכל מקרה הדבר כבר נעשה ואני ממליץ לך לגרור את הרכב למוסך ולא לנסוע בו עד יום ראשון .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• ספונסר פורום
פורסם

ממליץ לך בחום לפנות אל טוני, 057-7372306, מרשת מוסכי טכנו טסט בחיפה.

תסביר לו את הבעיה ואני בטוח שהוא ישמח לתת לך הצעת מחיר לתיקון.

בנוסף כנס אל עמוד הפייסבוק שלהם ותדפיס את השוברים כדי לחסוך כמה שקלים במעמד התשלום.

פורסם

למרות שאתה מחיפה הייתי ממליץ לך לגרור את האוטו לרון בת"א,

הוא מומחה לגירים האלו ולרכבי בקונצרן בכלל.

גם אני מחיפה ונוסע לכל תקלה אליו לת"א וזה תמיד משתלם!

רק תשים לב לתאם איתו כי ביום ראשון הוא כבר יהיה במוסך החדש ברחוב ישראל בק {אם אני לא טועה}.

פורסם

+ להמלצה על רון!

אני מהצפון אבל את ישור הקו עשיתי אצלו וגם את כל הטיפולים הבאים אני הולך לעשות אצלו.

פורסם
ממה שהצלחתי להבין פה בפורום דפדפתי קצת על בעיות דומות והבנתי שהגיר הכניס את עצמו למוד חירום משהו בסגנון שאי אפשר יותר להעביר הילוכים

אם מישהו יכול לפרט יותר ולהגיד במה צריך לטפל ועלויות אני ישמח

לא ניתן לבצע איבחון ממוחשב דרך מסך המחשב.

כנס למוסך רון או למכון גירים של ספי ויניב ולאחר חיבור הרכב לציוד איבחון תוכל לקבל תמונה יותר ברורה של התקלה והנזק לכיס.

אני מאמין שמנסיונו של רון עם התיבות מטיפוס 09G כנראה שהתקלה במוח כפי שהוא כתב.

בתמונה תוכל לראות את המוח של התיבה שלך.

untitled.JPG

איזה כייף לי :)

פורסם

ברשותי ג'טה משנת 2007 אם גיר דומה לשלך,

חוויתי את אותה בעיה בידיוק כמו אצלך לצערי אתה צריך להחליף את "המוח" בגיר, החלפה כזאת עולה כ 12K בצמפיון אם אחריות לשנה.

פורסם

אנחנו אמנם לא מחליפים את המח, אלא "רק" משפצים אותו. יחד עם זאת, שיפצנו כבר כמה עשרות, האחריות שלנו ארוכה (שנה), והמחיר נמוך בהרבה ממח חדש. ולהבדיל מומסכים כלליים, אנחנו מכירים את הגירים "מהבפנוכו"...

ספי

• תוכן חדש...