Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט לאון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים,

אני מתעניין ברכישת רכב חדש, כרגע אני נוהג במאזדה 3 2006.

אני מחפש רכב שיהיה צעיר, אך שתחושת הנהיגה בו תיהיה גבוהה- הכוונה שלא כל בור בכביש אני ארגיש.

רציתי לקבל מידע לגבי הסיאט לאון, האם היא נחשבת כרכב "רך" או שמה קשה? למשל המאזדה מבחינתי היא די קשה.

תודה רבה

פורסם

נוחות הנסיעה בסיטרואן C4 גבוהה מאוד.. אולי זה הכיוון?

בכל אופן, ציין תקציב, שימושים וציפיות נוספות - צריכת דלק, איבזור וכו'

פורסם

אז ככה התקציב יהיה בין 80 ל90.

אני לא רוצה ללכת לכיון של סיטרואן בגלל שהבנתי שעלות האחזקה מאוד גבוהה.

צריכת הדלק לא מטרידה אותי אני כרגע נוסע ברכב שעושה 1/10 כל שיפור מזה יהיה טוב.

לגבי האבזור - אני מחפש רכב שיהיה מאובזר אבל יותר חשוב לי הנוחות בנסיעה שלא כל בור בכביש אני ארגיש.

תודה (:

פורסם

שנתון 2009-2010

הרבה אנשים שאני מדבר איתם על הרכב הזה אומרים לי ללכת על דגם ה FR, אבל ממה שראיתי במפרט שלו (ותקנו אותי אם אני טועה) חוץ מזה שהרכב מבחינת מנוע מאוד חזק (הרבה כ"ס) המרכב וכו' הם אותו הדבר כמו שאר הדגמים.

עכשו אם זה באמת רק ההבדל אז לא כזה משנה לי אם זה יהיה FR או לא.

פורסם
נוחות הנסיעה בסיטרואן C4 גבוהה מאוד.. אולי זה הכיוון?

בכל אופן, ציין תקציב, שימושים וציפיות נוספות - צריכת דלק, איבזור וכו'

יכול שנהגנו ברכב אחר אבל ממית נוחות הנסיעה ב c4 טובה מאוד?!
פורסם

ממה שאני הרגשתי, הנסיעה בסיאט ליאון היא די נוקשה.

בסקודה אוקטביה שהיתה לי הנסיעה היתה פחות נוקשה.

תנסה לבדוק אופציות אחרות כגון פוקוס 2 ליטר, אולי יתאים לך.

פורסם

פוקוס ושות אני לא רוצה כי אני מחפש רכב יותר צעיר.

שאתה אומר קשה, אתה ממש מרגיש כל בור בכביש? כי נגיד במאזדה זה המצב

פורסם

המצב גם בלאון, גם באוקטביה, וגם בגולף, לא הרבה יותר טוב מבמאזדה מבבחינה הזאת. גם הפוקוס, למרות הביקורות החיוביות, לא המציאה את הגלגל והדינאמיות שלה מושכת אותה לכיוון הגרמני הנוקשה. אם זה מה שחשוב לך, ה- c4 ו-308 הן אופציות טובות וגם הקוריאניות והקוריאמריקנית - יונדאי, קיה, ושברולט. לדעתי האחרונות יותר נוחות מהצרפתיות.

פורסם
שנתון 2009-2010

הרבה אנשים שאני מדבר איתם על הרכב הזה אומרים לי ללכת על דגם ה FR, אבל ממה שראיתי במפרט שלו (ותקנו אותי אם אני טועה) חוץ מזה שהרכב מבחינת מנוע מאוד חזק (הרבה כ"ס) המרכב וכו' הם אותו הדבר כמו שאר הדגמים.

עכשו אם זה באמת רק ההבדל אז לא כזה משנה לי אם זה יהיה FR או לא.

ב-FR המתלים שונים והג'אנטים יותר גדולים (חלק עם 17 וחלק עם 18 ). מכאן שה-FR קשיחה בהרבה מלאון בגרסאות ה-1.8 ומטה.

ה-FR קשיחה מאד. המושבים מצויינים ומחפים על זה מעט.

תבין שה-FR היא גרסה "חמה" וכיול הרכב הוא שונה, הקופרה עוד יותר קשיחה ומתרסקת.

באופן כללי, הלאון מכוונת להיות קומפקטית "ספורטיבית" ויחסית נוקשה ביחס למתחרות שלה. לשם השוואה הגולף וה-A3 שחולקות

את אותם המכלולים ושלדה מציגות נסיעה נעימה ושקטה יותר.

אם אתה רגיש לרכבים נוקשים אל תשקול את ה-FR.

הלאון 1.8 מציגה ביצועים טובים והיום נוחה יותר מהגרסאות החמות. אולי אפילו תוכל לרכוש אחת חדשה(120K). כמו כן תוכל

לשקול A3 בעלת אותו מנוע וגיר(משומשת).

פורסם

אוקיי אז אני מבין שדגם ה FR לא בשבילי.

אבל איך שאר הדגמים? ברמת גימור הגבוהה שיש?

ומה לגבי סיאט איביזה ספורט?

איך הנסיעה ברכב הנ״ל?

פורסם

ממה שהבנתי האחזקה של הגולף משמעותית יותר יקרה מסיאט.

ואני לא רוצה להשקיע אלפי שקלים בכל טיפול.

אני יודע שסיאט נמצאת תחת הקונצרן של VW, אבל הבנתי שהמחירים של הטיפולים שלה לא כמו של VW

פורסם
אוקיי אז אני מבין שדגם ה FR לא בשבילי.

אבל איך שאר הדגמים? ברמת גימור הגבוהה שיש?

ומה לגבי סיאט איביזה ספורט?

איך הנסיעה ברכב הנ״ל?

דגם ה-1.8 נשמע כמתאים לך. רמת הגימור זהה, ברכבים מסויימים יש מערכת מולטימדיה, חבילת אקסלנס (סאנרוף, גאנטים 17' ועוד).

איביזה היא סופר מיני לעומת הלאון שהיא משפחתית קומפקטית. הלאון עולה על האיביזה בכל פרמטר. אם זה בהתנהגות, נוחות, איכות חומרים וכו'.

ממה שהבנתי האחזקה של הגולף משמעותית יותר יקרה מסיאט.

ואני לא רוצה להשקיע אלפי שקלים בכל טיפול.

אני יודע שסיאט נמצאת תחת הקונצרן של VW, אבל הבנתי שהמחירים של הטיפולים שלה לא כמו של VW

סוג של מיתוס שלא מבוסס על כלום. המכלולים זהים מכאן שדורשים את אותו הטיפול באותם השמנים, נוזלי הקירור וכו'.

בכל מקרה גם אם קיים פער הוא אינו משמעותי, אולי מסתכם ב-100-200 ש"ח.

• תוכן חדש...