Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר 6-7 שנות רשיון ופעם ראשונה שאין באפשרותי( בעצם יש פשוט התעצלתי קצת להעביר מוזיקה למכשיר usb או לדיסק) לשמוו מוזיקה כי האייפון שלי נגנב ואני מחכה לחום ראשון בשביל ללכת ולקחת אחד חדש אני תקוע עם הרדיו.

אני מעביר כל הזמן בין התחנות ושומע בזיון אחד מוחלט ושמו הוא פרסומות ועוד פרסומות ועוד בלבולי מוח.

בכל אופן אני מוצא את עצמי מאזין לכביש וזהו, יש תחנות רדיו נורמליות בלי בלבולי מוח אלא רק מוזיקה טובה ועכשווית?

מישהו בכלל שומע את הרדיו היום?

כל תחנה יותר גרועה מהשניה.

פורסם

עזרה לא תקבל ממני. כי פנית ל"צעירים". מה הקשר? :-)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הוא לא רשם בגוף או בנפש, תענה לו.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

יש רק כמה תוכניות שכדאי לשמוע (אם אתה אוהב את המוסיקה) , היום ב22:00 , ואז ב00:00 קודם lineout עם דור דקל , ואז BASE MIX עם מומי לוי , מחר ב8 יש TOP HITS עם אבי שמי כל זה ברדיוס 100 , אבל כן אין יותר מידי , בגלל זה אני נהנה מtune in radio לאייפון.

המלצתי , תוריד מוסיקה מטורנטים וצרוב דיסק.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
יש רק כמה תוכניות שכדאי לשמוע (אם אתה אוהב את המוסיקה) , היום ב22:00 , ואז ב00:00 קודם lineout עם דור דקל , ואז BASE MIX עם מומי לוי , מחר ב8 יש TOP HITS עם אבי שמי כל זה ברדיוס 100 , אבל כן אין יותר מידי , בגלל זה אני נהנה מtune in radio לאייפון.

המלצתי , תוריד מוסיקה מטורנטים וצרוב דיסק.

צודק!

אין תחנה שמבטיחה לך את כל היום. רק תוכניות מומלצות או מגישים מומלצים.

לצערנו הרב... לפעמים במזל אתה נופל על שעה מדהימה. ואז אתה מרגיש כאילו זכית בהגרלה...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

כשהייתי עובד בסיורים והיה יוצא לי שישי לילה לעבוד , הייתי כל כך נהנה כשהייתי שומע את 2 התוכניות ברצף ב100 אף אם קודם אלקטרוני ואז היפ הופ RNB מצויין.

נ.ב. לפותח השרשור יש גם את האופציה של PODCAST תוריד 2-3 כאלה ויש לך כמה שעות של מוסיקה ברצף.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

שאבי,

אולי ההגדרה "צעירים" לא הייתה במקום אבל ללא ספק הבנת לאן אני חותר.

כי אין מה לעשות הסטיגמה היא שאנשים מעל גיל בערך 30 לא ישמעו מוזיקת טראנס,שחורה וכו'.

אם למשל הייתי רושם מוזיקה מזרחית,יוונית, ככל הנראה הייתי מוריד את המילה צעירים כי כולם שומעים מזרחית,מבוגרים,זקנים,צעירים,ילדים וכו'.

ממש עצוב שאין לנו תחנת רדיו נורמלית אלא רק בזיון יומיומי של פרסומות(מישהו בכלל קונה בגלל שהוא שומע אותן??)

בלבולי מוח של שדרנים שחושבים שהם מצחיקים,משהו הכי עצוב לפי דעתי זה אתר הכרויות של לאב מי באמצע הלילה,לאן הגענו שאנשים מכירים באינטרנט וברדיו וכבר איבדו כל צל של גבריות (לגברים שביניהם) ומפחדים לצאת ולהתחיל עם בחורה,או למשל ששומעים איזו בחורה ליצנית שבאה עם דרישות:

מחפשת בחור גבוה,עמיד,עם רכב כמובן,עם בית,שנראה טוב.

איזה אנשים חיים בסרט לאן הגענו!

בכל מקרה נחזור לנושא המקורי,איך לעזאזל אני יכול להקים תחנת רדיו?

מישהו שקורא שורות אלה בטח כבר חושב לעצמו: אממ סטארט אפ חדש ומתחיל לבדוק בגוגל מה העלויות ומה הרווחיות בזה,אבל מישהו שבאמת אין לו אינטרס,איך אני מקים תחנת רדיו בשביל להשמיע את כל המוזיקה שאני רוצה ושאנשים כמוני אוהבים.

אני באמת מוכן להקצות לזה תקציב נכבד ולהביא שדר איכותי,ואם זה יעבוד אז להמשיך עם זה,לא רוצה אפילו רווח מצדי כל חודש לצאת על ה0 שקל העיקר שיהיו אנשים שיהנו ממוזיקה נורמלית ומתחנה שתשדר משהו שפשוט אין,בלי פרסומות,בלי בלבולי מוח,בלי הכרויות,רק מוזיקה 24 שעות ללא הפסקה.

איך עושים דבר כזה שיהיה חוקי?

פורסם

תביא אייפון כמה שיותר מהר, ושים TUNE IN.

(אני על אנדרואיד וTUNE IN).

לפעמים בשישי בערב (עשר וחצי ככה, השעות שאני יוצא בשישי), רדיו דרום מפציץ בכמה אהוסים טובים, אני לא מחבר את הפלאפון.

כל השאר (אין לי קליטה ל100FM), לא משהו. (ברדיו דרום אתה יכול למצוא עצמך ב4 בבוקר ופתאום שיר של אייל גולן או זוהר ארגוב.)

פורסם

כן ימי שישי ב100 FM ידועים כימים חזקים ולא בא לך לצאת מהאוטו כשאתה יוצא לאנשהו ופשוט להמשיך ולשמוע שם את המוזיקה,אתה יוצא בתקווה שאולי גם במועדון תהיה את אותה המוזיקה.

maxcher,

אני לא חזק האמת במחשבים וחלק מהאנשים אולי יצחקו עליי אבל חוץ משירים בגוגל אני לא יודע להוריד לא סרטים,טורנטים בשבילי זה סינית.

אם תוכל להסביר לי באופן קצת יותר מורחב איך אני מוריד את זה,מאיפה ולמה אתה מתכוון אני ממש אשמח.

כי אין כמו לשמוע מוזיקה טובה כשאתה נוסע ברכב,מה שעוד יותר שווה זה שאין כמו לנסוע ברכב להגיע ליעד ולומר לעצמך: איך לא בא לי לצאת מהרכב,בא לי להמשיך לשמוע.

מה זה TUNE IN?

פורסם

זה כמו אפליקציה שיש בה תחנות רדיו מכל העולם.

אם אני לא טועה איזה כמה עשרות אלפי תחנות.

אתה יכול לסווג בין סגנונות וכל זה.

פורסם

בכל מקרה נחזור לנושא המקורי,איך לעזאזל אני יכול להקים תחנת רדיו?

מישהו שקורא שורות אלה בטח כבר חושב לעצמו: אממ סטארט אפ חדש ומתחיל לבדוק בגוגל מה העלויות ומה הרווחיות בזה,אבל מישהו שבאמת אין לו אינטרס,איך אני מקים תחנת רדיו בשביל להשמיע את כל המוזיקה שאני רוצה ושאנשים כמוני אוהבים.

אני באמת מוכן להקצות לזה תקציב נכבד ולהביא שדר איכותי,ואם זה יעבוד אז להמשיך עם זה,לא רוצה אפילו רווח מצדי כל חודש לצאת על ה0 שקל העיקר שיהיו אנשים שיהנו ממוזיקה נורמלית ומתחנה שתשדר משהו שפשוט אין,בלי פרסומות,בלי בלבולי מוח,בלי הכרויות,רק מוזיקה 24 שעות ללא הפסקה.

איך עושים דבר כזה שיהיה חוקי?

לא רק שלא תצא על 0 שקל אתה תצא עם מינוסים ענקיים, דבר כזה צריך אישורים, וצריך לקנות תדר שהוא לא בשימוש, כדאי שיהיה אחד קליט דבר שכנראה לא תמצא, בטח לא בזול, תצטרך לשים כמה אנטנות מאוד גדולות על הגג אם אתה רוצה לשמוע את התחנה הזאת מעבר לשכונה שלך, וזה דורש אישורים אחרים, מהערייה, מהשכנים, את כל הכסף תצטרך להחזיר בעזרת פרסומות, והרבה שאותם תשיג רק אם התחנה שלך תהיה באמת עם רייטינג,והרבה פרסומות יגרמו לתחנה שלך שוב להיות כמו שאר התחנות עם איזה בחורה עם דרישות שמחפשת בחור גבוה,עמיד,עם רכב כמובן,עם בית,שנראה טוב.

פורסם

אתה יכול לפתוח תחנת רדיו אינטרנט בחינם:

http://radio.about.com/od/createinternetradio/a/How-to-Create-Your-Own-Internet-Radio-Station.htm

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תשכח מהרדיו, אין פה כלום בשעות היום (חוץ מקול המוסיקה, שהשתפרו לאחרונה).

גלוש באינטרנט, di.fm וזהו - שלל ערוצי מוסיקה אלקטרונית.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כבר מזמן אני לא מאזין לרדיו רגיל...

שים בטלפון אפליקציות שמתחברות לרדיו, HANS המליץ על DI.FM אכן האתר הותיק והטוב ביותר שיש.

יש עוד מגוון ענק של תחנות ב SHOUTCAST.COM והכל באיכות מצוינת.

אין בלבולי מוח, הכל מוזיקה, איכותית, חדשה וטובה.

• תוכן חדש...