Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דוח בחול אמור ליהיות משולם באחד הבנקים של אותה מדינה , במידה ולא הדוח מגיע לאחר כמה חודשים לחברת ההשכרה.

ואז הדוח יעבור הסבה ותיצטרך לשלם על הדוח ועל הדמי טיפול .

סבבה מתאים לי עוד 10-2- יורו לא יהרגו אותי

אבל שדיברתי איתם בטלפון הם אומרים שאני צריך לשלם לבד וזה לא מגיע אלייהם

פורסם
לי היה את אותו הסיפור בהולנד.

קיבלתי דו"ח חניה לאחר שהסתבר כי חניתי ברחוב שבו החנייה מותרת לדיירי הרחוב בלבד.

התעלמתי באלגנטיות מהדו"ח שהודבק על השמשה ולאחר כמה חודשים קיבלתי מכתב בהולנדית (!!) שעליי לשלם סכום מסויים (לא זוכר כמה).

גם אני לא רציתי להסתבך עם האיחוד האירופאי אבל בגלל שאני לא מבין הולנדית פניתי בטלפון אחד לשגרירות הולנד בארץ שבאדיבות הסבירו לי את כל האפשרויות העומדות בפניי לתשלום (שליחת מזומן, העברה בנקאית וכו').

נסה לשוחח עם שגרירות גרמניה בת"א - בתור אזרח גרמני אני יכול לומר לך שהם מאוד אדיבים ומוכנים לעזור.

שגרירות גרמניה - טלפון - 03-6931313

אפילו יש להם אתר אינטרנט בעברית: http://www.tel-aviv.diplo.de/

תודה רבה אני ינסה

פורסם

דמי הסבה באיטליה בחברה שאני לפחות עובד בה הם 18 יורו או 30 תלוי באותו דוח ובצורה שהמשטרה ביקשה את הפרטים של הנהג.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

אגב, ממה שזכור לי, לבנק הפועלים יש סניף בפרנקפורט, אם אתה צריך בנק שגם פעיל בגרמניה. :roll:

תצחקו, תגידו שהן לא עובדות, עדינות, אי אפשר למכור אותם..

דבר אחד אני יודע- לפחות לאירופאיות אפשר לקרוא "מכונית".

פורסם

Avishai22, כן 30 יורו זה מה שהחברה לקחה לי על דמי טיפול.

אתה יודע אולי במקרה כמה אשלם על דו"ח מהירות באיטליה? מדובר על מהירות סבירה, לא 30+ מעל המותר.

שאני אדע למה להכין את עצמי... :|

• תוכן חדש...