Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, חבר'ה!

אז אחרי שנים עם הפלא הטכנולוגי- נוקיה 3100, התחדשתי בסמארטפון Motorola Defy plus.

זה יהיה פשוט כל כך מדליק לסוע ברכב, להתחבר מהטלפון למערכת ולשמוע רדיו-אינטרנט מכל מיני תחנות בעולם..או לשמוע מוזיקה מכרטיס ה micro-SD, לקבל שיחות וכו'. אך נראה לי שאני נמצא במצב שלא מקל עליי כל כך.

למה אני מתכוון?

א. מצד אחד? :arrow:

הלכתי לבדוק היום מכשיר כמו ה Motorola T505, אשר יוכל לקשר בין הטלפון למערכת הסטריאו ברכב, דרך רדיו FM. אך המכשיר, לצערי, פשוט לא מתפקד. איך שאני מוצא תחנה- תוך שניה עולה עליה מוזיקה בערבית של ריקודי בטן.

אין! הגימיק הזה אולי יעבוד בשטחי החיטה הנרחבים של אלאבמה, אבל פשוט לא עובד בארץ [ובמיוחד לא מול פלאפל 4 הטעמים בפ"ת :oops: ].

ב.מצד שני? :arrow:

יש לי מערכת טובה, אך יחסית ישנה, של פיוניר. לא זוכר את מספר הדגם כרגע, אך אין לה שום כניסת USB ושום כניסת AUX. ולכן אני תקוע פה. מפני שאם החלטתי לרדת מהמכשירים המזרימים את המוזיקה בעזרת גלי רדיו FM [כמו המוטורולה שלמעלה], אז עכשיו בגלל שאין לי את הכניסות הנ"ל למערכת- זה אומר שאיני גם יכול להשתמש במכשירים דמויי אלה:

http://www.youtube.com/watch?v=ulaqZinAz9g דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אז.. מה עושים?

איך ניתן להגיע לפתרון אמין למה שאני רוצה להשיג, במינימום הוצאות?

לא אכפת לי אם הפתרון מצריך חיבור פיזי ולא אלחוטי של הפלאפון למערכת\מצת [כלומר, אם איכשהו אפשרי שמוזיקה+שיחות יעבדו דרך חיבור פיזי של הפלאפון ל AUX או ל USB מבלי שחובה יהיה להשתמש בבלותות' A2DP אז נהדר!]. רק שיעבוד כמו שצריך!

האם מישהו פה מבין בזה ויכול להמליץ לי מניסיון-מה לעשות?

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חפש פוסט בפורום שקוראים לו

"פרוייקט קטן, שיפור קליטה ממשדר FM, מעולה לתושבי המרכז."

מישהו פרסם אותו לפני 3 ימים ב 19 במאי

פורסם
חפש פוסט בפורום שקוראים לו

"פרוייקט קטן, שיפור קליטה ממשדר FM, מעולה לתושבי המרכז."

מישהו פרסם אותו לפני 3 ימים ב 19 במאי

אהלן, safado!

ותודה רבה על ההפנייה לאותו לינק. קראתי והתרשמתי מאוד. הבנאדם בהחלט מוכשר והפרוייקט נראה מגניב וכייפי לעשייה.

הבעיה היא שאני לא לומד הנדסת חשמל כפי שאותו בחור רשם שם. הלוואי והייתי יכול אפילו לעקוב אחרי step by step מצולם, אך גם זה אין..ובסופו של דבר הפתרון גם לא הכי אלגנטי שיש, ויזואלית.

אני עדיין מחפש פתרון 'רשמי' יותר. שמחתי מאוד לקרוא את אותו פוסט, וגם לדעת שיש עוד כמוני שמתעמתים עם אותה הבעיה.. :lol:

בטוח אינני היחיד פה שנתקל באותה בעיה. מישהו בפורום פתר אותה, בטוח, מבלי לרכוש מערכת עם בלותות' ב-2000 שקל.

עכשיו, מי זה יכול להיות... ? :-o

פורסם
אני זוכר "קומבינה" שנעשתה ע"י מתקין שהתקנתי אצלו מערכת לפניות שבה הוא הפך RCA OUT לIN, לא זוכר איך.

RCA IN?

טוב, RCA זה לא אותו PL 3.5 הרגיל שכולנו מכירים...אבל! כרגע השלב הזה שאתה מציע נשמע לי מתקדם יותר בתהליך.

אתה, בעצם, מציע לי קומבינה שתחסוך ממני לרכוש מערכת סטריאו חדשה שיש לה AUX. וזאת ע"י הפיכת ה-OUT ל IN במערכת [כפי שאותו טכנאי עשה אצלך]

עד כאן הבנתי אותך נכון, אני מניח

אוקיי..עכשיו, השאלה שלי פה היא- עוד לפני כל הקומבינות. האם באמת חיבור פיזי של הפלאפון ל AUX -מאפשר גם מענה תקין ועובד לשיחות? בנוסף לשמיעה הרגילה של מוזיקה? [כי זה בטוח אמור כבר לעבוד]

כי לי יש הרגשה שתהיה בעיה עם ה AUX הזה.

לדעתי הכאבל שמחבר בין הסמארטפון למערכת צריך להיות מיוחד כזה עם 3 פסים:

http://strawp.net/wp-content/uploads/2011/05/wpid-IMAG0143.jpg

בכדי שיקלטו גם ת'מיקרופון..

תחשוב על האנשים שמחברים אוזניות לסמארטפון שלהם. לאותן אוזניות יש גם מיקרופון מובנה, בכדי שיכולו לענות לשיחות, נכון?

אז יש מצב, שברגע שאתה מחבר פלאג כלשהו לשקע האוזניות של הסמארטפון שלך- אתה אוטומטית מנטרל את המיקרופון המובנה של הסמארטפון שלך. לא ככה?. מה אני אומר, בעצם? כשאתה מחבר ת'פלאפון שלך בכאבל ל AUX של מערכת הרכב- אז אתה חייב שלאותה מערכת יהיה גם מיקרופון, כי המיקרופון של הטלפון עצמו מנוטרל.

אז ברגע שלמערכת הפיוניר אין מיקרופון שכזה [ואין לה]- אז זה אומר שפתרון ה AUX אינו פתרון, בעצם.

ולכן יש לי הרגשה שאותם מכשירים כמו ה BELKIN שלמעלה-הם ייחודיים, כי הם גם מזרימים מצד אחד שמע ל-AUX, וגם מצד שני-יש להם מיקרופון Built-In, וזו הסיבה העיקרית שהם עובדים.

אך, האם יכול להיות שברגע שמכניסים לסמארטפון- פלאג 3.5 רגיל [עם שני פסים]"

http://i00.i.aliimg.com/photo/v0/436111496/PL_3_5MM_Male_Stereo_Extension_Cable.jpg

האם במקרה שכזה- המוזיקה והשמע ייצאו דרך המערכת של הרכב, אך הדיבור\מיקרופון- אכן יישארו עובדים וזמינים דרך הפלאפון עצמו? [כלומר, שלא צריך קלט חיצוני. אפשר לשמוע ממקור אחר, ולדבר דרך מקור אחר בו זמנית].

אני מניח שבמקרה של רכישת מערכת סטריאו חדשה-חיבור USB שלה יוכל לספק לי רק הזרמת מוזיקה למערכת [דרך כרטיס ה micro SD שבתוך הסמארטפון], אך ה USB לא יאפשר לי קיום שיחות דרכו, נכון? אז פסלנו את פתרון ה USB, כן?

אם כך, אז בעצם אם יש בכלל פתרון לבעיה שלי, מבלי להשתמש במכשירי הבלותות' כמו אותו BELKIN- אז זה אומר שהישועה אמורה להגיע רק מחיבור ה AUX. נכון?

אז עכשיו צריך לקבל איזה אימות ממישהו שאכן הצליח לחבר ת'פלאפון שלו ל AUX ויכול לאושש את ההשערות פה.

[מצד שני יכול להיות בכלל שעם המזל שלי..אצטרך בעצם גם לשדרג ת'מערכת שלי לכזו עם AUX וגם לרכוש מכשיר בלותות' כמו זאת של BELKIN :? חחח...סתם יש לי הרגשה כזו..] :lol:

מצטער על ההסבר המסורבל. פשוט פתאום תוך כדי כתיבה עליתי על "שאלות המחקר" האלו, כי נראה לי שהן רלוונטיות לפתרון הבעיה. כמובן שאנחנו מדברים רק "על הנייר" ובתאוריה זה יעבוד, אבל פתאום יבוא לפה מישהו ויגיד שיש פידבקים נוראיים בין המיקרופון של הטלפון- לרמקולים של מערכת הסטריאו.

פורסם

טוב נתחיל בזה שנחשוף כמה קלפים.

אני לא לומד הנדסה (אולי בעתיד אם יהיה כוח למכינה), אני לא לומד אלקטרוניקה, אבל ראש קצת קרימינלי ומוטיבציה יש לי.

(שנה הבאה עלינו לטובה אני יתחיל ללמוד הנדסאי חשמל, ונקווה\נסמוך על המזל, שזה יתן לי כרטיס כניסה לאיזה מפעל טוב ועם הזמן יבוא הותק (מה שכבר אין היום) אבל נשתקע ונתפרנס בכבוד.)

מה שכן, אם יהיו חכמים בצבא, יהנו ממני.

עזוב אותך חשמלאים עזוב אותך להוציא מאות שקלים על עבודה שאתה יכול לעשות בכמה עשרות שקלים ולהנות ממנה על הדרך.

("חשמלאים זה עם", שתסובב להם הרבה בין הרגליים תתחיל להבין.)

אני בעצמי לא השקעתי את כל מה שאני יכול ברכב בפרוייקט הקטנטן, עבדתי חוראני, אם תראה תחדר שלי הוא כל כמה ימים הופך למעבדה, קבוע יש לי פה שאריות של חוטים חתוכים ואיזולירבנדים.. (פעם גם היה ריח של דלק טיסנים, עוד מעט שיתפנה לי זמן זה גם יחזור למען ניסויים סודיים שלי8), אהם, אולי בעתיד נמכור טכנולוגיות לצבא, מי יודע, הבעיה שהייתה לי חוויה לא טובה עם פיצוצים שהייתי קטן.)

בקיצור, אני כולה לומד 4.5 שנים חשמל בטכני של חיל-האוויר (ה0.5 זה שנה אחת אבל למדנו בסיס פשוט כמו חוק יורי\אוהם קירכהוף וכל הבסיס בקיצור).

כמובן שהתעודת בגרות שאני יקבל בעזרת השם, תראה 50 ו60 בכל המקצועות השטותיים כמו היסטוריה ולשון, אבל חשמל בע"ה מינימום 85, וכל מורה שהייתה לי התפלאה כל שיעור שאני מביא לה תשובות, אבל לא מזה שקראתי בספרים, אלה מניסיון מעשי.

(אני בנאדם שלומד בשטח, הנה לפני כמה חודשים יש את המנוע-טורבו בתנור, הפסיק לעבוד, פירקתי אותו ישבתי עליו איזה שעה, ניקיתי אותו כמו שצריך, מאז פועל כמו חדש דנדש, דבר שחשמלאי יקח עליו 300 שקל עבודה)

מגיל קטן אני משחק במעגלים, מנורות, מנועים קטנים, מה שלא, אולי תבינו לא נכון שאני מת על חשמל, אני דווקא זורם עם המקצוע אבל מכונות מדבר אלי יותר. (במיוחד מנועים גירים קצת מתלים\קפיצים ומה שיש במחסן גופות במוסכים.)

בקיצור ולעניין.

אם אתה מעוניין בפרוייקט זול עם תחזוקה קלה כמו שעשיתי, תקנה משדר FM מהקישור שהבאתי בפרוייקט. (תתחיל מזה, אם תעשה תפרוייקט או לא, עניין שלך, אבל המשדר עצמו משדר טוב (בב"ש לפחות) גם בלי קומבינות.)

אחר כך תמצא את החיבור לאנטנה ברכב שלך של הרדיו. (אם היא בגג אז זה יותר בעיה.)

לגבי "לקצר" את האנטנה אני לא יכול להגיד לך אם זה טוב או לא כי לא ניסיתי. (הכוונה לקצר, זה פשוט לחשוף אותה ולהתחבר אליה עם קרוקודיל-שמחובר למשדר FM).

אפשר גם לפרק את הרדיו שלך ולחבר אותו "במקביל" עם האנטנה, אבל שוב, אני לא יכול לומר לך אם זה יפגע בקליטה או לא. (את זה פשר לנסות בלי לעשות נזק בילתי הפיך).

אחר כך כל המשחק זה להעביר חוטים בפאנלים של הרכב, ולבסוף צריך "תוצר" סופי של: כאבל AUX בקונסולה\תא כפפות\איפה שבא לך.

ובצד שני משדר FM וסוללות, במקום נוח לאחסון, ותחזוקה בשעת הצורך.

לגבי תחזוקה:

אתה יכול לעבוד עם סוללות, תחזוקה קלה, מכאן הכל תלוי כמה כסף תשקיע (באיזה סוללות וכמה).

אם אתה רוצה תחזוקה של פעם בשבוע או פעם בחודש.

או, שאתה יכול להוציא חשמל מאיזה מקום ברכב. (המשדר צורך רק 30mAh, לא קריטי וברוב הרכבים לא מורגש ולא יפריע לכלום).

הבעיה שצריך מתח או של 5V, וזה עדיף.

או של 12V ואז אתה צריך לחבר את השנאי 12>3~(סימן בערך).

-(החיסרון בשנאי הזה שאתה מקבל עם המשדר שצריך לפחות לאבטח אותו עם איזולירבנד סביב הפלסטיק מעטפת שלו, בגלל שבעיני הוא לא ראוי להשתלה ברכב. (השתלה הכוונה לתקוע אותו באיזה מקום נסתר ולשכוח ממנו, לא נראה לעין).

תראה הכל זה משחק כמה זמן אתה רוצה להשקיע בפירוק והעברת כאבלים וחוטי חשמל ברכב.

אפשר להגיע לתוצאה יפה מאוד אם משקיעים כמו שצריך. (אני בראש שרק יעשה תעבודה, קצת תחזוקה פה ושם אבל הכל מאובטח ובטיחותי 100% (כולה סוללות של 1.5V, אין מקום לסכנות).

קישור לפרוייקט:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=429091

דרך אגב, התרשמתי ממכם שפחדתם מכל המספרים והחישובים שעשיתי שם, זה חשמל פשוט, כמו 1+1, זה יותר קל מלפתור סודוקו. (עוד לא הגעתי למנועים ושנאים תלת-פאזיים :wink:).

עריכה: בתאכלס, די מיותר כל מה שכתבתי פה, כולה רדיו דיסק פיוניר יש לך.

אני לא מזמן הבאתי לפיג'ו שיש לי רדיו ב200 שקל ממחסני חשמל, רק עם AUX SD וUSB, עושה עבודה יפה מאוד, אבל ההגברה לא מספיק חזקה (לא מגיע לרמה שכואב באוזניים, אלה לרמה שצריך להגביה את הקול כדי לדבר עם הנוסע ליד, אך, עדיין רמה מספקת ואיכות טובה), הורים שלי נוהגים יותר ב406, יש להם דיסקונקי עם 310 שירים, רצו רק משהו פשוט שישמיע אותם.

אם אתה גר בדרום, תגיד לי נקפוץ ואני יתן לך כמה כיוונים.

פורסם

nir100 @,

אני חייב לומר שמאוד נהניתי לקרוא את מה שכתבת. במיוחד את הסיפור האישי שלך [וקורע הלב :lol: ] בהתחלה.

תמיד מגניב לשמוע ממישהו שיש לו תשוקה לתחום מסויים, ועל אותן התנסויות שעוברים בדרך.

אני חייב לומר שקראתי 3 פעמים את מה שרשמת לנו פה, ו..אין, לא יעזור..פשוט אין לי גישה לכל הקטע הזה לצערי. גם אם תכתוב לי בדיוק איזה בורג מוציאים בכדי להגיע לאנטנה ברכב-אני לא אבין. אני צריך לראות את זה בעיניים שלי. שלא לדבר שכל רכב שונה מהשני בקונסטרוקציה שלו. אבל, שמע, זה טבעי...זה כמו שאני אגיד לך.."מה הבעיה לעשות אקספורט ב H264 לקומפוזישן שב 1080 פרוגרסיב?! רק תוודא שאין dropped frames במעבר מפרמייר לאפטר אפקטס דרך האדובי ברידג' " :lol:

ככה זה.

אתה מבין בחשמל ורכבים,

אני מבין בוידאו :wink:

===================================================

פורסם

בינתיים רק אעדכן את הת'רד כפי שעדכני את nir100 בפרטי.

אולי זה יגיע לאוזניים\עיניים שיכולו גם לעזור?

אקיצר, אז ממש עכשיו עשיתי ניסוי קטן. לקחתי שתי אוזניות: :arrow:

:arrow:זוג אחד- אוזניות רגילות עם חיבור של שני פסים. בלי מיקרופון.

:arrow:זוג שני- אוזניות עם חיבור של 3 פסים. בעלות מיקרופון.

חיברתי אותן, כל אחת, לסמארטפון שלי [אנדרואיד], וביצעתי חיפוש קולי. כלומר, הקלטתי את הקול שלי בשורת החיפוש של גוגל.

שמחתי מאוד לראות שבשני המקרים- ישנה קליטה של הקול שלי.

ואכן, כנראה, שהסמארטפון מספיק חכם בכדי לאפשר להשתמש במיקרופון המובנה שלו גם אם אוזניות רגילות מחוברות אליו.

עכשיו מעניין איך זה לוקח אותנו צעד קדימה במציאת הפתרון לבעיה?

הכל בהנחה שהסידור הזה עובד ואין פידבקים בין הרמקולים למיקרופון של הטלפון...

אז, במקרה שלי, נראה כאילו כעת עדיין אין ברירה אלא לרכוש מערכת סטריאו חדשה עם AUX [אלא אם כן-הקומבינה שהוצעה-של הפיכת AUX OUT ל AUX IN אכן עובדת, ובנוסף-ניתן גם להמיר את חיבורי ה RCA לחיבור רגיל של 3.5].

אם אפשר לעשות זאת בלי עלות מוגזמת..ובדגש-על עבודה נורמאלית, כלומר, בלי כאבלים שיתרוצצו מחוץ למערכת כך שייראה כאילו פרצתי לאוטו של עצמי- אז סבבה! הרווחתי! :-o

אם זה לא עובד..אז צריך לעשות סקר שוק ולהבין איזו מערכת סטריאו בסביבות ה-400 תהיה מספיק טובה ותאפשר לי חיבור AUX. :shock:

פורסם

נו אז יש לנו תחום משותף.

תמצא לי תוכנה שמקודדת\מדביקה תרגום לסרטי HD (סיומת MKV, לרוב 720P אם זה נחוץ).

(ואם לא, תמצא לי תוכנה טובה שתמיר מHD (סיומת MKV) למשהו שהאנדרואיד יקרא ולא יתקע בו. (אני משתמש בMX VIDEO PLAYER באנדרואיד שלי, תעבוד איתה קצת תראה כמה מקצועית היא. אני מוריד 99% מהסדרות\סרטים בHD, במילה אחת, ביטורנט, פשוט עוד מעט בע"ה אני יכנס לעבודה "טובה" ויהיה לי הרבה זמן איכות עם האנדרואיד.)

גם אני חשבתי ככה עד שיום אחד מצאתי את עצמי משעמום מפרק את הקרביים של הדלת של הקוואליר ומנסה לפרק את המנוע של החלון. (בסוף לא הצלחתי לפרק, מסובך וחסר לי קצת כלים ידע וניסיון).

(המנועים הם עם תכנון משנות ה70-80, הם עושים תופעה שהם מתעייפים, אחד חדש עולה איזה 500 שקל ובאיביי 350 שקל, אבל אני רוצה לתקן לבד, יש לי הרגשה שאם אני יפרק את המנוע לחתיכות וינקה וישב עליו גם שבוע, בסוף הוא יחזור לעבודה כמו חדש).

הכל עניין של "עד כמה אני יכול לחשוב כמו מכונאי", צריך להבין את הראש של המהנדסים של הרכב.

שמע, יש לי אח כמוך, שלא יודע להחזיק מברג, מבין אותך, במקרה הזה אין הרבה מה לעשות ותצטרך לשלם הרבה כסף עכשיו ובעתיד. (אבל כל אחד והייתרונות שלו, לזה יש ידיים ולזה יש ראש חזק, אין מה לעשות זה ה' בוחר.)

ואם תסתכל מלמעלה על הכל, הכסף שאני יחסוך על ידי זה שאני יתקן לבד, אתה תעשה את אותו כסף בעזרת הראש שלך, בסוף כולם שווים.

(נשמע כמו איזה רב:|, אבל זה החיים).

כל מקרה, תפרק את הפיוניר ושים בבוידם, ותקנה משהו זול עם AUX.

בתאכלס אבא שלי אמר לי בוא נקנה תרדיו ב200 שקל, אני פחדתי כי לי יש יותר ניסיון ממנו עם זבל סיני מאיביי וכל זה, אני יודע שמה שרשום בנתונים טכניים זה מה תקבל ולא פסיק יותר, וגם צריך לשמור עליו למה זה זבל סיני שמתקלקל מהר.

הופתעתי לטובה שהוא עושה עבודה מעולה, ונותן יחס של תמורה מעולה מאוד ביחס למחיר זול מאוד. (ועל הדרך, הנדסת אנוש מעולה!)

(גם זה מחסני חשמל, בוא נגיד ככה, "יש גב", את שאר הדברים הטובים ללקוח אני לא יכול לכתוב פה).

פורסם

לא נכון!!

שמע, לי יש Motorola Defy וגם אני לא מבין למה כל סרטון HD מקרטע לי! בעוד אנשים עם אותו טלפון נותנים פידבק חיובי בגוגל-סטור, שסרטים כאלה רצים להם חלק ושהם מבסוטים. משהו פה לא עובד טוב, אבל זה לא קשור לת'רד, אז אכתוב לך על זה בפרטי :lol:

אכן כתבת פה מילות חוכמה. כל אחד עם מה שהוא נולד איתו. ואני מאמין שבמקומות כאלה באינטרנט- יש במה לאותם אנשים להחליף ידע ולעזור אחד לשני. לא יודע מה הייתי עושה בלי האינטרנט הזה, תאמין לי... :-)

פורסם

יש לי סוניאריקסון arc, כנראה מי שראית יש לו מעבדים כפולי ליבה.

(באמת חרגנו קצת, אבל חייב לציין אם כבר בסמארטפון עסקינן, הצלחתי לחבר לsgs2 דיסקונקי, ולarc שלי גם מקלדת ועכבר של מחשב,ושתיהם בלי פריצה ובלי נעליים, רק מתאם 10 שקל מאיביי, תודה לאלוהי האיביי).

בקיצור תבדוק אופציה לרדיו עם aux מיד 2(יש פה בפורום אנשים שמוכרים אחלה דברים במחירים טובים).

או שתקנה משהו זול שיעשה את העבודה ושלום על ישראל.

(אני עשיתי קומבינות בגלל שהרדיו המקורי בקוואליר הוא איכותי!)

פורסם

שימוש ב AUX הוא פתרון סביר לשמיעת מוזיקה (יש ירידה באיכות- מניסיון

) ושימוש ב AUX בתור דיבורית - זה עובד אבל האיכות שיחה על הפנים וזה גם מניסיון (מי שאתה מדבר איתו שומע גם את עצמו דרךהרמקולים של הרכב שלך -כמה שאתה מגביר הוא שומע את עצמו חזק יותר -ובווליום נמוך אתה בקושי תשמע אותו- זה בלתי נסבל) לא מומלץ

לדעתי הפתרון האופטימלי בשבילך הוא מערכת עם בלוטווס ,

או מערכת עם USB ודיבורית בלוטוס נפרדת (זה מה שאני עשיתי, אחרי שהתייאשתי מה AUX

)

SCANSPEAK

פורסם
שימוש ב AUX הוא פתרון סביר לשמיעת מוזיקה (יש ירידה באיכות- מניסיון

) ושימוש ב AUX בתור דיבורית - זה עובד אבל האיכות שיחה על הפנים וזה גם מניסיון (מי שאתה מדבר איתו שומע גם את עצמו דרךהרמקולים של הרכב שלך -כמה שאתה מגביר הוא שומע את עצמו חזק יותר -ובווליום נמוך אתה בקושי תשמע אותו- זה בלתי נסבל) לא מומלץ

לדעתי הפתרון האופטימלי בשבילך הוא מערכת עם בלוטווס ,

או מערכת עם USB ודיבורית בלוטוס נפרדת (זה מה שאני עשיתי, אחרי שהתייאשתי מה AUX

)

כנראה המכשיר שלך דפוק.

אצלי בAUX אני מדבר גם על פול-ווליום, ולא מתלוננים.

כל אופן, בשתי הרכבים יש לי דיבורית BT, ויש לי תלוש להתקנה של עוד אחת, חינם הכל מהעבודה. (יולי-עופר).

דיבורית של מוטורולה ששווה 500 שקל.

זה המצאה גאונית, נוח מאוד, ממשק קל (מדבר עם הדיבורית ונותן לה פקודות קול), בקיצור, גם אם לא היה לי בחינם הייתי משלם כי היא שווה כל שקל.

פורסם

בשורה התחתונה הדבר המשתלם ביותר לדעתי הוא לרכוש מכשיר כמו קלריון CZ501

יש לך גם BT מובנה

גם A2DP שעובד מעולה

גם ניתן לחבר פיזית לחיבור ה-USB

שליטה מלאה על אייפון\אייפוד

גם AUX מובנה

גם דיסק עם איכות גבוהה

אל תחפש קומבינות.

פורסם

אני מצטער שאני אאכזב פה ממליצים כמו AUDIO KING , על מערכות קלריון וכו'. אבל באמת, כל מה שיש לי בתקציב מאפשר לי משהו בסגנון הזה:

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=RU436BT&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=172&aff=Zap&lang=he

האמת, נשמע לי קצת מוזר. גם בלותות', וגם כל החיבורים הללו ל AUX, SD, וכו'...הקאץ' לדעתי הוא שאין כניסת דיסקים [אולי לטובה]. אבל בכל מקרה, אני מכבד מותגים וחושב ששווה להשקיע כסף ולרכוש משהו מוכר..אבל בתכלס, מה כבר יכול להיות שונה במערכת דומה אצל פיוניר?

כלומר, מדובר בטכנולוגיות שהן סטנדרט. זה לא ש"כניסת ה SD או AUX בפיוניר תהיה מצופה ב 24 קראט זהב ולכן ישמעו הרבה יותר נקי בה".

כניסת AUX + SD תהיה דומה גם בPIONEER וגם ..ב..חברה המוזרה הזו PREMIER :-P

כנ"ל לגבי בלותות', לא ככה? תקן זה תקן..לא נראה לי שיכול להיות שונה..

כך שאולי מה שבאמת יעשה ת'הבדל, אם כבר..הוא הרמקולים עצמם במכונית? כך שלא צריך לרכוש מערכת בלותות' ב 1200 שקל?

nir100 עוד מוסיף ואומר ש 300-400 שקל למערכת כזו זה גם יקר מידי. זורם איתו..רק שלא מוצא אלטרנטיבות אחרות...

תגובות? :-)

• תוכן חדש...