Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט לאון FR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני הייתי מוכן להוסיף 12K בשביל ידני:lol:

אם הייתי רוצה ידני הייתי הולך קיצוני יותר בכיוון של לאון קופרה R, או בכלל מגאן RS.

בשילוב תנועה מעצבנת, פקקים ועליות של ירושלים, לא תודה! אני נשאר עם ה DSG :wink:

פורסם

צריך להתדיין במגבלות תקציב נתון. מגאן RS זו לא מכונית רלוונטית לדיון.

ה-DSG מאפשרת להנות ממכונית אוטומטית, בלי להקריב ביצועים ותגובת דוושה. נהפוך הוא, היא טובה יותר מכל נהג. אבל, היא גם לוקחת על עצמה חלק ממיומנות תפעול הרכב וכאן זה עניין של בחירה.

מניסיוני, היא עובדת נפלא עם המנועים עתירי המומנט של VAG. הבעיה העיקרית איתה היא שאתה לא תמיד בטוח באיזה הילוך אתה, אבל כשיש לך את כל המומנט לרוחב רב רצועת הסל"ד, זה לא מי יודע מה משנה.

דבר אחד אי אפשר להגיד, שהיא פוגעת ביכולת למצות את הרכב. עם ה-DSG קל יותר לעשות הכל. קל יותר לבלום מאוחר, כי אין בעיה להוריד הילוכים ברגע הממש אחרון, בלי שצריך להרים רגל מייצבת לקלאץ', והעברות ההילוכים מהירות הרבה יותר.

ובכל זאת, מי שעדיין אוהב להתמודד עם עקב-בוהן מדודה, DSG זה אכן לא בשבילו. מי שלא יודע לעשות זאת, עדיף לו כבר DSG...

לגבי הפוקוס EcoBoost, מול ה-FR היא פחות ביצועיסטית. מול ה-1.8, היא משמעותית יותר יקרה. במבחן במגזין "הגה" העדיפו את הפוקוס בשקלול הכולל, אבל טענו שההתנהגות של הלאון, למרות שפחות מהוקצעת, יותר שובבה ומבדרת. אני יודע את מה אני הייתי מעדיף, אבל בטח ששווה בדיקה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

יחי ההבדל של 50K בין ה-FR לקופרה R או מגאן RS.

לפני שקניתי את ה-FR הצעתי 180K על מגאן RS מתצוגה שכבר רשומה כיד ראשונה על היבואן. הם סרבו:-(

אבל אני עוד אשים את ידי עליה:wink:

לגבי DSG אין ספק שהוא מעביר הילוכים יותר מהר ממני אבל אותי זה באופן אישי פשוט משעמם.

פורסם

גם אני מוצא את עצמי משתוקק לגיר ידני לפעמים...ואז מגיע לו פקק מעיק בעלייה, ולפתע אני חוזר בי ואומר מזל שאני לא עם ידני כרגע:roll:

אוהב נהיגה? בהחלט! אוהב ידני? מאוד! אבל לצערי אנחנו נמצאים יותר ויותר בפקקים ובתנאי עצור סע מאשר בכביש הפתוח :-(

• חברי המעגל הראשון
פורסם
גם אני מוצא את עצמי משתוקק לגיר ידני לפעמים...ואז מגיע לו פקק מעיק בעלייה, ולפתע אני חוזר בי ואומר מזל שאני לא עם ידני כרגע:roll:

אוהב נהיגה? בהחלט! אוהב ידני? מאוד! אבל לצערי אנחנו נמצאים יותר ויותר בפקקים ובתנאי עצור סע מאשר בכביש הפתוח :-(

הוצאת לי את המילים מהפה - גם לי יש FR עם DSG.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

מעולם לא היה בבעלותי רכב אוטומטי. מעולם אפילו לא שקלתי לרכוש אחד כזה, כל רכב שאין לו גרסא ידנית בכלל לא אופציה אצלי.

אוטומט\DSG יותר נוח ופרקטי זה ברור שכן. מאפשר לך לנסוע ממש מהר אבל עדיין משעמם ולא מאתגר אותי כנהג. לטעמי זה הופך את הנהיגה לדיי סתמית.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חשבתי בדיוק כמוך, אחרי 5 רכבים ידניים הגיע הרכב הנ"ל ועד שעשיתי סיבוב לא האמנתי שיהיה לי רכב אוטומטי - ואני לא מצטער לשנייה.

Renault Megane RS Trophy

פורסם
חשבתי בדיוק כמוך, אחרי 5 רכבים ידניים הגיע הרכב הנ"ל ועד שעשיתי סיבוב לא האמנתי שיהיה לי רכב אוטומטי - ואני לא מצטער לשנייה.

עשיתי סיבוב על FR DSG. אני ממש לא אהבתי.

אין כאן צודק\ לא צודק. זה כל אחד ומה שהוא נהנה ממנו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
עשיתי סיבוב על FR DSG. אני ממש לא אהבתי.

אין כאן צודק\ לא צודק. זה כל אחד ומה שהוא נהנה ממנו.

לא אמרתי את זה לרגע, כל אחד ומה שטוב לו :wink:

Renault Megane RS Trophy

• תוכן חדש...