Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס מוזרה בחיפה..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בצהריים בשד' מוריה בחיפה עברה מרצדס S מנופחת, בשילוב צבעים לבן-שחור, סמל מוזר מאחור וכיתובים "MAYBACH" ו-"S62". יש למישהו מושג במה מדובר? לפי המספר היא ישראלית מאז 2007... :)

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

זו בת-התערובת שכבר דיברו עליה. כמעט דפקתי את הרכב כשראיתי מה עשו למרצדס תמימה, שלא ידעה מה עובר עליה... אני פשוט לא מבין מדוע לקחת רכב יקר מלכתחילה ולעשות ממנו מה שהוא לא, ובמיוחד שהמייבאך נכשלה כשלון חרוץ. מי לעזאזל מבזבז כ"כ הרבה כסף על הסוואה/תחפושת. ולמה???

אל תטעו - אני מבין קסטומיזציה של רכבים ובמידת הטעם הטוב אפילו מכבד אותה (לא - ספויילר איימתני על דייהטסו שרייד וכיתובי "טורבו" לא עונים על ההגדרה). כאן עשו עבודה יקרה מאוד, ללא ספק, אבל זה כבר מוגזם.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

מי אנחנו להחליט? מה שנראה לנו עבודה של בני דודינו השוודים ייראה להם יצירת מופת.

שייהנו, שיעשו מה שבא להם.

אני גמרתי להבין את האנשים ששמים ג׳אנטים ירוקים/טורקיז, את הספוילרים על האוטומט של אבא, את האנטנות כריש מפלסטיק, את הלדים/קסנונים יפהפיים על איביזות 92 ומדבקות סופר טורבו... פשוט עזבתי אותם. שיעשו מה בא להם ואולי יום אחד מנת המשכל תגדל.

פורסם

יצא לי לראות את המרצדס הזו ולא משנה מה תגידו העבודה שנעשתה על הרכב איכותית אם זה הצבע ואם אלו הגנטים...

לקח לי כמה שניות טובות להבין שזו לא מייבאך אמיתית..

אז נכון שזה חיקוי אבל איכותי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...