Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מודלה, חסוך לעצמך זמן וכסף וגש למוסך שמבין ענין, ולא למוסך מרכזי.

אורן הוא בעלים של אחד כזה, יש את שאפט שאני ממליץ עליו אישית, ועוד. בירושלים אין מוסך שיענה על הצרכים שלך. תאמין לי, בדקתי.

העצות שאתה מקבל פה הן לא גחמות של טוקבקיסטים, קח אותן ברצינות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

האמת שאני מתחיל לחשוב שבאמת המרכזי לא כמו שקיוויתי. אך נסיעה למרכז איננה אפשרית מבחינת נוחות ( יוצא מהעבודה, האשה עם הילד שמה בעצמה את הרכב) התחייבות למחוץ מירושלים היא קשה

פורסם

מובן. תנסה לתאם עם אחד הנל ליום שישי כלשהו, מוקדם ככל האפשר בבוקר.

תגיד שאתה מגיע מירושלים במיוחד.

יהיה לך שווה את הדלק והזמן.

שבת שלום

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
מודלה, חסוך לעצמך זמן וכסף וגש למוסך שמבין ענין, ולא למוסך מרכזי.

אורן הוא בעלים של אחד כזה, יש את שאפט שאני ממליץ עליו אישית, ועוד. בירושלים אין מוסך שיענה על הצרכים שלך. תאמין לי, בדקתי.

העצות שאתה מקבל פה הן לא גחמות של טוקבקיסטים, קח אותן ברצינות.

אין יותר מקצועי ממוסך מרכזי ואולי הרכב היה קודם גבוה מידי ועכשיו בגובה הנכון שלו

• ספונסר פורום
פורסם

המוסך המרכזי אינו בירושלים אלא בבני ברק,בירושלים יש מוסך מורשה,לא הבנתי מפותח השרשור באיזה מוסך הוא היה.

אורן

פורסם

דני דין, אני מעריך אותך, אבל בהרבה מוסכים מורשי יבואן מי שמתעסק לך ברכב בפועל הוא בחור בן 17 מחברון.

אני אומר את זה מנסיון בכמה מוסכים כאלה (באזור ירושלים).

ודוגמא אנקדוטית שרלוונטית לענייננו, את פו"ה הגיר אצלי ששופץ על ידי ספי האמן ביצעתי במוסך מורשה אופיר בירושלים. יניב אותו הזכיר ספי הוא מקצוען ובחור רציני מאד, אבל הפועלים שהרכיבו את הגיר שכחו לשים לי בנד על הצינור לקולר גיר, מה שגרם לבריחת הצינור מהקולר באחת הפעמים שהרכב היה חם, וגרירת הרכב למוסך (שאפט. לא היתה לי כוונה לחזור למוסך אופיר).

למען הגילוי הנאות - אני מקורב ואוהב מאד את צוות הניהול של מוסך אופיר, הם אנשים זהב.

Winston S. Churchill -

פורסם
הייתי בפלגר של סיטרואן בירושלים.

לחצן הגבהה של המתלה - זה מה שאמרו שתקול..... נשמע לי מוזר.

מודלה,

אני לא יודע עד כמה זה נשמע מוזר, מה המחיר שהם דרשו עבור החלפה/ תיקון?

הרכב הזה מהמרכב הישן נמצא בארץ מעל 10 שנים, כמעט ואין בעיה שלא ניתקלו בה, תבחר את המוסך שלך עפ"י הנוחות שלך להגיע אליו ועל פי האמינות והמקצועיות שלו. בכל מקרה כשכבר בחרת מוסך תן לו לאבחן את הבעיה, קבל הצעת מחיר ובמידה והיא מתאימה לך תן למוסך גם לקחת אחריות על כך ולתקן.

בברכה

פורסם
בין הגלגל לכנף אמור להיות רווח של כף יד +/-.

בערך 10 ס"מ.

\

כסיטרואניסט בהווה זאת התשובה הנכונה.

והכוונה היא שהיד במצב אנכי ולא מאוזן

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

כי הרכב מנמיך את עצמו בעת חנייה אחרי זמן מה, זה לא המצב שאתה מחפש.

אם תחפש בפורום תמצא שרשור מועיל מאד בעניין.

Winston S. Churchill -

פורסם

הי,

לחצן ההגבה של המתלה זה הכפתור בתוך הרכב?

או ה- hight corrector?

אם מדובר בלחצן בתוך הרכב זה לא הגיוני שהוא ישפיע רק על הצד הקדמי.

אלעד.

• תוכן חדש...